Yeniyıl gecesi ay başak burcunda olacak. Sağlıklı ve mütevazı sofralar kurabilir, ailemize, arkadaşlarımıza ve dostlarımıza hizmet etmekten mutluluk duyabiliriz. Bir de ay tam Kuzey aydüğümü ve jüpiterle birleşen ay, bu gece dualarımızı ve güzel dileklerimizi harekete geçirebilir. Bu yeniyıl gecesi bol bol dua edelim, iyi temennilerde bulunalım ve ne kadar şanslı olduğumuzun farkına varalım. Herkese şimdiden harika bir yeniyıl diliyorum...




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; cömert, dürüst, çalışkan, yetenekli, saygılı biraz maddeci bir insansınız. İradeli yapınızla ve çalışkan yönlerinizle iş hayatınızda çok kolay bir şekilde istediğiniz yerlere gelmeniz mümkün. Kariyer seçiminizi iyi yapmalı ve bu konularda kendinizi göstermelisiniz. Çevrenizdeki insanlardan sevgi ve saygı görecek, arkadaşlarınızdan fayda sağlayacaksınız. Bu sene, yıla ve seneye şanslı etkilerle gireceksiniz. Tadını çıkarın.




Koç Burcu: Yılın son gününde yapılması gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Hayatınızı değiştirmek istediğiniz noktalarda ve alışkanlıklarınızı yeniden düzenlemek ve yeni bir sistem oturtmak konusunda bu yeniyıl da güzel şanslara sahipsiniz.




Boğa Burcu: Yılın son gününde keyfinize diyecek olmayabilir. Sevdiğiniz insanla, çocuğunuzla, sevdiklerinizle harika bir yeniyıl gecesi sizi bekliyor. Bir yandan da bu yılbaşında aşk, sanat, kreatif işler, çocuk konusunda dilekleriniz gerçekleşebilir.




İkizler Burcu: Yılın son gününde ev ve aile hayatınızda keyfiniz yüksek olabilir. Mutluluğu ve sevinci yüreğinizde hissedeceksiniz. Bu yılbaşı gecesi evinizde güzel bir akşam yemeği sizi mutlu edebilir. Ev, aile, yuva ile ilgili konularda güzel dileklerde bulunmalısınız.




Yengeç Burcu: Bu yılbaşı gecesinde akraba, kardeşlerinizle size yakın olan insanlarla iletişimi yüksek bir gece geçirebilirsiniz. İletişimsel konular, işleriniz ve yakın çevreniz için dileklerinizi dualarınızı bu yılbaşında eksik etmeyin.




Aslan Burcu: Yılbaşı gününde parasal konularda ve sahip olduğunuz herşeyde kendinizi mutlu ve şanslı hissedebilirsiniz. Parasal bir işiniz hallolabilir. Yine yılbaşı gecesi parasal konularda şansınız yüksek olacak. Parasal konularda sorunlarınız varsa güzel temennilerde bulunun.




Başak Burcu: Bu yılbaşı gününde kendinizi mutlu ve şanslı hissedebilirsiniz. Eğlenceli yerlerde, ortamlarda çok güzel ve şanslı bir gece sizi bekliyor. Bir yandan da hayatınızda birçok alanda yapmak istediğiniz işler konusunda bu yılbaşı gecesi güzel dileklerde bulunmayı unutmayın.




Terazi Burcu: Bu yılbaşı gününde kendinizi mutlu, şanslı hissedeceksiniz. Aile ortamlarınızda keyfi daha rahat yakalayacaksınız. Hayatınızda değişmesini istediğiniz birçok konu ve durum için bu yeniyıl gecesi iyi dileklerinizi kullanın, yürekten ve maneviyatla istenen birçok dileğin yerine geldiğini göreceksiniz.




Akrep Burcu: Bu yılbaşı gününde arkadaşlarınızla bir arada olmak, sosyal ortamlarda yeniyılı karşılamak önemli olacak. Çevreniz sizi destekliyor ve en çok bu yıl buna minettar olacaksınız. İyi dilekleriniz istediğiniz koşulların karşınıza gelmesini sağlayacak.




Yay Burcu: Yılbaşında göz önünde olmaktan, kalabalıklar arasında bulunmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Yalnız olmak istemeyecek, sevdiklerinizle kalabalık yerlerde bulunacaksınız. Özellikle bu yılbaşı gecesinde kariyeriniz, işiniz, tanınma ve şöhretle ilgili konularda iyi dileklerde bulunun.




Oğlak Burcu: Bu yılbaşı gününde dış ortamlarda, değişik yerlerde keyfiniz yerinde olabilir. Kendinizi dışarı atmak isteyebilir veya tatildeyseniz çok mutlu olabilirsiniz. Yine bu gece geleceğiniz, yapacaklarınız için güzel temennilerde bulunabilirsiniz.




Kova Burcu: Bu yılbaşında maddi konularda oldukça şanslısınız. Partnerinizin hayatındaki güzellikler ve hoş gelişmeler sizi çok mutlu edebilir. Beraber harcamalarda bulunabilir veya paranızı çoğaltabilirsiniz. Sosyal ortamlarda yeniyılı karşılayacaksınız.




Balık Burcu: Yılbaşı gününde sevdiğiniz insanla, partnerinizle oldukça keyifli ve şanslı etkilere sahip olacaksınız. Sosyal ortamlarda keyfinize diyecek olmayabilir veya bu yılbaşı gecesinde hayatınızda biri yoksa arkadaş ortamlarınızda hayatınızın insanı karşınıza gelebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR