Bayramın 3. günü zorlayıcı günlerden birtanesi.Yapılacak işler, hizmet, sağlık, eğitim, seyahat işlerinizde bazı engeller, sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınız sizi engelleyebilir ve nefes aldırmayabilir. Girişimleriniz engellenmesi sonucunda öfkenizi iyi kontrol etmeye çalışmalısınız. Özellikle bayram için uzak yoldaysanız çok dikkatli olun.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sevgidolu, güvenilir, şanslı,cömert bir insansınız. Arkadaşlarınız sizin için çok önemli ve özel hayatınızda sevdiğiniz zaman tam seviyorsunuz. Şanslı bir insan olduğunuzdan hayatınız boyunca olumsuzluklar karşısında sanki omuzunuzda bir melek varmış gibi korunacaksınız. Bu sene, bazı girişimlerinizde sorunlara açıksınız.




Koç Burcu: İş, hizmet, sağlık, eğitim, seyahat işlerinizde bazı engeller, sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınız sizi engelleyebilir ve nefes aldırmayabilir. Öfkenizi iyi kontrol etmeye çalışmalısınız. Özellikle bayram için uzak yoldaysanız çok dikkatli olun.




Boğa Burcu: Bugün parasal harcamalarınıza dikkat edin, bazı işlerinizde sıkıntılar ve problemler oluşabilir. Özellikle sporda, aktivitelerde, hareket gereken durumlarda enerjinizi ve kendinizi çok zorlamayın. Çocuğunuza dikkat edin.




İkizler Burcu: Bayramın 3. gününde, aile hayatınızda sizi zorlayacak bir oluşuma hazır olmalısınız. İlişkinizde bitme kararı oluşabilir. Aile hayatınızda kavgalardan, sürtüşmelerden bu bayram uzak durmak yerinde olabilir.




Yengeç Burcu: Bugün, iletişime dayalı işlerinizde bir sonlanma, bozulma ve bir takım sıkıntılara açık olacaksınız. Yakın çevreniz ve akrabalarınızla bir aradayken bu tarihte dikkatli olun. Sağlığınıza dikkat edin. Araba kullanırken ekstra özen gösterin.




Aslan Burcu: Bayramın 3. günü, aşk, eğlence ve çocuk hayatınızdaki sorumluluklar maddi anlamda sizi zorlayabilir. Bir tartışma, ilişki bozulmasına karşı dikkatli olmalısınız. Öfkenizi iyi kontrol etmeye çalışın.




Başak Burcu: Aile hayatınızdaki olaylar sizi engelleyecek veya siz öyle düşüneceksiniz. Harekete geçmek istediğiniz konularda aile sorumluluklarınız sizi aşağıya çekebilir. Kazalara veya sakatlanmalara karşı uyanık olun, bu biraz da birikimler sonucu oluşabilir.




Terazi Burcu: Bugün yakın çevrenizle bazı işlerinizde sonlanmalar ve sorunlar oluşabilir. Enerjinizi istediğiniz gibi kullanamamaktan kaynaklı olarak kısa yolculuklarda kazalara ve ihmallere karşı tetikte olun. Beklenmedik olaylar içie girebilirsiniz.




Akrep Burcu: Bayramın 3. gününde sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde bazı parasal sorunlar ve sıkıntılar başgösterebilir. Grupsal aktivitelerde, önemli organizasyonlarda para engeline takılabilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı daha anlayışla yaklaşın.




Yay Burcu: Bugün, aile büyüklerinizle veya sevdiğiniz insanın ailesiyle önemli kopuşlar, engeller ve zorlanmalar olsa bile sıkıntılarınızla baş etmenin yollarını bulmalısınız. Göz önünde olacağınız ortamlarda enerji blokajları sizi sinirlendirebilir.




Oğlak Burcu: Bayramın 3.gününde beklenmedik sorumlulukların ve olayların bazı işlerinizi böldüğünü, engellediğini düşünmeniz mümkün. Uzak ortamlarda, seyahatlerde, araba kullanırken dikkatli olmaya çalışmalısınız.




Kova Burcu: Bazı sosyal ilişkilerinizde parasal sorunlardan kaynaklı olarak bir takım işlerinizde sonlanmalar ya da bitişler söz konusu olabilir. Kalabalık ortamlarda, eğlence yerlerinde dikkatli olun, tehlikeli kişilerden ve yerlerden uzak durmalısınız.




Balık Burcu: Bu bayram özellikle ortaklaşa yapılacak işlerinizde sorunlar ya da sonlanmalarla karşılaşabilirsiniz. Yine göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla sorunlara açık birgün olabilir. Enerji engellenmelerine dikkat.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR