Bugün Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Ciddi ve kararlı adımlar atmamız mümkün. İşimiz ve kariyerimizle ilgili sorumluluklarımız ön plana çıkabilir. Olaylara duygusal değil, mantıkla yaklaşmayı tercih edebiliriz. Daha karamsar, daha soğuk tavırlar nedeniyle ilişkilerimizde aradığımız başarıyı elde etmek bugün zor olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; maceracı, rahat, zeki, herkesi seven, paylaşımcı bir insansınız. Seyahat etmeyi, yeni ve değişik yerler keşfetmeyi seviyorsunuz. Başkalarına yardım etme isteğiniz değişik ortam ve olaylar yaşamanıza neden olacak. Bu sene, karşınıza çıkacak bir eğitim veya seyahat size şans getirebilir.




Koç Burcu: Özel hayatınız ve iş ortamlarınız arasındaki gitgeller moralinizi bozabilir. Bugün daha çok işinize yoğunlaşmalısınız. Doğru tavırlarla dile gelecek bir para ya da satış stratejisi bugün size çok şey kazandırabilir.




Boğa Burcu: İş hayatınız ve kafanızda kurduğunuz tatil veya seyahat planlarınız bugün duygusal olarak sizi zorlayabilir. İçinizdeki değişim isteğini, partnerinize anlatın, beraber yapacağınız planlarda rahat tavırlarınızı koruyun.




İkizler Burcu: Bugün daha çok paraal konularla ilgili davranacaksınız. Eğlenme arzunuz yüksek ama bir yandan da para hesaplarınızı iyi kontrol etmelisiniz. Kafanızdaki iş konularını çözmenin yolunu bulabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün, duygusal olarak güvensizliklerinizi ve korkularınızı karşı tarafa anlatmak kolay olmayabilir. Yakın çevrenizle olan bağlarınız veya onlara verdiğiniz bazı sözler üzerinizde stres oluşturabilir.




Aslan Burcu: Yakın çevrenizle yapacağınız planlar, günlük işlerinizin engeline takılsa bile kafanız hızlı çalışacak ve bir çok işinizi organize edebileceksiniz. Güvensizliklerinizi etrafınızdaki insanların bilmesi çok da hoşunuza gitmiyor.




Başak Burcu: Sevdiğiniz insanla olan iletişiminizde her zamanki günlük yaşantınızın dışına çıkarak, yeni planlar yapmak isteyeceksiniz. Bir yandan da riskli işlerinizde güvensizlikleriniz yüksek çalışacak.




Terazi Burcu: Ailevi konularda zihniniz uyanık olacak ve sorunlarınıza kolaylıkla çözüm bulacaksınız. Kendi istekleriniz ve aile hayatınız için yapılacak arasında bugün gidip gelebilirsiniz.




Akrep Burcu: Enerjinizi yükseltmeniz gereken bir dönemdesiniz ama tatmin olmak sizin için kolay değil çünkü büyük hayalleriniz ve istekleriniz var. Bugün yakın çevrenizle iyi bir iletişim içinde olacak, onlarla vakit geçireceksiniz.




Yay Burcu: İş hayatınızda duygusal güvensizliklerinizi iyi kamufle edeceksiniz zira önemli iş görüşmeleri sizi harekete geçirebilir. Sosyal çevrenizdeki insanları ihmal etmemeye çalışın zira onların faydasını uzun vadede görebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Gün içinde istekleriniz ve iş hayatınızdaki zorunluluklarınız sizi zorlayabilir. Kendinizi bu aralar yenilenmiş hissediyorsunuz ve değişik yerlerde, farklı insanlarla olmak isteyeceksiniz. Duyacaklarınız sizi heyecanlandırabilir.




Kova Burcu: Bugün çalışma hayatınızda farklı temalarla kendinizi ortaya koyacaksınız. Sosyalliğinizin geri planda olması en çok iş alanlarınıza yarıyor. Biriyle derdiniz varsa bugün duygularınızı ortaya dökmek için uygun bir gün.




Balık Burcu: Arkadaşlarınızla olan konuşmalarınızda ve görüşmelerinizde onlarla bir hareket etmek isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlardaki güvensizlikleriniz parasal temalara dayanıyor. Duygularınızdaki iniş çıkışları iyi kontrol edin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR