Bugün devreye giren venüs- mars birleşimiyle kadın, erkek ilişkilerimizde karşı tarafla anlaşmak hiç de zor olmayacak. Özellikle kalbimiz boşsa aradığımız insan karşımıza gelebilir. Var olan ilişkilerimizde karşı taraftan istediğimiz desteği ve duygusal iletişimi sağlamasını başarabiliriz. Sağlık ve işle konularda güzel şanslara sahip olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; girişken, fevri, zeki ve sezgi gücü yüksek bir insansınız. Mükemmel sezgi gücünüzü iş alanlarınızda size yol göstermesi için kullanabilirsiniz. Kamu ve halkla ilgili işler tam size göre. Fevri yönünüz sadece iş hayatınıza değil, özel hayatınıza da zarar verebilir. Bu sene, aşk hayatınızda şansı yüreğinizde hissedeceksiniz.




Koç Burcu: Bugün iş hayatınızda ve günlük işlerinizde yapmanız gerekenleri kolay halledeceksiniz. İş hayatınızda veya sağlık alanlarında karşılaştığınız tanıştığınız bir insan ilginizi çekebilir.




Boğa Burcu: Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla çok iyi anlaşacağınız veya hayatınızda biri yoksa karşı cinsten biriyle romantik etkiler altında olacağınız birgün olabilir. Eğlenceli ortamları seveceksiniz.




İkizler Burcu: Aile ve ev hayatınızda huzuru, mutluluğu her yönden yakalayacağınız birgün olacak. Çocuklarınız ve ailenizle bağlantılarınız kuvvetli olacak. Evle ilgili bir işe sevdiğinizle beraber kalkışacaksınız.




Yengeç Burcu: Yakın çevrenizden bir insan bugün ilginizi çekebilir. Kalbiniz boşsa iletişim halinde olacağınız karşıcinsten biriyle aranızda fiziksel bir çekime hazırlıklı olun. Eğlence hayatınıza çok para harcayabilirsiniz.




Aslan Burcu: Bugün maddi konularda kadınlardan ve erkeklerden çok güzel şanslar ve etkileşimler alabilirsiniz. Önemli bir para işinizi halledebilirsiniz. Aile hayatınızda biraz bunalmış olacaksınız, vaktinizi kendinize ayırmalısınız.




Başak Burcu: Kadın, erkek herkesin ilgisini üzerinizde hissedeceğiniz ve çok şanslı oluşumların karşınıza geldiğini göreceğiniz birgün sizi bekliyor. Bekarsanız aşk kapınızda. Bugün gitmeniz gereken yerler için tembellik etmeyin.




Terazi Burcu: Manevi anlamda kendinizi mutlu, şanslı ve tatminkar hissedeceksiniz. Geri plandan yürüttüğünüz her tür işiniz için kadın ve erkek demeden fayda sağlayacağınız birgün geçireceksiniz. Gizli bir aşk karşınıza gelebilir.




Akrep Burcu: Sosyal çevrenizde, arkadaşlarınızın veya yeni tanışacağınız insanların ilgisini ve beğenisini üzerinize kolaylıkla çekeceksiniz. Yine arkadaş ortamınızda tanışacağınız veya tanıştığınız bir insanla aranızda güzel bir aşk başlayabilir.




Yay Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda veya toplum önünde çekiciliğiniz yüksek olacak. Kariyer ve iş hayatınızda bir insandan çok etkilenebilir ve onunla flört edebilirsiniz. Ya da önemli işlerinizde destekleriniz yüzünüzü güldürecek.




Oğlak Burcu: Seyahat halindeyken, eğitimsel yerlerde, medya işlerinizde, yabancılarla yapılacak işlerde kadın, erkek herkesin desteğini alacağınız yine bu yerlerde aşkı bulacağınız ve kendinizi iyi hissedeceğiniz birgün sizi bekliyor.




Kova Burcu: Ortaklaşa parasal konularda işlerinizi rahat ve kolay halledeceğiniz, derdinizi rahatlıkla karşı tarafa aktaracağınız birgün olabilir. Başkalarından işiniz için istediğiniz parasal desteği bulacaksınız. Tutkulu bir birliktelik devrede.




Balık Burcu: Özel ilişkilerinizde aşkı, romantizmi, anlayışı ve mutluluğu yakalayacağınız birgün olabilir. Sevdiğiniz insanla aynı kararları alabilir özel hayatınız için birbirinizi harekete geçirebilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde de şans sizden yana.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR