Bugün gökyüzünde oluşan Merkür- jüpiter dik açısıyla hayata bakış açımız iyimser olacak, konuşmalarımızda ve fikirlerimizde olumlu etkiler altındayız yalnız aşırı iyimserlik ve çoşkulu tavırlarla iş hayatımızda ve özel ilişkilerimizde tutamayacağımız sözler altına girmemeye çalışalım. Önemli görüşmeler oluşabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; aktif, renkli, rahat, şanslı etkiler altında bir insansınız. Hayatınız çok renkli ve sıradanlığı sevmiyorsunuz. Sevmediğiniz içinde sizi maceralara sürükleyecek ortam ve insanlar peşinde koşmanız çok normal. Hiç umulmadık insanlardan destek alacak, hayatınızda çeşitli sürprizlerle karşılaşacaksınız. Bu sene güzel anlaşmalar içine girebilirsiniz.




Koç Burcu: İş hayatınızda yapabilecekleriniz konusunda aşırı iyimserlikten uzak durun, tutamayacağınız sözler altına girmeyin. Hayatınıza ve etrafınızdaki olaylara daha keyifle bakmalısınız. İlişkilerinizdeki kararsızlıklar yoğun.




Boğa Burcu: Çocuklarınıza ve sevdiğiniz insana karşı maddi konularda tutamayacağınız sözler vermemeye çalışın. Bir yandan da bugün aşk hayatınızda veya çocuk ilişkilerinizde keyfiniz yüksek olacak.




İkizler Burcu: Duygusal olarak güçlü olacaksınız. Bir yandan da ailenize ve sevdiklerinize karşı aşırı iyimser tavırlar içindesiniz. Bugün tutamayacağınız sözler altına girmemeye çalışın. Sevdiğiniz insanla fikirleriniz birbirini desteklemeyebilir.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insana duygularınız güçlü akacak. İletişim halinde olacağınız insanlara aşırı iyimserlikten kaynaklı olarak tutamayacağınız sözler altına girebilirsiniz.




Aslan Burcu: Aşırı iyimserlikten ve bana birşey olmaz tavrından kaynaklı olarak bugün riskli işlerden, adımlardan kaçının. Bazı sözlerinizi tutamadığınızı ve istediklerinizi yapamadığınızı ileri vadede farkedebilirsiniz.




Başak Burcu: Aşk hayatınızda duygularınız güçlü çalışacak. Bir yandan da ailenize karşı vereceğiniz sözlerde biraz tutarlı olmaya çalışmalısınız zira tutamayacağınız sözler ve konuşmalar yapmaya meyillisiniz.




Terazi Burcu: Bugün yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminizde onları kırmamak adına önemli sözler vermemeye çalışın. Hayır demeyi öğrenmeli ve hayatınıza sokmalısınız. Bu en çok sizi zorluyor.




Akrep Burcu: Bugün geleceğinize yönelik işlerinizde parasal konularda aşırı iyimser ve abartılı davranmanız ve arkadaşlarınıza tutamayacağınız sözler vermeniz de olası. Sosyal ortamlarda keyfinize diyecek olmayabilir.




Yay Burcu: Kariyer hayatınız için yapacağınız görüşme ve konuşmalarınız hızlanabilirsiniz yalnız aşırı iyimser yapınızla tutması zor sözler altına girmemeye çalışın. Toplum önünde herşeyi daha fazla sorgulayabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Seyahat, eğitim, medya, yabancılarla yapılacak işlerinizde yapmanız gerekenler konusunda vereceğiniz bazı sözler bugün aşırı abartılı olabilir. Dış ortamlarda keyfiniz yüksek çalışacak.




Kova Burcu: Ortaklaşa parasal konularda arkadaşlarınıza karşı tutamayacağınız sözler altına girmemeye çalışın, aşırı iyimser olacak ve çevrenize bu iyimserlikle yaklaşacaksınız. Maddi konularda şansınız yüksek.




Balık Burcu: Bugün aşırı iyimserlikle hareket etmeyin, bu sizin tutamayacağınız sözler altına girmenize sebep olabilir. Özel hayatınızda da abartmadan yolunuzda ilerlemelisiniz. Sevdiğinizle paylaşımlarınız yüksek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR