Bugün öğle saatlerine kadar daha iletişimci ve çevremize karşı daha meraklı olabiliriz. Yine de önemli işlerimiz varsa öğleden sonrayı tercih edelim. Öğleden sonra ay yengeç burcuna geçiyor. Duygusal olarak sevdiğimiz yerlerde ve ortamlarda bulunmak isteyebiliriz. Mantığımızı ve duygusallığımızı dengeleyebiliriz. Bir yandan da akşam saatlerinde tembellik ve keyif ortaya çıkabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; uyanık, işini iyi bilen, yönünü iyi belirleyen, çalışkan bir insansınız. Yapıcı taraflarınız fazla olmasına rağmen, hırslı ve liderliğe oynayan davranışlarınız özellikle iş hayatınızda yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Çok çabuk düşman edinebilirsiniz. Bu sene, aile hayatınızda şanslarınız yüksek.




Koç Burcu: Kazancınızın dengelemeniz gereken bu dönemde, sadece kendiniz için harcamalar yapmayacak aile hayatınıza daha fazla önem vereceksiniz.Diğer insanlara yardım etme isteğiniz yüksek görünüyor.




Boğa Burcu: Özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde kendinizi istediğiniz gibi ortaya koyabilirsiniz. Bu şekilde, sevdiğiniz insanın dikkatini rahatlıkla çekeceksiniz. Çevrenizle uyumlu bir gün içinde olmanız size keyif verecek.




İkizler Burcu: Bugün sizin için renkli ve bir o kadar da anlamlı bir gün olacak. Gerek profesyonel işlerinizde, gerekse size özel işlerde keyifli ve uyumlu zaman geçireceksiniz. Kendinizi günün getirdiği küçük sürprizlere bırakın.




Yengeç Burcu: Tamamen kendi beklentilerinize ve isteklerinize odaklı olabilirsiniz. Yeni yerler keşfetmeye, gezip dolaşmaya oldukça açıksınız. Eğitime ve seyahate dayalı işlerinizde keyifli etkileriniz bulunuyor.




Aslan Burcu: Aile bireylerini mutlu etmek ön plana çıkacak. Değer verdiğiniz akrabalarınızdan ya da sizi iyi tanıyan arkadaşlarınızdan bir grubu evinizde ağırlayabilir veya minik ev toplantıları düzenleyebilirsiniz.




Başak Burcu: Arkadaşlarınızla veya vakit geçirdiğiniz diğer insanlarla birlikte keyifli bir gün geçireceksiniz. Sizi şaşırtacak ya da mutlu edecek beklenmedik haberler alabilirsiniz. Gireceğiniz ortamlarda gözler sizin üzerinizde olacak.




Terazi Burcu: Sahip olduğunuz şeyler konusunda tatmin duygunuz yükselecek. Parasal konularda çevrenize yardım etmeniz söz konusu. Hiç beklemediğiniz bir zamanda hediye alabilir ya da bir sürprizle karşılaşabilirsiniz.




Akrep Burcu: Kendinize vakit ayırmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Sadece bireysel aktivitelerle değil, yakın çevrenizle de planlar yapabilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla güzel ve hareketli bir gün geçirmek sizin elinizde.




Yay Burcu: Ev ve aile ortamlarınızda kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınız oldukça yüksek görünüyor. Maddi alanlarda aşırıya kaçabilirsiniz. Para harcamalarınız ve ödemelerinizde abartıdan uzak durun.




Oğlak Burcu: Sevdiğiniz arkadaşlarınızla güzel programlar yapabilir, eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Sahip olduğunuz enerjinizi biraz daha olumlu kullanmanızda fayda var. Çevrenize önemli işler bağlayabilirsiniz.




Kova Burcu: Kalabalık ortamlarda ya da işinizle ilgili konularda güzel etkiler altındasınız. Çevrenizdeki insanlardan alacağınız haberler veya pozitif geri bildirimler sevincinizi daha da arttıracak.




Balık Burcu: Bulunacağınız ortamlarda ve özellikle yeni mekânlarda dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Kalabalık yerlerde olmaktan çekinmeyin.. Geleceğinize ve planlarınıza dair olumlu bir dönem içindesiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR