Haftaya ay akrep burcundayken ortaklaşa parasal işlerimiz üzerine eğilerek başlıyoruz. Salı günü merkür kova burcunda gerilemesine başlayacak. Önemli anlaşmalardan ve başlangıçlardan kaçının. Özel hayatımızda bazı hayalkırıklıkları oluşabilir. Perşembe günü sinirli ve agresif olmamaya özen gösterelim. Cuma günü merkür oğlak burcuna kayarak 25 ocak a kadar gerilemesine bu burçta devam edecek. Cumartesi günü sorumluluklarımız artarken, Pazar günü oğlak burcunda oluşan yeniay, iş hayatımızda önemli konuları karşımıza getirebilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; sezgili, zeki, yetenekli, başarılı, kibar bir insansınız.İş yetenekleriniz fazla olduğundan iş dünyasında büyük başarılar elde edebilirsiniz. Özel hayatınızda ve romantik konularda pek başarılı olamıyorsunuz, bu karşı taraftan çok şey beklemenizden kaynaklanıyor. Bu sene sosyal çevrenizi iyi kullanmalısınız. Duygusal hayatınızda gerçekçi olmaya çalışın.

Koç Burcu: Bu hafta ortaklaşa parasal işlerinizle haftanıza başlayacaksınız. Anlık verilecek kararlar bazı noktalarda sizi zorlasa bile, iç güdüleriniz size doğru yolu gösterebilir.


Arkadaşlarınızla olan iletişiminize dikkat edin.

Boğa Burcu: Özel hayatınızda duygularınızla ilgili konularda aradığınız cevapları hemen karşı taraftan isteyebilirsiniz. Bugün özel ve iş ilişkilerinizde sabırsız olabilirsiniz. Göz önünde olacağınız yerlerde iletişiminize dikkat edin.

İkizler Burcu: Günlük işlerinizde bir an önce hareket etme isteğiniz bu Pazartesi yoğun olacak. Duygusal olarak çabuk tepkiler vermeye yatkınsınız. İş hayatınızda yaratıcılığınız yüksek çalışırken, sizi az tanıyan insanlarla iletişiminize dikkat edin.

Yengeç Burcu: Aşk hayatınızda veya varsa çocuğunuzla ilgili konularda duygularınız dikkatsiz ve biraz da aceleci çalışabilir. Çabuk harekete geçmek isteyebilirsiniz. Ortak halledilmesi gereken para meselelerinde biraz dikkatli olmaya çalışın.

Aslan Burcu: Bugün içsel olarak kolay sinirlenmelere ve çabuk tepki vermelere açık olacaksınız. Ailenize karşı tutumunuza dikkat edin ve yapılacak işlerinizi tamamlayın. Özel hayatınızda bazı iletişim sorunları başınızı ağrıtabilir.

Başak Burcu: Bu hafta iletişimsel konularda çabuk hareket etmek isteyeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanları aceleciliğinizle zorlayabilirsiniz. Araba kullanırken, anlık karar değişimlerine dikkat edin. İş hayatınızda iletişimsel konularda sorunlar oluşabilir.

Terazi Burcu: Haftanıza maddi konularda aceleci davranarak başlayabilirsiniz. Kolay para harcamaya meyilli olacaksınız. Aşk hayatınızda yanlış ifadeler, doğru kurulmayan cümleler başınıza iş açabilir.

Akrep Burcu: Bu hafta hızlı ve aceleci etkilerle hareket edeceksiniz. Etrafınızdaki konu ve olaylar sizi kolay harekete geçirebilir. Aile hayatınızda bazı anlaşmazlıklar doğru akmayan iletişimle sizi sıkıntıya sokabilir.

Yay Burcu: Bu hafta duygusal konularda sinirinizi akıtmakta zorlanabilir sizi bazı konuların zorladığını düşünebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla aynı fikri paylaşmayacaksınız, bu da bazı yanlış anlaşılmaları beraberinde getirebilir.

Oğlak Burcu: Haftanıza sosyal ortamlardaki işlerinizi ön plana çıkararak giriş yapabilirsiniz. Sabah saatlerinde çabuk tepkiler vermeye yatkınsınız. Maddi konularda önemli anlaşmalarınız varsa bugün dikkatli adımlar atmaya çalışın.

Kova Burcu: Bu hafta kariyer ve iş hayatınızda çabuk ve etkili davranmak isteyeceksiniz. Olayları gözünüzde fazla büyütmeyin. Kişisel ifadelerinizde yanlış anlaşılmalara açık olacağınızdan, kararlı adımlar atmaya özen gösterin.

Balık Burcu: Bu hafta ortaklaşa parasal konularda kafanız hızlı ve çözümsel çalışabilir. Acelecilikten kaçının. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla olan iletişiminizde yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR