Bugün ve yarın 12:18’e kadar Ay Akrep Burcunda dolaşacak. Astrolojide Akrep Burcu, seks organları ve idrar yollarını temsil ettiğinden alt bölgelerin temizliğine ve sağlığına bugün çok dikkat etmeliyiz. Sistit, zührevi hastalıklar, idrar yolu enfeksiyonlarına yakalanma ve cinsel organ problemleri yaşama ihtimalimiz daha fazladır. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Yapraklı sebzeler ekmek ve toplamak için harika günler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çalışkan, hırslı, şanslı, popüler bir insansınız. Keskin ve kıvrak zekanızla müzik, edebiyat veya bilimsel konularda önemli başarı ve ödül sahibi olabilirsiniz. Özel hayatınız sizin için önemli ve bu alanda problemler yaşadığınız zaman sağlığınız çok çabuk etkileniyor. Bu sene, hayatınızda önemli adımlar atılacak.




Koç Burcu: Ortaklaşa para konularındaki işlerinizi halledebilirsiniz. Bir yandan da iş hayatınızda duygusal olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Başkalarının sorunlarına çözümler bulmak sizi oyalayabilir.




Boğa Burcu: İş hayatınızdaki kaoslar ve bazı anlaşmazlıklar yoluna girmeye başladı bile. Bir ortak veya partnerle yapılacak olan işleriniz bugün daha fazla önemli olacak. Eğlenceli ortamlarda herşeyi bu kadar kritize etmemelisiniz.




İkizler Burcu: Sağlığınızla ilgili konulara veya günlük rutin işlerinize kanalize olacaksınız. İş hayatınızda istekleriniz ve beklentileriniz konusunda biraz daha açık olmayı denemelisiniz. O zaman isteklerinize daha kolay ulaşabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Aşk hayatınızda duygularınız oldukça derin ve sevilme arzunuz yüksek çalışıyor. Üretmeyi seven bir insan olarak bugün iletişimsel işlerinizde yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Değişimlere biraz daha açık olmaya çalışın.




Aslan Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla etkili ve kreatif işler peşine düşebilirsiniz. Ailenizle ilgilenmeniz gereken bugün işlerinizi ev ortamınızdan organize etmek daha kolay olabilir. Etrafınızda olup bitenler sizi meraklandırıyor.




Başak Burcu: Kafanızda yapılması gereken bir çok iş olmasına rağmen şu sıralar tamamen rahatlama peşindesiniz. Parasal konularda becerilerinizi konuşturabilir ve bir işinizi sağlama almak isteyebilirsiniz.




Terazi Burcu: Yakın çevrenizle yapabileceğiniz işlere veya projelere odaklanmak bu aralar fazlasıyla ilginizi çekiyor. Yaratıcılığınızın yüksek, hislerinizin fazlasıyla kuvvetli olacağı bu dönemde başkalarından çok kendinize vakit ayırmalısınız.




Akrep Burcu: Kişisel uğraşlar sabah saatlerinde daha organize ve hareketli olmanıza sebep olabilir. İşlerinizi çabucak halledeceksiniz. Arkadaş ortamlarınızda duygularınızı ve düşüncelerinizi kendinize saklayabilirsiniz.




Yay Burcu: İş hayatınızdaki koşturmalarınız devam ederken arada tek başınıza olmak ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve çevrenizle geleceğinize etki edecek önemli işler gündeme gelebilir.




Oğlak Burcu: Bugün sosyal çevrenizle paylaşacağınız çok şey olabilir. Bazı seyahat veya eğitim fırsatlarını iyi bir şekilde değerlendirmek isteyeceksiniz. Sosyal ortamlarınızda konuşulanlar duygusal olarak sizi rahatsız edebilir.




Kova Burcu: Hem bir yandan yakın çevrenizdeki insanlara vakit ayırmak istiyorsunuz, bir yandan da iş hayatınızın koşturmaları sizi rahat bırakmıyor. Bugün önemli anlaşmalar veya konuşmalar içinde olacaksınız.




Balık Burcu: Maddi konulardaki güvensizlikler sizi en çok özel hayatınızda rahatsız ediyor. Bu alanlarınızda rahatlamaya başlıyorsunuz. Değişik yerlerde bulunma isteğiniz bugün değişik planlara sebep olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR