Bu hafta ilişkilerimize dikkat etmemiz gerekebilir. Düşüncelerimiz ve fikirlerimizde disiplinli ve gerçekçi adımlar atmak önemli olmalı. Bir yandan sorumluluklarımız artarken bir yandan da kolay aldanmalara ve kandırılmalara açık olabiliriz. Perşembe günü oluşan Dolunay ikizler burcunda ve ters açılarla oluşuyor. İletişim, satışa yönelik işlerimizde bazı sonuçlara ve duygusal streslere ulaşabiliriz. Yakın çevremizdeki insanlarla bazı sorunlara açık olacağız. Karmaşalar, belirsizlikler, hayatımızın günlük akışındaki sorunlar bizi cesaretsizliklere ve hayalkırıklıklarına sürükleyebilir. Değişim için uygun bir zaman dilimi değil. Kalıcı kararlarımızı bu dolunay zamanı yapmamaya çalışalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yapıcı, girişimci, becerikli ve çalışmayı seven bir insansınız. Vizyon sahibi ve geleceği gören yapınızla çoğunlukla doğru zamanda doğru yerde olabilen bir insansınız. Zorluklarla karşılaştığınızda panik oluyorsunuz ama becerikli yapınızla her işin üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Bu sene, iş hayatınızda gerçekçi adımlarla ilerleyin.




Koç Burcu: Aktif olduğunuz kadar biraz sabırsız yapınızla hareket edeceksiniz. Mantık çerçevesinde hareket ederseniz işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Özel hayatınızda çekişmelere ve duygusal tepkilere açık olacağınız bir haftaya giriyorsunuz






Boğa Burcu: Duygularınızı ve düşüncelerinizi olduğu gibi aktarın. Daha az tanıdığınız insanlara karşı tepkileriniz yüksek olabilir, ilişkilerinizi bozmayın. Yazı işiyle uğraşıyorsanız, geri plandan yürütülen işleriniz varsa bugünden keyif alabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün duygusal olarak kolay sıkılacağınız bir gün. Bir çok alana yayıldığınız için her işinizi toparlamak bugün kolay olmayabilir. Dağınık bir şekilde hareket ediyorsunuz. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınız önem kazanıyor.




Yengeç Burcu: Bugün iş konularında hızlı ve sıkılgan yapınızla hareket edeceksiniz. Günlük toplantılarınızda çevrenizdeki insanlara karşı anlayışla yaklaşın. Ortaklaşa yapılacak işlerde partnerinize yardım etmelisiniz.




Aslan burcu: Bugün daha az tanıdığınız insanların yanında sıkılganlıklarınız yüksek olabilir. Önemli işlerinize kanalize olmak yerine var olan işlerinizi tamamlamaya çalışın. Bu hafta çocuğunuz veya hayatınızdaki insanın sorumlulukları artıyor.




Başak Burcu: Ani bir ödeme veya hesapta olmayan bir harcama söz konusu olabilir. Duygusal anlamda inişler-çıkışlar yaşayacağınız bir dönemde olduğunuz için gereksiz harcamalar yapma eğiliminiz olabilir.




Terazi Burcu: Eşinizle veya sevdiğiniz insanla paylaşım içinde olmanız zor görünüyor. Bu hafta bu etkiye dikkat edin, bir yandan da fikirlerinizde negatif ve karamsar olmamaya özen göstermelisiniz. Karşınıza gelecek iş fırsatlarına gerçekçi bir şekilde yaklaşmalısınız.




Akrep Burcu: Yapılacak işlerinizde sabırsız ve aceleci tavırlarınız herkes tarafından fark edilecek. İş alanlarınız mücadele alanınız değil, işinizi severek ve sahiplenerek yapmaya özen gösterin. Bu hafta parasal konularda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz.




Yay burcu: Bugün aşk hayatınızda farklı ve sıradışı duygular altında olabilirsiniz. Önemli işlerle uğraşmak yerine haftanıza koordine edebilirsiniz. Bu hafta hayati sorumluluklar üstlenebilir ve ailevi konularda yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Evde veya aile ortamında sergilediğiniz tutumlar, sizi bile çok şaşırtacak. Bir an mutluyken, bir anda sinirli olabilme potansiyeline sahipsiniz. Bu hafta iş ve özel hayatınızda gerginliklere açık bir hafta olabilir.




Kova Burcu: Bugün yakın çevrenizdeki insanlara karşı sabırsız ve fütursuz görünüyorsunuz. Sakin ve anlayışlı olmanız, muhtemel olumsuzlukları önleyecektir. Aklınızda çözülmeyi bekleyen birçok konu var. Bu hafta zihniniz huzursuz çalışabilir.




Balık burcu: Para konularında ani ve tepkili davranışlar sergileme potansiyeline sahip olacaksınız. Hiç beklenmedik harcamalar yapmak yerine bugün daha çok yarım kalmış sizi çok zorlamayacak işlerinizin peşine düşmelisiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR