Haftamıza ay oğlak burcunda iş hayatımıza kanalize olarak başlayabiliriz. Yalnız öğlen saatlerine kadar önemli işlerden uzak duralım. Bu hafta keyifli bir hafta olacak. Güzel şanslar ve fırsatlar bu haftabaşı karşımıza gelebilir. Fikirlerimizde yaratıcı, sanatsal ve yardımsever etkiler devrede olacak. Perşembe günü güçlü ilişkiler kurma şansımız yüksek, Cumartesi günü bir fikir aklımıza takılıp kalabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; duyarlı, yetenekli, havai, elinden her iş gelen bir insansınız. Çok çabuk kararlar veriyor ve değişiyorsunuz. Bu özellikle iş ve özel hayatınızda sorunlar yaratabilir. Biraz daha sabit olmalı, bir şeyin üzerinde sebat etmeyi öğrenmelisiniz. Bu sene oldukça şanslısınız, karşınıza bir sürü yeni fırsat gelebilir.

Koç Burcu:Bu hafta işinizle ilgili konular öne çıkabilir. Özellikle geri planda duracağınız işlerinizde çevrenizdeki insanlara yardım edebilirsiniz. Yaratıcılığınız yüksek ve değişik iş fırsatları karşınıza gelebilir.

Boğa Burcu: Bugün dış ortamlarda sosyal çevrenizle bulunacağınız aktiviteler ön planda olabilir. Fikirlerinizle onları etkileyecek ya da onlardann ilham alacaksınız. Maddi konularda harcamalarınızı bugün abartmayın.

İkizler Burcu: Haftaya parasal konularla giriş yapacaksınız. Önemli işlerinizde yaratıcılığınızı iyi kullanacaksınız yalnız bu işleri daha çok öğleden sonra toparlamaya çalışın. Aile hayatınızda sevdiğiniz insan abartılı ve çoşkulu olabilir.

Yengeç Burcu: İş hayatınızda farklı açılımlar karşınıza çıkabilir yalnız bu konulara yaklaşırken aşırı iyimser ve abartılı davranabilirsiniz. Ortak fikir alışverişlerinizde yaratıcılığınız fazlasıyla yüksek, başkalarından yardımsever fikirler alacaksınız.

Aslan Burcu: Aşk hayatınızda maddi konularda abartılı harcamalar içine girebilirsiniz. İçinizde yükselen bir çoşku var. Bugün iş ve hizmet alanlarınızda fikirleriniz fazlasıyla yaratıcı, sanatsal ve yardımsever olabilir.

Başak Burcu: Aile hayatınızda keyfiniz yüksek akacak. Gayrimenkul işleriniz varsa bugün aşırı iyimser davranabilirsiniz. Öğleden sonra daha çok yapılması gereken işlerinize yöneleceksiniz. Bir yandan da özel hayatınızda sevdiğinize karşı romantik konuşmalar içine gireceksiniz.

Terazi Burcu: Bugün davranışlarınızla aile hayatınızdaki insanlara yardımsever ve neşeli bir şekilde yaklaşabilirsiniz. İnsanlara yardım etmek öne çıkabilir. İçinizden yükselen duygularla iletişimsel işlerinizde haftaya yaratıcı ve etkili bir şekilde başlayacaksınız.

Akrep Burcu: İletişimsel konularda bu hafta sizin için önemli olacak. Sosyal çevrenizdeki insanlarla gelecek planlarınız için oldukça çoşkulu ve iyimser bir havaya gireceksiniz. Maddi konularda abartılı seçenekleriniz olabilir.

Yay Burcu: Haftaya kariyer ve iş hayatınızdaki farklı seçenekler ve olasılıklarla giriş yapacaksınız. Öğleden sonra iletişim trafiğiniz artacak. Bolca konuşmalar yapabilirsiniz. Bir yandan da aile hayatınız için yapacağınız para harcamaları bugün keyfinizi yerine getirebilir.

Oğlak Burcu: Haftanıza seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işlerinizdeki fırsatlarla başlıyorsunuz. Günün ikinci yarısında parasal konularda daha fazla aktif olacaksınız. İletişimsel işlerinizde yaratıcılığınız fazlasıyla yüksek.

Kova Burcu: Sosyal çevre işleriniz ve bu alanlarda yapılacaklarla haftanıza başlıyorsunuz. Arkadaş ortamlarınızdan göreceğiniz faydalar bu hafta yüksek olabilir. Öğleden sonraysa hayatınız daha da renklenecek, istekleriniz önem kazanıyor.

Balık Burcu: İkili ilişkilerinizde veya ortaklaşa işlerinizdeoldukça şanslı ve değişik fırsatlarla haftanıza başlayacaksınız. Arkadaş ortamlarınızdaki bazı konuşmalarınız ve fikirleriniz fazlasıyla yaratıcı ve etkili olabilir.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR