Bugün merkür oğlak burcuna kayarak gerilemeye devam edecek. 25 ocak a kadar finansal alanlarda, iş hayatımızda ve sorumluluklarımızla ilgili konularda iletişim problemlerine açık olabiliriz. Geçmiş konu ve olaylar daha fazla kafamıza takılabilir. Yine bugün jüpiter gerilemeye başlayacak, bize şans verdiği alanlarda yavaşlamalar görülebilir. Bu süreçte gözden kaçırdıklarımızı farketmeli ve hayatın karşımıza getirdiklerine uyum sağlamalıyız.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; çekingen, zarif, zeki, düşünceli, başarılı, etkili ve cazibeli bir insansınız. Şansınız çok açık. Hayatınızda her zaman başarılı ve kendi alanında önemli dostlarınız olacak. Etrafınızdaki insanların duygu ve düşüncelerini küçümsememelisiniz. Bu sene, olaylara yaklaşımınız önemli olacak. Bolca gezeceksiniz.

Koç Burcu: Bugün itibarıyla, işiniz ve kariyerinize dönük planların, konuşmaların üzerinden geçeceğiniz bir sürece gireceksiniz. Bu dönemde kariyerinizde daha önceden konuşulmuş, bitirilmemiş veya tamamlanmamış işlerinizin üzerine gidebilirsiniz.

Boğa Burcu: Merkür, seyahat ve eğitim alanlarınıza kayarak bu alanda gerilemeye devam edecek. Bu tarihten sonra bir seyahat veyahut da eğitim fırsatı varsa iki kere gözden geçirerek üzerine eğilmeye özen gösterin. Yine daha az tanıdığınız insanlarla yanlış anlaşılmalarınız devrede olabilir.

İkizler Burcu: Bugün itibarıyla Merkür gerilemesine ortaklaşa para alanlarınızda devam edecek. 08-25 Ocak arasında önemli ortaklı parasal konulara girmemeye, anlaşmalar yapmamaya veya kredi almamaya, bir borç altına girmemeye özen göstermelisiniz.

Yengeç Burcu: Merkür, sizin evlilik, ikili işler ve ortaklaşa işler alanınıza kayarak gerilemeye devam edecek. Evliliğinizde birtakım sıkıntı ve sorunlar varsa eski konu ve olaylar yeniden gündeme gelebilir. Herhangi bir belgeyi imzalarken lütfen çok dikkatli olun.

Aslan Burcu: Merkür, bugünden sonra iş hayatınızda gerileyecek. Bu süreçte işinizde beraber çalıştığınız insanlarla yanlış anlaşılmalara, ifade esikliklerine ya da işinizde ufak tefek aksiliklere ve sıkıntılara açık olacaksınız. Yapılması gereken konuları tamamlamak için uygun bir süreç olacak.

Başak Burcu: Merkür’ün aşk hayatınıza kaymasıyla beraber bu alanlarda birtakım aksilik ve sorunlara ay sonuna kadar hazırlıklı olun. Geçmişte yarım kalmış bir ilişkiniz varsa, yeniden kontak kurulabilir. Çocuğunuz varsa onunla olan iletişiminize de bu süre zarfında dikkat etmelisiniz.

Terazi Burcu: Merkür, gerilemeye ev, aile, yuva alanlarınızda devam ediyor. 25 Ocak’a kadar eviniz, ailenizle ilgili konularda yanlış anlaşılmalara ve sorunlara açıksınız. Bir yandan geçmişte çözülmemiş birtakım meseleler yeniden karşınıza gelebilir. Ev alım, satım, işlerinizi ertelemekte fayda var.

Akrep Burcu: Bugün itibarıyla 25 Ocak’a kadar iletişimle ilgili konularda yanlış anlaşılmalara, birtakım aksiliklere, randevu kaçırmalarına, evrak kayıplarına, elektronik bir eşyanızın bozulmasına karşı hazırlıklı olmalısınız. Önemli anlaşmalardan kaçının.

Yay Burcu: Merkür’ün para alanınıza kayarak gerilemeye devam ediyor.25 Ocak’a kadar parayla ilgili konularda yeni başlangıçlardan ve yeni adımlardan kaçının. Ticaretle uğraşıyorsanız 25 Ocak’a kadar bu işlerinizi erteleyin, eski işlerinizi tamamlamaya çalışın.

Oğlak Burcu: 25 Ocak’a kadar önemli girişimlerden kaçınmalısınız. Kendinizi ifade ederken yanlış söylemlere açık olacaksınız. Kolaylıkla insanların sözüne inanmama, kendi sözünüzde diretme, her şeyi kendinizin bildiğini düşünme gibi konular iletişim alanlarınızda sizi sıkıştırabilir.

Kova Burcu: Merkür, gerilemesine kadersel alanınızda devam edecek. 25 Ocak’a kadar çok önemli anlaşmalardan, sözleşmelerden ve kararlardan kaçınmalısınız. Aşk hayatınızla, ortaklaşa parasal konularla ilgili geçmiş konu ve olayların bu süreçte yeniden karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

Balık Burcu: Merkür, arkadaşlık evinize kayarak geriliyor. 25 Ocak’a kadar arkadaşlarınızla ve çevrenizle olan iletişiminize dikkat edin. Organizasyona, gruplara dayalı işleriniz varsa bazı sıkıntılara, sorunlara ve aksiliklere açık olacaksınız.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR