Bugün Ay Aslan burcunda dolaşıyor; Canlı, iyimser, yaratıcı, enerji dolu ve verimli olacağız. Çocuklar ve gençlerle vakit geçirmek mutluluk verecek. Ay aslan burcundayken saç bakımına, makyajla ilgili konulara odaklanabiliriz. Saçlarımızı kestirmek güzel bir etki yaratabilir. Kendimizi ortaya koymamız daha kolay olacaktır. Arkadaşlıklar bugünlerde bizim için önemli olur. Gökyüzünde oluşan olumlu açılarla bu birkaç gün kadın, erkek ilişkilerinde çok şanslı olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duyarlı, sinirli, kolay etkilenen, keyfi seven, ticaretten anlayan bir insansınız. Yabancı yerler görmeyi ve seyahat etmeyi seviyorsunuz. Kendinize has bir felsefeniz var ve bunu hayatınıza uygulamayı seviyorsunuz. Kolay gibi gözüken yapınız aslında çok çeşitli. Bu sene, her tür ilişkilerinizden kazanacaksınız.




Koç Burcu: Bugünlerde aşk ve iş hayatınızın aynı koldan ilerlemesi sizi daha fazla memnun edebilir. İşlerinizi günlük sırasına oturtmuş görünüyorsunuz.Maddi konularda çöümü oturtmanıza çok az kaldı.




Boğa Burcu: Aşk ve çocuk hayatınızdaki güzel gelişmeler aile hayatınızda aradığınız esneklik ve rahatlığı destekliyor. Ailenizle kuracağınız bağlar bugün esnek olacak. Özel hayatınızda sorunlarınız çözüme ulaşıyor.




İkizler Burcu: Aile hayatınızdaki güzel gelişmelere kendinizi kaptırmış gibisiniz. İletişimsel olarak arkadaşlarınızla güzel işler çıkartacak, onları duygusal olarak destekleyeceksiniz. Günlük işlerinizi ve sağlığınızı bir düzene sokmalısınız.




Yengeç Burcu: İletişim yönünüz bu aralar kuvvetli olduğu için hem yakın çevrenizle, hem akrabalarınızla iyi anlaşıyorsunuz. Maddi yönden güzel ve esnek sonuçlar karşınıza gelebilir. Herkesle anlaşmasını becereceksiniz.




Aslan Burcu: Bugün istediğiniz bir kitabı okumak, dolaşmak, eğitim konularına yönelmek ve hayatı daha büyük bir resim içinde görmeniz mümkün. Maddi konularda harcamalarınız ve kazançlarınız içiçe olabilir.




Başak Burcu: İsteksizlikleriniz ve duygusal temaların istediğiniz gibi akmamasına rağmen bu aralar insanlardan duyduğunuz güzel sözler sizi harekete geçirebilir. Yakın çevre iletişiminizde çözüme çok yakınsınız.




Terazi Burcu: Maddi konularda güzel çözümlere ve anlaşmalara çok yakınsınız. Bir yandan da kendi başınıza olmaktan mutluluk duyacağınız bir dönem. Arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmayacaklar ve onlarla farklı duygusal konuşmalar yapabilirsiniz.




Akrep Burcu: Kafanızdaki planlar çok fazla ve fikirlerinizi hemen hayata dökmek isteyebilirsiniz. Özellikle iş hayatınızdaki konulara esnek ve farklı yollardan yaklaşmak sizi diğer insanlardan ayırıyor.




Yay Burcu: Geçmişe dair hallemediğiniz birkaç konuyu bu dönem bir şekilde çözeceksiniz. Farklı yerlerde ve ortamlarda olmaya ihtiyacınız olabilir. İş hayatınızda bunaldığınızda kaçışınız aşk ve keyifli geziler olmalı.




Oğlak Burcu: uzaklardan gelecek haberler keyfinizi arttırırken siz bugün daha çok aile hayatınızın parasal durumuna veya harcamalarına odaklanabilirsiniz. Önemli birkaç işinizde sizin fikirlerinize ihtiyaç olabilir.




Kova Burcu: Kariyer hayatınızda güzel görüşmeler ve konuşmalar içindesiniz ama hala bu işlerinizde kesin sonuçlar yok. Yine de ortak atılacak parasal konularda karşınıza çıkacak fırsatları yabana atmayın. Partnerinizle aynı şekilde hissediyorsunuz.




Balık Burcu: Özel hayatınızda karşınıza çıkan olumlu fırsatlar sizi mutlu ederken, bugün daha çok günlük rutin parasal işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Kafanızdaki fikirleri uygulamaya çok az bir zaman kaldı.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR