Bu Cumartesi oluşan venüs-satürn birleşimiyle; ilişkilerimizde önemli sorumluluklar üstlenebiliriz. İlişkilerimizde yavaş, ağır, ciddi ve biraz da çekingen olabilir, sevgi açısından kendimizi ortaya koyamayabiliriz. Bu süreçte daha anlayışlı olmalı ve sevdiklerimizle aramıza bir duvar çekmemeliyiz. Maddi konularda ekonomik davranmak önem kazanabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; kültürlü, akıllı, adaletli, çekici, asabi bir insansınız. Sosyal yaşama ve dış çevreye düşkünsünüz. Etrafınıza ve arkadaşlarınıza karşı oldukça dürüst ve cana yakınsınız. Amacınız doğrultusunda hareket etmek iş yaşantınızda size önemli başarılar kazandırtacak. Bu sene, ilişkilerinizde önemli sorumluluklar sizi bekliyor.

Koç Burcu: seyahate ve eğitime dayalı işlerinizde önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Önemli bir seyahat veya eğitim konusu ilişkilerinizde daha sakin ve stabil hareket etmenize neden olabilir. Yine uzakta bulunan bir akrabanızın sorumluluğuyla uğraşmak önem kazanabilir.

Boğa Burcu: Ortaklaşa parasal konularda önemli sorumluluklarınız devreye giriyor. Belki de kendi hayatınızla, iş hayatınızla ilgili önemli bir parasal sorumluluğun altına girebilirsiniz. Bu süreçte ilişkileriniz biraz daha donuk, biraz daha mesafeli olabilir. Özellikle parasal bağlantılarınıza dikkat edin.

İkizler Burcu: Özel hayatınızda ilişkinizin sorumluluğu size kendinizi biraz yalnız ve biraz yorgun hissettirse bile partnerinizin hayatındaki önemli sorumlulukları üstlenmekten kaçınmayacaksınız. Bu bir ilişki, evlilik veya taşınma sorumluluğu olabilir.

Yengeç Burcu: İş hayatınızda önemli sorumluklar üstleneceksiniz. Bir iş arkadaşınızın önemli bir ilişki sorumluluğunu üstlenmek durumunda da kalabilirsiniz. İşiniz her şeyden önemli olabilir ve kendinizi işinizde göstermek isteyebilirsiniz.

Aslan Burcu: Aşk hayatınızda önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz ya da çocuğunuz varsa çocuğunuzun hayatında birtakım önemli işler devreye girebilir. İlişki sorumlulukları biraz sizi yorabilir, zorlayabilir ama bu sorumlulukların üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün ailevi ilişkilerinizde önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Ailenizden bir insanın parasal işlerini üstlenebilir, ailenizdeki bir ebeveynin, ya da bir evin sorumluluğuyla daha fazla uğraşabilirsiniz.

Terazi Burcu: Yakın çevrenizdeki bir kadının ya da bir genç kızın önemli bir sorumluluğu devreye girebilir. Bu sorumluluk daha çok parasal konularla ve sizin hayatınızı da ilgilendiren bir şekilde karşınıza gelecek. Bir yandan hayata bakış açınız dar, ilişkilere bakış açınız biraz negatif olabilir.

Akrep Burcu: Bu Cumartesi önemli bir parasal sorumluluk karşınıza gelebilir. Önemli bir ilişkinizin sorumluluğunu üstlenebilirsiniz. Sevdiğiniz insanın hayatındaki değişimler, parasal olarak onun sorumluluğunu da üstlenmenize neden olabilir.

Yay Burcu: Bu Cumartesi, kişisel hayatınızda, fiziki sağlığınızda ve çevresel ilişkilerinizle ilgili konularda, işinizde ve arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Hayata biraz ciddi gözlerle bakabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bugün elinizde olmayan şartlardan kaynaklı olarak başkalarının hayatıyla ilgili önemli sorumluluklar devreye girebilir. Yine bir işinizde ilişkilerinizin size yüklediği birtakım sorumluluklar, kendinizi biraz izole ve yalnız hissetmenize neden olabilir.

Kova Burcu: Aile ortamınızda yaşadıklarınızı, arkadaş ortamınızda paylaşabilirsiniz ve onların hayatındaki birtakım değişimleri de kendi üzerinizde hissedeceksiniz. Grupsal işlerinizde, kadınlarla bir araya geleceğiniz işlerde önemli sorumluluklar altına girebilirsiniz.

Balık Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda, toplum önünde ya da kariyer hayatınızda çok önemli bir sorumluluk üstlenebilirsiniz. Bu sorumluluk iletişimsel işleriniz veya parasal konularınızı da bağlayabilir. Bu sorumluluklardan kaçmamanız sizin yararınıza olabilir.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR