Bugün Ay Başak Burcunda dolaşıyor; bu birkaç gündür daha hesaplı, daha kurnaz, daha eleştirel yapıyla olaylara yaklaşmış olabiliriz. Eleştirel tavrımızın farkına varmadan ilişkilerimize zarar verebiliriz. Bu nedenle Ay’ın Başak burcunda olduğu günleri kendimize ayırmamız daha doğru olabilir. Yine bugün akşam saatlerinde ay terazi burcuna geçerek ilişkilerimize vereceğimiz önemi ortaya çıkarabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sakin, barışçıl, etkileyici, başarılı, şanslı bir insansınız. Etkileyici tarzınızla girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekmekte zorlanmıyorsunuz. Herkes sizi seviyor ve bu sizin için çok önemli. Dostlarınız ve çevreniz sayesinde istediğiniz başarıyı elde edeceksiniz. Bu sene, bir sürü iş fırsatı sizleri bekliyor olacak.




Koç Burcu: Yapılması gereken günlük işleriniz devrede olacak. İş hayatınızda ve sağlığınızla ilgili konularda iyimserlik ve mutlulukla hareket edeceksiniz. İş alanlarınızda önemli bir girişim size fırsatlar sunabilir.




Boğa Burcu: Güne aşk hayatınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Yine aşk hayatınız için yapmanız gerekenler konusunda aşırı iyimser konuşmalar içinde olabilirsiniz. Parasal konularda yapılması gerekenler devreye girebilir.




İkizler Burcu: Evinize ve ailenize odaklanarak gününüzü geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanmayacağınız bugün, iletişiminizde aşırı abartıdan ve iyimserlikten uzak durun.




Yengeç Burcu: İletişim bugüne başlarken anahtar sözcüğünüz. Yakın çevre hayatınızda yapılması gerekenler konusunda bugün tereddüt etmeyeceksiniz. Maddi konularda iyimserliğiniz ve şansınız yüksek akacak.




Aslan Burcu: Maddi konular bugün kafanızı kurcalayabilir. Aşırı harcamalar sizi mutlu ve iyimser kılabilir. Aile hayatınızda güzel ve etkili birgün olacak. Hayatınızdaki şansları sevdiğinizle paylaşacak ve şansın ayağınıza geldiğini göreceksiniz.




Başak Burcu: Bugün yakın çevrenizle parasal konularda iyi anlaşacak, işlerinizi kolay halledeceksiniz. İstekleriniz konusunda aşırı abartılı ve çoşkulu olabilirsiniz. Maddi konularda ve şanslarınız yardımlarınız artmaya başlıyor.




Terazi Burcu: Bugün yakın çevreniz yapmak istedikleriniz konusunda sizi kolay harekete geçirecek. Bu aralar yalnız olmaktan ve kendi başınıza çalışmaktan oldukça mutlusunuz.




Akrep Burcu: Kafanızdaki planların ve fikirlerin bugün en çok iş konularında işinize yaradığını göreceksiniz. Sosyal çevrenizde arkadaşlarınızla olan paylaşımlarınız abartılı ve yüksek olabilir.




Yay Burcu: Güne enerjiniz ve ritminiz yüksek bir şekilde başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla kuracağınız güzel ilişkiler hayat adımlarınızda sizi yukarılara taşıyabilir. Onlardan desteğiniz yüksek ve eve girmek istemeyeceksiniz.




Oğlak Burcu: Seyahat, eğitim ve ticaret planlarınızda ve konuşmalarınızda beklediğiniz parasal destekleri kolay sağlayabilirsiniz. Yabancılarla girişilecek işlerde duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz.




Kova Burcu: Ortaklaşa para konularınız devrede olarak güne başlayacaksınız. Elinize geçecek bir para fırsatı sizi mutlu edebilir.Tanımadığınız insanlar geleceğiniz adına sizi destekleyecek. Partnerinizle yapacağınız güzel planlar hayatınızı zenginleştirebilir.




Balık Burcu: İş hayatınızda harekete geçmeniz gereken noktalarda istediğiniz manevi ve maddi desteği rahat sağlayacaksınız. Bir yandan da özel hayatınızda sevdiğiniz insanla duygusal paylaşımlarınız bugün sizi özel ve mutlu kılabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR