Bugün sabah saatlerinde ay boşlukta olacağından önemli yeni görüşmelerimiz ve toplantılarımız varsa öğleden sonra yapmaya çalışalım. Mantığımız ve duygularımız arasında bir iletişim kuramayabilir, gitgeller yaşayabiliriz. Öğleden sonra saat 14:21 de ay balık burcuna geçecek ve sezgiselliğimiz artacak, neptünden alacağımız etkilerle akşam saatlerinde dalgınlıklara dikkat etmeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sağlıklı, çekici, yaratıcı, özgün bir insansınız. Bağışıklık sisteminiz çok düşük, bu yüzden çabuk üşüyor ve hastalıklara yakalanabiliyorsunuz. Spekülasyon, kumar gibi şans oyunları ilginizi fazlasıyla çekiyor. Bu sene, önemli iş görüşmeleri karşınıza gelebilir.




Koç Burcu: Sosyal ortamlarda ve çevrelerde parasal konularda zorlanabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla arkadaş ortamlarınızda güzel planlar içinde olacaksınız. Öğleden sonra üzerinize bir sakinlik gelebilir,biraz geri plana çekilebilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün, özel hayatınız ve iş alanlarınız arasında kalabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aynı düşünceleri paylaşmakta zorlanabilirsiniz. Öğleden sonra arkadaşlarınızla planlar içine girebilirsiniz.




İkizler Burcu: İş hayatınızda yapmanız gerekenlerle, dış ortamlarda vakit geçirme isteğiniz sizi gün içinde zorlayabilir. İş arkadaşlarınızla aynı görüşü paylaşmayabilirsiniz. Öğleden sonra enerjiniz artmaya başlayacak.




Yengeç Burcu: Eğlenceli yanlarınızla, herşeyi hesap etmek durumunda olan diğer taraflarınız arasında bugün bocalayabilirsiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insan sizinle aynı fikirleri paylaşmayabilir. Akşam saatlerinde dalgınlıklara dikkat.




Aslan Burcu: Kendi içinize dönük yapınızla, ortaklaşa hareket etme isteğiniz birbiriyle çakışabilir. Sevdiğiniz insanla aynı fikirleri paylaşmayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ortaklaşa bir para konusunu halletmeniz gerektiğini hatırlayabilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün, bir yandan yakın çevrenize vakit ayırmak isteyecek, diğer yandan kendi işlerinize kanalize olmak durumunda kalacaksınız. Bu da duygusal olarak gelgitler yaşamanıza neden olabilir. Özel hayatınıza daha fazla vakit ayıracaksınız.




Terazi Burcu: Bugün, paranızı tutmak ve harcamak arasında gidip gelebilirsiniz. Verdiğiniz kararlardan pişman olmamak için mantığınızı devreye sokmalısınız. Öğleden sonra yapmanız gereken işlerde kafanız dalgın olabilir.




Akrep Burcu: Girişimci ve hareketli olma isteğinizle, evden çıkmama ve işlerinizi yavaşlatma konusunda bocalamalar yaşayabilirsiniz. Bazı işleriniz gün içinde sizi zorlayabilir. Herkesin sizinle aynı fikirde olmasını beklememlisiniz.




Yay Burcu: Bugün, dinlenmek ve hiç bir şey yapmamayı dilerken, hareketli iletişim trafiğiniz sizi zorlayabilir. Gitmek, gitmemek, yapmak, yapmamak arasında gidip gelebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle aynı fikirde olmayabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün, birden fazla uğraşmanız gereken işlerinizle, parasal konularınız arasında köprü oluşturmak düşündüğünüzden zor olabilir. Para konuşmalarınızda mantığınızla hareket etmeye çalışın. Dalgınlığınız artabilir.




Kova Burcu: İş yoğunluklarınız ve yapmanız gerekenlerle, kişisel istekleriniz çakışabilir. Düşündüklerinizi iş alanlarınızda uygulamakta zorlanabilirsiniz. Uzak akrabalarınızdan haberler alabilirsiniz. Parasal konuları akşam saatlerinde konuşacaksınız.




Balık Burcu: Dış ortamlara dayalı işleriniz ve isteksiz yapınız arasında bocalamalarınız olabilir. Herşeyi gözünüzde büyütmeye meyilli olacaksınız. Parasal konularda şansınız yüksek. Öğleden sonra ve akşam dalgınlığınız artabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR