Bugün ve yarın Ay Koç Burcunda dolaşıyor. Beyin sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide Koç burcu baş, beyin, göz, saçları temsil ettiğinden baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Bu bir kaç gün mümkün olduğunca bu operasyonları olmamakta fayda var. Özellikle estetik operasyonlardan uzak durmalıyız. Beslenmede protein günleri olduğundan bu günlerde protein ağırlıklı beslenmek vücudumuzun ihtiyaçlarınız karşılayacaktır. Genel anlamda, duyularımız fazlasıyla hassas olacağından kendimizi huzursuz ve gergin hissedebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sanatkar, yaratıcı, sezgili, anlayışlı ve kibar bir insansınız. Özel hayatınızda duygusal travmalar yaşamaya açıksınız. Bu yüzden işin içinden çıkılmayacak anlarda soğukkanlılığınızı korumalısınız. İş hayatınızda uzağı gören yeteneğinizle ve sezgilerinizle kolay yükselebilirsiniz. Bu sene güzel anlaşmalar yapabilirsiniz.




Koç Burcu: İş ve kariyer konularına odaklı olduğunuz bu dönemde kişisel isteklerinize biraz zaman ayırmalı, arada rahatlamalısınız. Daha önceden konuşulmuş ve görüşülmüş bir iş teklifi karşınıza gelebilir.




Boğa Burcu: Seyahat veya eğitimle ilgili konular daha fazla hayatınızda yer ederken, bu alanlarda da bazı sıkışmalar ve sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün olayları gereğinden fazla büyütmeyin, aşk hayatınızda keyfiniz yüksek olacak.




İkizler Burcu: Sosyal çevrenizde önemli iş konularınızı masaya yatırabilir, parasal konularda daha önceden konuşulmuş bir işinizi devreye sokabilirsiniz. Aile hayatınızda keyfinize diyecek olmayabilir.




Yengeç Burcu: Bugün göz önünde bulunacağınız yerlerde ve kariyerinizde sorumluluklarınızla davranmaya özen göstereceksiniz. Bu aralar özel hayatınıza çok odaklısınız, önemli bir görüşme tatlıya bağlanabilir.




Aslan Burcu: Dış ortamlarda ve değişik yerlerde iş hayatınızdaki sorun ve konuları konuşabilirsiniz. İşlerinizdeki gelişmelere bu aralar çok odaklısınız. Eski bir mesele veya iş konusu bu aralar yine gündeme gelebilir.




Başak Burcu: Ortaklaşa parasal işlerinizde sorumluluklarınızla hareket edeceksiniz. Aşk hayatınızda bazı eski konuşmalarınız bugün yeniden karşınıza gelebilir. Eski aşklardan önemli teklifler karşınıza gelebilir.




Terazi Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla birbirinizi destekleyen bir iletişim içinde olabilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda eski konu ve meseleleri halletmek bugün kolay olacak. Şanslı etkiler altındasınız.




Akrep Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda bugün yapmanız gerekenlere odaklanacaksınız. Parasal işlerinizde önemli sorumluluklar alabilirsiniz. İletişime dayalı işlerinizde eski bir konu yeniden karşınıza gelebilir.




Yay Burcu: Aşk hayatınızda duygularınızı gizlemeden yaşamak istiyorsunuz. Yaratıcılık ve sanata dayalı işlerinizde güzel adımlar ve sonuçlar almaya yatkınsınız. Daha önceden konuşulmuş bir işiniz bugün karşınıza gelebilir.




Oğlak Burcu: Eviniz ve ailevi konularınız daha önem kazanıyor. İşlerinizdeki ortaya çıkan bazı sorun ve pürüzleri halletmenin en etkili yollarından bir tanesi, aile hayatınızda yakalayacağınız huzur olmalı. Önemli bir iş yeniden gündeme gelebilir.




Kova Burcu: İletişimsel konularda önemli işlerinizi çevrenizin desteğiyle iyi bir şekilde tamamlayacaksınız. Eskiden konuşulmuş bir para işinizi devreye sokabilirsiniz. Bir yandan çevrenizdeki insanların sorumlulukları size ağır gelebilir.




Balık Burcu: Sosyal ortamlarınızda yaşadığınız bazı sıkışmalar ve sorunlar bugün işbirlikçi yapınızla kolayca çözülebilir. Maddi konularda önemli sorumluluklarınızı yerine getireceksiniz. Konuşulmuş bir iş veya porje yeniden gündeme gelebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR