Bu Pazar Ay Oğlak burcunda dolaşıyor; Bugünlerde, daha çok iş konularına, sorumluluklarımıza odaklanırız. Mücadeleci oluruz. Yeteneklerimiz ön plana çıkar. Ciddiyetimiz artar, olaylara duygusal yaklaşmayız. Ay oğlak burcundayken kendimizi daha kararlı ve inatçı hissedebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; tatlı, cana yakın, çekici, başarılı, popüler bir insansınız. Kendinizi ifade etme ve telaffuz yeteneğiniz çok gelişmiş. Sanatçı yönünüzü ve yaratıcılığınızı olumlu kullanırsanız iyi bir kariyer yapabilirsiniz. Çekici kişiliğinizle insanları kolaylıkla etkileme gücüne sahipsiniz. Bu sene, seyahatleriniz ve yabancılarla yapılacak olan işleriniz devrede olacak. Şanslısınız.




Koç Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insan size yetişemeyebilir, bu da ona tepki göstermenize neden olabilir. İş alanlarınızda ve özel hayatınızla ilgili konularda bazı sorunlar ortaya çıkarsa bu Pazar, çok takılmayın.




Boğa Burcu: Şüphelerinizin ve güvensizliğinizin bugün bulunacağınız ortamlarda ortamlarınızda sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Günlük hayatınızda planladığınızın dışına çıkıldığında tepkileriniz büyük olabiliyor.




İkizler Burcu: Bugün gizemli konular, gizli sırlar ilginizi çekebilir. Ketum bir yapınız olmamasına rağmen bugün duygularınızda paylaşımcı olmayacaksınız. Sevdiklerinize karşı tahammülünüz yüksek olmayacak. Biraz dikkat.




Yengeç Burcu: Sevdiğiniz insanla olan bağınızda bugün ona güvenmek pek de kolay olmayabilir. Kıskanç bir insan olmanız zaman zaman sizi zorluyor. Aile hayatınızda dengeyi sağlamak adına biraz tepkilerinizi kontrol etmelisiniz.




Aslan Burcu: Rutin günlük işlerinizi bir şekilde toparlamak önemli olabilir. Bir yandan da yakın çevrenizle yapacağınız planlarda bazı zorlanmalar, onlara karşı çabuk parlamanıza ve tepkiler vermenize neden olabilir.




Başak Burcu: Aşk hayatınızda güvensizlikleriniz yüksek olabilir, bunu karşı tarafa yansıtmamaya çalışın. Yakın çevrenizle, akrabalarınızla olan konuşmalarınızda bazı konulara takılı kalmamaya özen gösterin.




Terazi Burcu: Bugünlerde vaktinizin çoğunu evinize harcamak istiyorsunuz ya da işlerinizin yoğunluğu bunu mecbur kılabilir. Kişisel güvensizliklerinizi ailenize yansıtmamaya çalışın. Aile hayatınızda anlaşmazlıklarınız bu Pazar devrede.




Akrep Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla olan diyaloglarınızda bugün güvensizlikler görülebilir. Sevdiğiniz insanla diyaloglarınıza bugün dikkat etmelisiniz, inatçılığınız ve ikna etme çabalarınız sorunlara sebebiyet verebilir.




Yay Burcu: Sahip olduğunuz herşeye önem vereceksiniz. Bu alanlardaki güvensizlikleriniz, sosyal çevre ortamlarınızda, kalabalık çevrelerde kolay tepki vermenize neden olabilir. Geçmişi kafanızda çok kurmayın.




Oğlak Burcu: Kendinizi ve yaptıklarınızı eleştireceğiniz bugün, en ufak bir olumsuzluk karşısında kendinizi moralsiz hissedebilirsiniz. Kendinize iyi bakmayı ihmal etmeyin ve enerjinizi yükseltin. Arkadaşlarınızla iletişiminizi arttıracaksınız.




Kova Burcu: Bulunacağınız ortamlarda karşılaştırmalar yapabilirsiniz ama kararlarınızı geçmişe göre vermemeye çalışın. Eski tanıdık arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bazı parasal sıkışmalara kolay tepki vereceksiniz.




Balık Burcu: Bugün sosyal ortamlarınız ve arkadaş ilişkileriniz aktif olacak. Daha az tanıdığınız insanlarla paylaşımlarınız artabilir. Sosyal ortamlarda parasal konulara çabuk tepki verebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR