Bugün oluşan venüs- uranüs karşıtlığıyla ilişkilerimiz konusunda dikkatli olalım, kopuşlar, ayrılıklar devrede olabilir, farklı davranmak isteğiyle, partnerimize karşı asi, huysuz ve söz dinlemez tavırlar içinde olabiliriz. Bir yandan da işlerimiz için sorumlulukla ve düzenli bir şekilde ilerlemek öne kazanabilir. Ay’dan alacağımız olumlu açılarla duygusal olarak keyfimizi arttırabilirsiniz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iyi huylu, haksızlıklar için savaşan, sevimli, kararsız ve biraz gergin bir insansınız. Sanata olan düşkünlüğünüz dikkat çekici. Sesiniz güzel olabilir ve müziğe aşırı bir düşkünlük gösterebilirsiniz. Aşırı gergin yapınızı dengelemeli, kararsızlığınızı yenmelisiniz. Bu sene, ilişkilerinizde ekstra dikkatli olmalısınız. İş hayatınızda şansınız yüksek.




Koç Burcu: Sevdiğiniz insanla ilişkinizde kopuşlar, anlık tepkiler oluşabilir. Birbirinizi anlamakta zorlanacaksınız. Maddi anlamda güzel gelişmeler içinde olmanız duygusal olarak hayata daha farklı ve iyimser bakmanıza neden olabilir.




Boğa Burcu: Bugün iş bağlantılarınıza ekstradan dikkat edin, iş ilişkilerinizde bazı sorunlara ve streslere açık olacaksınız. Çocuğunuz ve aşk hayatınız için yapmanız gerekenler hayatı size mutlu algılatabilir.




İkizler Burcu: Aşk hayatınızda bazı sorunlara ve sıkıntılara açık olacaksınız. Sosyal çevrelerde gerginlikleriniz yüksek olabilir. Sizi seven insanlarla yapacağınız işbirlikleri bu sıkıntıları kolay atlatmanıza yardımcı olabilir.




Yengeç Burcu: Bugün, gün içinde ailevi ilişkilerinizde bazı zorlanmalara açık olacaksınız. Kariyer ve aile hayatınızda olabildiğince esnek olmaya çalışın. Bir yandan da yakın çevre iletişiminizde kendinizi mutlu hissedebilirsiniz.




Aslan Burcu: Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde zorlanmalar oluşabilir. Düşüncelerinizde sıkılgan olacaksınız. Diğer yandan iletişim halinde olmak, çocuk sorumlulukları ve kısa planlar yapmak gününüzü verimli kılabilir.




Başak Burcu: Bugün, parasal konularda bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Parasal ilişkilerinizde anlık tepkiler verebilirsiniz. Yine de birçok olumsuzluk karşısında korunduğunuzu hissedecek, havadar yerlerde kendinizi mutlu hisseedeceksiniz.




Terazi Burcu: Sevdiğiniz insanın programı yüzünden kendi isteklerinizi geride bırakabilirsiniz, özel hayatınızda bazı sorunlar görülebilir. Kendinizi duygusal olarak kontrol edebiliyor olmanız bugün işinize yarayacak.




Akrep Burcu: Sağlığınızdaki veya işinizdeki değişimler kendi duygusal ve ruhsal bağlantınızı zorlayabilir. Yalnız kalmaya ve düşünmeye ihtiyacınız olmasına rağmen bugün sosyal çevrenizle güzel vakit geçirebilirsiniz.




Yay Burcu: Arkadaşlarınızla sosyal ortamlardaki ilişkileriniz sekteye uğrayabilir. Bazı değişimler planlarınızı altüst edebilir. Onlarla anlaşmak kolay olmayacak. İş hayatınızda duygusal tatminleriniz yüksek çalışabilir.


Oğlak Burcu: Kariyerinize ve iş bağlantılarınıza dikkat edin. Ailenizle göz önünde olacağınız yerlerde anlaşmanız kolay olmayacak ama bir yandan da durumları toparlamasını bileceksiniz. Hayata keyifle bakmak isteyeceksiniz.




Kova Burcu: Uzak bağlantılı işlerinizde bazı sorunlara açık olacaksınız. İlişkilerinize ekstra özen gösterin, bazı kopuşlar söz konusu olabilir. Bir yandan da bugün aile hayatınıza yapacağınız harcamalar ve parasal destekler hoşunuza gidebilir.




Balık Burcu: Ortak parasal konularda bazı sorunlara açıksınız. İş hayatınız için yapacağınız para harcamalarınız öne çıkabilir. Parasal ilişkilerinizde çok dikkatli olmalısınız. Kısa vadeli planlar sevdiğinizle vakit geçirmek keyfinizi yerine getirebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR