Bugün oluşan güneş- neptün karesiyle, enerjimiz her zamankinden düşük çalışacak. Kendimize güvende ve cesaretimizde sorunlar oluşabilir. Bizi etkileyecek, aldanmamızı sağlayacak insanlara ve olaylara dikkat edelim. Gerçekçilikten uzaklaşmayalım. Bir yandan da yaratıcılığımız artabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; huzursuz, ikna yeteneği fazla, zeki, duyarlı ve duyguları çabuk değişen bir insansınız. Kolay kolay mutlu olamıyorsunuz. Sorunlar ve çözülmeyi bekleyen durumlar ilginizi çekiyor. Akrabalarınızla ilgili problem veya sorunlar yaşamanız mümkün. Bu sene, yaratıcılığınız ve sezgileriniz yüksek çalışırken, iş hayatınızda bazı sorunlara açıksınız.




Koç Burcu: Dış ilişkilerde, seyahat veya eğitim alanlarınızda yanıltıcı etkiler altındasınız. Maneviyatınıza katkısı olan insanlar, düşüncelerinizde sizi kandırabilirler. Tanımadığınız insanlara çok güvenmeyin.




Boğa Burcu: Bugün arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizde bir arada olacağınız kişiler, parasal konularda sizi yanlış yönlendirebilirler. Arkadaşlarınızla hesap, kitap işleriniz varsa gözünüzü dört açın, bazı hayalkırıklıkları oluşabilir.




İkizler Burcu: İş hayatınızdaki insanlar özel ilişkilerinize bugün karışmamalı zira sizi yanlış yönlendirebilirler. Ortaklaşa işlerinizde yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz. Önemli anlaşmaları konuşmaktan bu aralar kaçının.




Yengeç Burcu: Bugün dış ortamlarda daha az tandığınız insanlar işiniz konusunda sizi yanlış yönlendirebilirler. Ayrıca seyahatteyseniz bugün alerjiler ve bağışıklık sisteminizi aşağıya çeken hasatalıklara kolay yakalanabilirsiniz.




Aslan Burcu: Ortaklaşa para ödemeleriniz ve bütçeniz konusunda bugün yanılgılara ve yanlış hesaplara müsait olacaksınız. Risk içeren işlerden uzak durun. Çok açılmayın ve fazla para harcamayın.




Başak Burcu: Bugün hareketli olmakta ve hızlı davranmakta zorlanabilirsiniz. Eşiniz veya partneriniz, önemli aile meselelerinde sizi yanlış yönlendirebilir. Aile ve eş alanında bugün hayalkırıklıklarına açık olacaksınız.




Terazi Burcu: Bugün iletişimsel konularda kafanız dağınık çalışabilir, Yakın çevre ilişkilerinizde bazı sorunlara açık olacaksınız. Önemli işlerinizde önemli konuşmalardan kaçının bazı hayalkırıklıkları yaşanabilir.




Akrep Burcu: Kendinize ait alanlardan zaman çalmak hoşunuza gitmese de, işlerinizi tamamlamanız gerekecek. Aşk hayatınızdaki oluşumlar parasal konularda sizi yanılgıya düşürebilir.




Yay Burcu: Bugün bulunacağınız oldukça dikkat çekebilirsiniz. Aile büyükleriniz, kendi istekleriniz konusunda sizi bugün yanlış yönlendirebilirler. Önemli ailevi kararlardan kaçının. Enerjinizi iyi kullanmalısınız.




Oğlak Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlar bugün sizi birçok konuda kolay kandırabilir. Yakın iletişim halinde olacağınız insanlarla bazı hayalkırıklıkları gündeminizde olacak. Enerjiniz düşük çalışabilir.




Kova Burcu: Sosyal ortamlarda parasal konularda bazı hayalkırıklıkları oluşabilir. Maddi konularda arkadaşlarınızı kolay kandırabilir veya onlar tarafından kandırılabilirsiniz. Borç almayın ve vermeyin.




Balık Burcu: Bugün özel ilişkilerinizde keyifli etkiler altındasınız. Çocuğunuzla olan ilişkiniz size mutluluk verebilir. Yabancı ortamlar sizi fazlasıyla yorabilir. Çalışıyorsanız iş arkadaşlarınıza dikkat edin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR