Bugün, yarın ve öbürgün öğlene kadar Ay Akrep Burcunda dolaşacak. İkili ilişkilerde kıskançlıkla ve tutkuyla hareket edebiliriz. Sevdiklerimizi sahiplenme ve onları istediğimiz gibi yönlendirme isteğimiz ortaya çıkabilir. Bu yıkıcı ve bizi derine iten yoğun duygulardan uzaklaşmak için, içsel huzura önem vermeli ve meditasyona yönelmeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; cömert, atılgan, sezgili, sosyal bir insansınız. Şanslı yönünüzle hayatınızda elinize çok fazla fırsat geçecek. Özel hayatınızda dengeleri sağlayamamanız, romantik yapınız sorun yaratabilir. Zor anlarınızda sezgilerinize kulak verin ve sizi yönlendirmesini sağlayın. Bu sene, hayat size yeni oluşumlarda göz kırpacak ve destekleyecek.




Koç Burcu: Etrafınızda olup bitenlere bakış açınız oldukça keskin ve duygusal olabilir. Herşeyi duygusal yönden incelemek isteyebilirsiniz. İş ve günlük hayatınızdaki hızlı gelişmeler sizi daha çok harekete geçirecek.




Boğa Burcu: Özel hayatınızda duygusal olarak bazı konuları irdelemeye ve derine inmeye hazırsınız. Sosyal ortamlarınızda olup bitenler sizi duygusal olarak sarmalayacak. Arkadaşlarınıza yardım etmek öne çıkabilir.




İkizler Burcu: Günlük yapılması gereken işlerinize dört elle sarılacaksınız. Toplumsal konulara yaklaşımınız mantıktan ziyade duygusal ve sahiplenici olabilir. Aile hayatınızda kadın, erkek herkesle bağlantınız bugün iyi görünüyor.




Yengeç Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla olan paylaşımlarınız, özel hayatınızdaki sorunları aşmanızda size yardımcı olabilir. Sevdiklerinize karşı sahiplenici ve biraz da manipüle edici davranabilirsiniz. Tutkularınız ön planda.




Aslan Burcu: Aile hayatınızın birikimleri ve yatırımlarına yönelik hareketleriniz bugün önem kazanıyor. Olayları derinden inceleyen yapınızla çok çabuk savunmaya geçebilirsiniz. Bugün herşeyi anlamlandırmak isteyebilirsiniz.




Başak Burcu: İletişim trafiğiniz artarken, yakın çevrenizde olup biten olaylara karşı hem duygusal, hem de meraklı tavırlar öne çıkabilir. Özel hayatınızda duygularınızı sevdiğinize açık bir şekilde ifade etmeniz ilişkinizi güzelleştirebilir.




Terazi Burcu: Bilinçaltınızda birikmiş çok fazla konu var ve bunları çözüme ulaştırmadan rahat etmeyeceksiniz. Sahip olduğunuz herşey size bugün daha cazip görünebilir. Azla yetinmesini bilecek ve fazlasını istemeyeceksiniz.




Akrep Burcu: Duygusal yönden kendi yapabileceklerinizi görmek ve uygulamak bugün önemli olabilir. Kafanızdaki bazı planları gözünüzde büyütmemelisiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insana derin duygularla kendinizi ifade edeceksiniz.




Yay Burcu: Toplumsal konu ve olaylara ilginizin yüksek olduğu bu dönemde, yaşanılanlar aile hayatınıza ve düzeninize daha fazla önem vermeniz gerektiğini gösterebilir. İsteksizliğinizi arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalarla gidermelisiniz.




Oğlak Burcu: Sevdikleriniz ve arkadaşlarınızla kuracağınız duygusal bağlantılar kendinizi mutlu hissettirebilir. İş ve kariyer hayatınızda uğraşmanız gereken birden fazla konu var ve hepsini teker teker ele almalısınız.




Kova Burcu: Yaşamın dinamikleri daha fazla ilgi alanınızda, olayları sindirmek ve anlamlandırmak bugün sizin için önemli olacak. Toplumsal konularda ve iş hayatınızda içinizden geldiği gibi davranmaya çalışmalısınız.




Balık Burcu: Hayatın sizi değiştirdiği ve dönüştürdüğü bu dönemde konuşulanlar ve bazı fikirleri yaşamınıza geçirmek kolay olabilir. Dış ortamlardan veya uzaklardan alacağınız haberler sizi bugün daha huzurlu kılabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR