Bu cumartesi ilişkilerimize dikkat edelim. Venüs- plüton karesiyle kıskançlık, baskı, yönlendirme gibi etkiler var olan ilişkilerimizde sıkıntıları ortaya çıkarabilir. İnatçı olmamak ve kendi bildiğimizde ayak dirememek her tür ilişkilerimizde önemli olacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çalışkan, açık sözlü, çekici ve hoş bir insansınız. Genel olarak rahat bir insansınız ve bazen bu hayatınızda boş vermişlik olarak algılanıyor. Karşı cins üzerinde inanılmaz bir çekiciliğiniz var ve sizde bunun farkındasınız. Güzel şeylere sahip olacaksınız. Bu sene özel hayatınızda dikkatli olmanız gerekebilir.




Koç Burcu: Bu Cumartesi, sevdiğiniz insanla toplum önünde, kalabalık ortamlarda anlaşmak kolay olmayabilir. Sizi kıskanabilir ve güçlü duygularla hayatınızı yönlendirmek isteyebilir. Bu etkiye siz de kayıtsız kalamayabilirsiniz.




Boğa Burcu: Beraber iş yaptığınız insanlarla anlaşmak kolay olmayacak. Dış ortamlarda, bir seyahat ya da tatilde, eğitim yerlerinde hırçınlıklar, kıskançlıklar ya da başkalarını yönetme isteği ilişkilerinizi zedeleyebilir. Güçlü duygularla başa çıkmasını öğrenmelisiniz.




İkizler Burcu: Sevdiğiniz insanla veya varsa çocuğunuzla olan ilişkinizde zorlanmalara açık olabilirsiniz. Tutkularınızla davranmak ve kendi bildiğinizden şaşmamak özellikle maddi konularda aranızda sürtüşmeler ve anlaşmazlıklara neden olabilir.




Yengeç Burcu: Haftasonu, aile hayatınızda sevdiğiniz bir insanla aranızda sürtüşmeler ve sorunlar oluşabilir. Ya da siz ondan beklemediğiniz bir tepki, kıskançlık ve baskı görebilirsiniz. İlişkilerinize dikkat edin.




Aslan Burcu: Bu Cumartesi, yakın çevrenizdeki (akraba, kardeş, komşu, arkadaş) insanlarla anlaşmak kolay olmayabilir. Günlük işlerinizde ve iş hayatınızda kolay tepkiler vermeye ve bir takım ilişki çekişmelerine açık olabilirsiniz.




Başak Burcu: Parasal konularda sevdiğiniz insanla ve çocuğunuzla anlaşmak kolay olmayabilir. Sahip olduklarınıza sarılabilir, kıskançlık, sahiplenme gibi etkilerle sevdiklerinizi bunaltabilirsiniz. Harcamalarınız konusunda baskıdan uzak durun.




Terazi Burcu: Haftasonu sevdiğiniz insan üzerinizde baskı kurabilir, kıskançlık sizi yönlendirme isteği aranızda gerilimlere neden olabilir. İlişkilerinize her zamankinden daha fazla özen gösterin.




Akrep Burcu: Haftasonu, sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayabilir. Etkili iletişiminizle onun üzerinde baskı kurmaya çalışabilirsiniz. Yine yakın çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde de bazı sorunlara açık olacaksınız




Yay Burcu: Bu haftasonu sosyal ortamlarda bir arkadaşınızla aranızda gerilim ve anlaşmazlıklar oluşabilir. Bazı konuşmalarınız hoşuna gitmeyecek ya da siz ondan rahatsız olacaksınız. İlişkilerinize özen göstermelisiniz.




Oğlak Burcu: Göz önünde olacağınız yerlerde sevdiğiniz insanla bazı sürtüşmeler ve ilişki çıkmazları yaşanabilir. Sevdiğiniz insana karşı kıskançlık yapmamaya, üzerinde baskı kurmamaya özen gösterin.




Kova Burcu: Bu cumartesi, dış ortamlarda, daha az tanıdığınız insanlarla olan ilişkileriniz ve bağlantılarınızda bir takım sorunlara açık olabilirsiniz. Kıskançlıklara ve sizi manipüle etmek isteyen insanlara karşı dikkat.




Balık Burcu: Bu haftasonu, sevdiğiniz insanla sosyal çevrelerde ve arkadaş ortamlarınızda anlaşmak kolay olmayacak. Tutkularınızla davranmak bazı arkadaşlarınızla aranızı bozabilir. Bazı ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR