Bugün ve yarın Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Astrolojide, Oğlak burcu,kemikler,eklem yerleri, dizler ve dişleri yönetir. O yüzden bu bir kaç gün hassas olan bu organlarımızla ilgili ameliyat olmamakta fayda var. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Manikür, pedikür, ağda, epilasyon işlerine girişebilirsiniz. Ağda ve epilasyonun etkisi kalıcı olur. Bugünlerde kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmeyin.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; yetenekli, zeki, sosyal, kararsız, özgürlüğüne düşkün bir insansınız. Politikada veya hukuk, öğrenim alanlarında başarılı olabilirsiniz. Sizden iyi bir tartışmacı olabilir. Karşı cinsle ilişkilerinizde özgürlüğünüz önemli ve zaman zaman kararsız davranışlar sergiliyorsunuz. Bu sene, hayatınızda önemli bir yıl olacak.

Koç Burcu: Bu aralar iş ve kariyer hayatınızın yoğunluğuyla ilgili konulara odaklanmış durumdasınız. Bu Cumartesi çalışıyorsanız önemli konuşmalar oluşabilir çalışmıyorsanız toplum içinde kalabalık yerlerde mantığınızla hareket edeceksiniz.

Boğa Burcu: Dış ortamlarda ve daha az tanıdığınız insanlarla olan baplantılarınızda duygusal olarak mantığınızı devreye sokacaksınız. Bazı işlerinizi konuşmak ve tamamlamak için harika bir gün.

İkizler Burcu: Ortaklaşa parasal konularda kafanız çözüme yönelik çalışacak. Önemli harcamalar yapma niyetindeyseniz, bugün sırasına göre ve belirli bir düzen içinde ilerleyebilirsiniz. İş, aşk, çocuk, özel hayat 4 bir koldan hayatın içindesiniz.

Yengeç Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla bazı konuşmalar içine girebilirsiniz. Kafanız daha mantıklı çalışacak ve karşı taraftan onay olmak, fikirlerinize destek bulmak isteyeceksiniz.

Aslan Burcu: Bu cumartesi günlük akışınızı iyi organize edecek, işlerinizi kolaylıkla tamamlamak isteyeceksiniz. Olaylara serinkanlı yaklaşımınızla sadece kendinize değil çevrenizdeki herkese faydanız olabilir.

Başak Burcu: Aşk hayatınızda veya çocuğunuzla ilgili olarak sorunları kolaylıkla çözüme ulaştırabilirsiniz. Onlara karşı sert olmayın ve biraz daha yumuşamaya çalışın. Önemli işleriniz varsa organize olmasını bileceksiniz.

Terazi Burcu: Aile büyüklerinizle konuşmalarınızı ve fikir alışverişlerinizi arttırıyorsunuz. Bu Cumartesi duygusal konularda onları yönlendirmek isteyebilirsiniz. Girişimleriniz önünüze teker teker geliyor, disiplinden uzaklaşmayın.

Akrep Burcu: Fikir alışverişleriniz yüksek, iletişimsel konularda konsantrasyonlu bir şekilde ilerliyorsunuz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Herşey kafanızda daha hızlı netleşiyor.

Yay Burcu: Hayatın karşınıza getirdikleri sizi hem ürkütüyor, hem de bir yandan heyecan duyuyorsunuz. Parasal işlerinizi bu Cumartesi kolaylıkla halledeceksiniz, bir alacağınız varsa onun konuşmalarına odaklanacaksınız.

Oğlak Burcu: Fikirlerinizi etkili bir şekilde ortaya koyacağınız bir dönemdesiniz ve bir sürü işinizi kolay organize ediyorsunuz. Bu Cumartesi kendi isteklerinizi karşı tarafa uygulatmaya çalışmak sizin için önemli olacak.

Kova Burcu: Çok çalıştığınız bu dönemde biraz dinlenmeye ihtiyacınız var ama kendinizi bir türlü bırakamıyorsunuz. Bugün önce kendinizi organize etmeli ondan sonra günlük işlerinizin üzerine gitmelisiniz.

Balık Burcu: Arkadaşlarınız ve çevrenizde yapacağınız önemli konuşmalar bu Cumartesi devrede. Onların fikirlerine ve düşüncelerine ihtiyacınız olabilir. İş hayatınızdaki gelişmeler sizi hem heyecanlandırıyor, hem korkutuyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR