Bugün gökyüzünde oluşan güneş- merkür kavuşumuyla önemli anlaşmalar, konuşmalar devrede olacak. Sıkıntı yaşadığımız konularda çözümü kolaylıkla bulabiliriz. Etkili iletişim herşeyin anahtarı olabilir. Bir yandan mantığımız devrede olurken, bir yandan da olaylara dar bir açıdan yaklaşabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çok yönlü, hisleri kuvvetli, çekici, girişken bir insansınız. Çabuk sıkılan yapınızla bir işe konsantre olmayı öğrenmeli ve sonuna kadar gitmeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmamalısınız. Çekici yönünüzle toplum içinde çok çabuk dikkat çekiyorsunuz ve insanlar sizi dinliyorlar. Bu sene, işlerinizde önemli adımlar atılabilir. Büyük bir anlaşma yapacaksınız.




Koç Burcu: Ortaklaşa parasal konularda varsa sorunlarınıza çözümler üreteceksiniz. Yine parasal konularda önemli görüşmeler ve konuşmalar içinde olabilirsiniz. Bugün iş hayatınızda etkili ve şanslı duygular altındasınız.




Boğa Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla varsa sorunlarınız çözüm üretmekten mutluluk duyabilirsiniz. Danışmanlık almak, başka insanların tavsiyelerine uymak isteyebilirsiniz. Ortaklı işleriniz varsa güzel konuşmalar ve görüşmeler karşınıza gelebilir.




İkizler Burcu: İş hayatınızda çözümsel yaklaşımlarınız birçok işi rahat halletmenize sebep olabilir. İnsanlarla bağlantınızı kuvvetli tutabilir ve iş görüşmeleri içine girebilirsiniz. Parasal konularda ne yapmanız gerektiğini bileceksiniz.




Yengeç Burcu: Aşk hayatınızda ve varsa çocuğunuzla olan ilişkilerinizde onlarla olan iletişiminiz artabilir. Sorunlarınız varsa çözüm üretmekte sıkıntı yaşamayabilirsiniz. Size keyif veren konuları öğrenmek, bu konuları konuşmak isteyebilirsiniz.




Aslan Burcu: Aile hayatınızda sorunlarınıza çözüm bulmak ve önemli konuları konuşmak için de uygun birgün olacak. Aile hayatınız için yapmanız gereken günlük işlerinizi keyifle ve kolaylıkla halledeceksiniz.




Başak Burcu: İletişimsel konularda önemli konuşmalar, anlaşmalar karşınıza gelebilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla kardeşleriniz veya akrabalarınızla bazı konuları konuşmak ve aranızdaki çözüne kavuşturmak anlamında da olumlu bir hafta olacak.




Terazi Burcu: Yakın çevrenizle yapacağınız planların yanısıra, önemli iş görüşmeleri ve randevulara hazırlıklı olun. Maddi konularda kafanız çözüme yönelik çalışabilir. Yine önemli bir parasal anlaşma gündeme gelebilir.




Akrep Burcu: Hayatınızla ilgili konularda önemli konuşmalar, görüşmeler içinde olacaksınız. Kendinizi anlatmak, fikirlerinizi dile getirmek önemli olacak. Kariyerinizdeki adımlarınızı sağlama almak isteyebilirsiniz.




Yay Burcu: Geçmişte yaşanmış bazı konuları hatırlayabilir ve üzerinizde etkisi olan olayları çözümlemek veya konuşmak arzusunda olabilirsiniz. Önemli fikirlerinizi insanlara anlatmadan önce planlamalarınızı iyi yapmanız gerekebilir.




Oğlak Burcu: Sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızla olan konuşmalarınızda önemli fikirler ve çözümler üretebilirsiniz. Geleceğe yönelik işlerinizde çözümlemeleriniz ve konuşmalarınız herkesin ilgisini çekebilir.




Kova Burcu: Kariyerinizde ve iş hayatınızda önemli konuşmalar ve görüşmeler içine girebilirsiniz. Toplum önünde dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Girişimde bulunacağınız konularda bugün duygusal olarak istediğiniz sonuçlara ulaşacaksınız.




Balık Burcu: Yabancılarla yapılacak işlerinizde, medya, eğitim, seyahat, ticaret alanlarınızda önemli konuşma ve görüşmeler içine girebilirsiniz. Uzaklardan alacağınız haberler öne çıkabilir. Daha az tanıdığınız insanlarla yaşadığınız sıkıntılara rahat çözüm üreteceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR