Bugün ve yarın jüpiterden alacağımız desteklerle güzel şanslar ve fırsatlar karşımıza gelebilir yalnız merkürün gerilediğini unutmadan daha önceden konuştuğumuz işlerin veya iş yaptığımız insanların tekliflerini değerlendirmeye özen gösterelim. Güçlü ve önemli insanlardan alacağımız destekler ve tekliflerle yolumuza devam edeceğiz. Hayat bize birçok açıdan gülümsüyor olacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çekici, sevecen, müşfik, estetik, güzellikleri seven bir insansınız. Güzel olan herşeye çok düşkünsünüz. İradenizi geliştirmeli, hedeflerinize odaklanmalı ve hayatın sadece güzel yönleriyle ilgilenmemelisiniz. Geç olgunlaşacaksınız. Bu sene, hayatınızda çok önemli şanslarla karşılaşabilirsiniz. Keyfini çıkartın.




Koç Burcu:Kariyerinizde istediğiniz gücü ortaya koyabileceksiniz. İş alanlarınızdaki yeni ve güzel fırsatlar işinizi zenginleştirebilir. Önemli anlaşmalar veya görüşmeler içine girseniz bile, daha önceden konuşulmuş işleriniz için fırsatlar sizi daha fazla destekliyor olacak.




Boğa Burcu: Eski sorunları, problemleri, konuşulan bir takım konuları gözden geçirmek için harekete geçin. Sevdiğiniz insanla, istediğiniz bir tatil planı bu dönemde devreye girebilir. Hayatı yüksek oktavdan algılayacaksınız. Parasal konuları abartmamaya, çok harcamalar yapmamaya özen gösterin.




İkizler Burcu: Parasal konularda daha önceden konuşulmuş, görüşülmüş, yarım kalmış işlerinizi tamamlamak için uygun. Bir yandan da kendinizi ailevi konularda çok şanslı ve mutlu hissediyor olacaksınız. Aile hayatınız için yapacağınız yatırımlar, masraflar kendinizi daha güçlü hissettirebilir.




Yengeç Burcu: Ortaklaşa yapacağınız iletişimsel işlerinizde çok önemli anlaşmalar, görüşmeler ve şanslar karşınıza gelebilir. Yine özel hayatınızda yakın çevrenizdeki insanların ve hayatın sizi desteklemesiyle, ikili ilişkilerinizde güzel adımlar atabilir ve güzel teklifler alabilirsiniz.




Aslan Burcu: Bugün alacağınız olumlu açılarla kendinizi işinizde gösterebilir, ve işinizle ilgili konularda önemli tekliflerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Kendinizi birçok açıdan şanslı hissedebilirsiniz. Hayat sizi destekliyor olacak.




Başak Burcu: Aşk hayatınızda ya da çocuğunuzla olan konularda daha önceden gündeme gelmiş ama bir türlü çözülememiş bir problemi çözmek için harekete geçebilirsiniz. Sevdiğiniz insanın konuşmaları, hayatınızı ve fırsatlarınızı olumlu bir şekilde etkileyebilir.




Terazi Burcu: Aile hayatınızda daha önceden konuşulmuş bir mesele, gündeminize yerleşecek. Daha önceden konuşulmuş bir ev, arazi, toprak konusun beklenmedik ve olumlu bir şekilde karşınıza gelebilir.




Akrep Burcu: Daha önceden konuşulmuş bir işin detayları karşınıza gelebilir ve çok güzel bir teklif alabilirsiniz. Bu teklif size yakın çevrenizden, arkadaşlarınızdan gelecek, daha önceden tanıdığınız insanlar size şans sunabilirler.




Yay Burcu: Daha önceden konuşulmuş ama bir türlü devreye girmemiş bir iş yeniden gündeminize yerleşebilir. Olumlu etkiler kariyerinizi destekleyecek. önemli bir konuşmanın sonucunda bir imza gündeme gelebilir veya bir iş için start alabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Görüşülmüş bir iş karşınıza yeniden gelebilir. Seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, medya, ticaret, hukuk konularında kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Bir yandan dış ortamlardan ya da yabancı insanlardan gelecek teklifler ayağınızı yerden kesebilir.




Kova Burcu: Geçmişten kafanızı kurcalayan, sıkıntı yaratan konu ve mevzular gündeme gelebilir ama bir şekilde çözüme de kavuşabilir. Yine ortaklaşa parasal konularda karşınıza çıkacak bir teklif, sizi çok mutlu edebilir. Karşınıza gelecek fırsatlar ve teklifler sizi çok ama çok mutlu edecek.




Balık Burcu: Sosyal ortamlarda, arkadaşlarınızla bir arada bulunduğunuz yerlerde önemli konuşmalar, daha önceden konuşulmuş birtakım fikirler ve konular devreye girebilir. Bir yandan da sevdiğiniz insanla sosyal ortamlarda kendinizi oldukça şanslı ve mutlu hissedeceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR