Bugün geçen sene başlayan ve tam tutulmaların 4. ve son ayağının gerçekleşeceği etkili bir ay tutulması yaşayacağız. Bu tam ay tutulması koç burcunda olacağı için, etkilerini çabuk göstereceğini söyleyebiliriz. Koç- terazi hattı ilişkilerle alakalıdır. Gerek kendimizle, gerekse her tür partnerimizle olan ilişkimize bu dönem çok dikkat etmeliyiz. Anlık alınan duygusal kararlar bizi zorlayabilir. Sinirli, gergin ve çok inişli çıkışlı bir ruh hali içinde olabiliriz. Koç ve Terazi hattında oluşan bu tutulmayla ilişkilerimizdeki dengeyi iyi sağlamak zorundayız. Kadın, erkek ilişkisini, toplumsal konularla, bireysel ihtiyaçları bu ay tutulmasında iyi dengelemeliyiz. Diplomatik ve idareci olmamız gereken olaylarda bunu yapmak zorlaşabilir. İçimizden yükselen bir özgürlük duygusu ve hızlı bir motivasyonla, düşüncesizce harekete geçme isteğiyle ve kaba davranışlarla tepkimizi ortaya koymaya meyilli olabiliriz. Ya da ilişkilerimiz bizi boğalabilir ve alttan aldığımız her konuda artık yeteri kadar idareci ve sabırlı olamayabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; romantik, iletişimci, hareketli bir insansınız. İletişimi çok seviyorsunuz ve birini sevdiğiniz zaman sizin için dünya duruyor. Sanatkar biri olduğunuz için bu alanda profesyonel bir kariyere sahip olabilirsiniz. Bu sene, özel hayatınıza ve ilişkilerinize gereken özeni göstermelisiniz.




Koç Burcu: Bugün oluşan tam ay tutulması hayati kararlarınızı devreye sokacak. Artık yolunuzda ya yalnız yürüyeceksiniz, ya da önemli beraberlik kararlarıyla hayatınızda yeni bir sayfa açacaksınız, karşınıza gelecek olaylarla bunu yaşayacaksınız.




Boğa Burcu: Tam ay tutulması bir olayın iç yüzünü ortaya çıkarabilir. Kadersel temalara açık olacaksınız. Bu yüzden karşınıza gelecek olan olayları kısa vadede değilde, uzun vadeli olarak değerlendirmeye bakın. Bu süreç geçtikten sonra olayların hayatınızı nasıl şekillendirdiğini gayet güzel göreceksiniz.




İkizler Burcu: Bugün oluşan tam ay tutulması arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinizi etkileyecek. Dostluklarınızı gözden geçirebilir, bazı hassaslıklara veya onların hayatındaki önemli duygusal oluşumlara veya sorunlara açık olabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Tam ay tutulması, kariyer ve iş alanlarınızda gerçekleşecek. Uzun zamandır uğraştığınız ve oturtmak istediğiniz işlerinizin karşılığını bu süreçte alabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konuların 6 ay boyunca hızlandığını görebilir ya da bu alanlardaki iniş çıkışlara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz.




Aslan Burcu: Bugün oluşan tam ay tutulması yabancı ortaklı işler, seyahat, medya, yabancılarla yapılacak işler ve hukuk alanlarınızda oluşacak. Bu tarih sonrası bu alanlarda hızlı ve hassas olayların gündeme geldiğine şahit olacaksınız.




Başak Burcu: Eşinizin veya sevdiğiniz insanın para durumunda ani ve beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Boşanma aşamasındaysanız nafakayla ilgili hızlı gelişmeler yaşanabilir. Bir borç veya ödeme sizi sıkıştırabilir ya da elinize bu dönem sonrası miras geçebilir.




Terazi Burcu: Bugün oluşan tam ay tutulması sizin evlilik, ikili ilişkiler alanlarınızda oluşacak. Bu dönem sonrası evlilik ve özel ilişkilerinizde bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Önemli hassas duygusal kararlar devreye girebilir.




Akrep Burcu: Bugün oluşan ay tutulması iş, hizmet alanlarınızda bazı sonuçları ve kararları hayatınıza taşıyabilir. Bu konularda beklenmedik olaylarla ve durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızda da hassaslıklara ve iniş çıkışlara hazır olmalısınız.




Yay Burcu:Tam ay tutulması aşk hayatınızda bazı beklenmedik kararları ve oluşumları karşınıza getirebilir. Yine sanatsal işlerinizde önemli sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bu tutulma aşk hayatınızı hareketlendirebilir. Ya da aşk hayatınızda beklenmedik olayları hayatınıza taşıyabilir.




Oğlak Burcu: Bugün oluşan tam ay tutulması, ev ve aile hayatınızdaki kararları gündeme getirebilir. Bu tarih sonrası önemli olaylar yaşayabilirsiniz. Aile büyüklerinizin hayatında da duygusal sorunlara ve hassas oluşumlara açık olabilirsiniz.




Kova Burcu: Tam ay tutulması sizin yakın çevre alanlarınızı etkileyecek. Yakın çevrenizde olan biten olaylar daha fazla gündeminizde yer tutabilir. Akrabalarınız, kardeşleriniz, kuzenleriniz, komşularınız ya da çok yakın dostlarınızın hayatındaki değişimler sizleri etkileyecek.




Balık Burcu: Tam ay tutulması sizin para evinizde gerçekleşecek. Para ile ilgili konuların hızlandığına şahit olacaksınız. Parasal konularda önemli sonuçlara ulaşacaksınız. Elinize bir miktar para geçebilir. Ya da para ile ilgili konularda dengeyi sağlamak zorunda kalabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR