Bugün devreye giren Güneş- merkür kavuşumuyla, bazı konuları gözden geçirmek ve çözüm üretmek adına olumlu olabilir. Eski konuları konuşmak, daha önceden konuştuğumuz işlere odaklanmak için enerji bizi destekleyecek. Yanlışlıklar ve aksilikler yaşadığımız bu dönemde bazı hataları iki kere tekrarlamamaya dikkat etmeli ve iletişimimizde tek taraflı olmamaya özen göstermeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; becerikli, yetenekli, girişimci bir insansınız. Hayata kaderci bir yaklaşımınız var ve bu bazen önemli fırsatlar kaçırmanıza neden olabilir. Enerjiniz yüksek ve olumlu olduğundan, bir sürü insanı etrafınızda toplayabilirsiniz. Bu sene, ilişkilerinize anlayışlı ve çözümsel yaklaşacaksınız.




Koç Burcu: Özel hayatınızda çözüm üretmek konusunda mantıklı ve çözümcül yaklaşımlarınız bugün devrede olabilir. Daha önceden sıkıntı yaşadığınız konuları gözden geçirmek için uygun olabilir. Maddi konularda harekete geçmenin tam zamanı.




Boğa Burcu: Bugün iş ve sağlık konularınıza ve bu alanda yaşadığınız sorunlara ve sıkıntılara mantıkla yaklaşmalısınız. Bazı konuları gözden geçirmeniz işinize yarayabilir. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insan sizi kolay harekete geçirecek.




İkizler Burcu: Bugün aşk hayatınızda, eski konuşulmuş konular üzerine eğilebilirsiniz. Varsa çocuğunuzla olan paylaşımlarınızda mantığınız her daim devrede olsun. Aile hayatınızda rahat hareket edeceksiniz.




Yengeç Burcu: Aile hayatınızda daha önceden sorun olmuş ve çözülememiş konulara çözüm üretmek ve bazı konuları konuşmak için güzel birgün olabilir.Sosyal çevreniz sizi kısa planlar için harekete geçirebilir.




Aslan Burcu: Bugün yakın çevrenizin sizin aklınıza ihtiyacı olabilir, onlarla olan konuşmalarınızda mantığınızdan şaşmayın. İç gözlem yapmanız ve iletişiminizde temkinli olmanız işinize yarayabilir.




Başak Burcu: Bugün, parasal işlerinizde mantıktan şaşmayın. Daha önceden konuşulmuş ama bir türlü çözülmemiş para işleriniz devrede olabilir. Olayları gözünüzde büyütmeden ilerlermek çok şey kazandırabilir.




Terazi Burcu: Bugün, eski konu ve olayları daha fazla dile getirmek arzusu yüksek olabilir. Kendiniz için yapacağınız işlerde mantıktan uzaklaşmayın. Para harcamalarınız sizi şevklendirebilir.




Akrep Burcu: Bugün, eski bir konu yeniden gündeme gelebilir ama moralinizi düşürmeye gerek yok olaya mantıkla yaklaşırsanız çözümü kendiliğinden ayağınıza gelecek. Bilinçaltı temizliği yapmak için uygun bir dönem.




Yay Burcu: Eski bir arkadaşınızla buluşmak ve konuşmak için harika bir gün. Daha önceden sorun olan ve çözülmemiş konu ve olayları halletmek için harekete geçebilirsiniz. Durumları toparlamak kolay olabilir.




Oğlak Burcu: Kariyer ve iş konularınızda mantıkla ilerlemek ve daha önceden konuşulmuş ama bitmemiş işlerin üzerine düşmek size kazandırabilir. Aşk hayatınızda güzel gelecek planlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz.




Kova Burcu: Daha önceden konuşulmuş bir medya, eğitim, seyahat işi devrede olacak. Ya da bu alanlarda halletmeniz gereken konuları rahatça uygulayabileceksiniz. Aile hayatınızda huzuru önemsediğiniz bir gün.




Balık Burcu: Bugün, bir para ödemeniz veya banka işiniz varsa mantığınız devrede olsun. İşinizde yapacaklarınız ve yapmanız gerekenler öne çıkmaya başlayacak. Daha önceden karşınıza gelen bir sorunu çözmek için uygun etkiler altındasınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR