Bugün güneş terazi burcuna geçiyor. 1 ay boyunca kimliğimizde dengeli, sosyal, kararsız yönlerimiz öne çıkmaya başlayacak. Yine bu arife gününde hayat bizi her anlamda destekliyor olacak. Otorite figürlerinden, deneyimi yüksek insanlardan aradığımız fırsatları ve desteği görüyor olacağız. İlişkilerimizdeki heyecan ve esneklik bize kazandırabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; mülk, sigorta, sağlık, edebiyat, kamu işlerinde başarılı olabilirsiniz. Yaşlı akrabalardan fayda ve yarar göreceksiniz. Çok yönlü bir insan olmanıza rağmen, gönül işlerinde oldukça sabitsiniz.Karşı tarafa gereğinden fazla değer vermeye meyillisiniz. Bu sene, kalıcı işleriniz devrede olacak. Özel hayatınızda şansınız çok yüksek.




Koç Burcu: Ortaklaşa atacağınız adımlarda kalıcı ve güvenli sonuçlar almaya yatkınsınız. Arife gününün güzel etkisinden faydalanın. Bugün itibarıyla özel hayatınız ve ortaklaşa işleriniz önem kazanıyor.Eşinizin veya sevgilinizin hayatının detayları daha fazla ön planda olacak.




Boğa Burcu: Sıkıştığınız veya zorlandığınız para meselelerine, iş hayatınızda etkin olan bir insanın destek verdiğini göreceksiniz. Yine parasal işlerinizde kalıcı sonuçlar alabilirsiniz. Bugün itibarıyla iş, hizmet ve sağlık alanlarınız önem kazanmaya başlıyor.




İkizler Burcu: Özel hayatınızda partnerinizden alacağınız güç ve destekle arife günü güzel etkilerle geçebilir. 1 ay boyunca kimliğinizi, aşk hayatınızda, özel yaşantınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstermeye başlayacaksınız. Hayatı keyifli yönleriyle algılamanın tam zamanı.




Yengeç Burcu: Aile hayatınızda önemli ve deneyimli bir insandan alacağınız güç ve destekle bu bayram işlerinizi kolay halledeceksiniz. Kimliğinizi, evinizde ve ailenizle ilgili olaylarda göstermeye başlıyorsunuz. Evinizle ilgili konular, ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa onlarla ilgilenebilirsiniz.




Aslan Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlardan alacağınız destekle önemli sorumluluklarınızı halletmiş olacaksınız. 1 ay boyunca kimliğinizi, yakın çevre, akraba, kardeşler ve komşular alanında göstereceksiniz. Yine satış, pazarlama, reklam, yayıncılık,bilgisayar işleriniz öne çıkmaya başlıyor.




Başak Burcu: Arife gününde aile hayatınızdaki büyük masraflar ve harcamalar için büyüklerinizden göreceğiniz destekler yüzünüzü güldürebilir. Bu tarihten sonra 1 ay boyunca kimliğinizi, maddi konularda ve sahip olduğunuz değerler alanında ortaya koymaya başlayacaksınız.




Terazi Burcu: Bugün yakın çevrenizden alacağınız destekle işlerinizi çok kolay halledebilirsiniz. Bugün itibarıyla düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz.




Akrep Burcu: Bugün parasal destekleriniz tam olacak. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz güzel yardımlarla parasal sorumluluklarınızı yerine getirebileceksiniz. Ayrıca bugün itibarıyla kişisel girişimleriniz için plan oluşturma döneminiz başlıyor.




Yay Burcu: Arife gününde, gelecek adımlarınızda hayatın sizi desteklediğini görecek, işlerinizde kalıcı sonuçlara yatkın olacaksınız. Bugün itibarıyla kimliğinizi, sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, grupsal işlerde ve arkadaşlıklarınız alanında göstermeye başlıyorsunuz.




Oğlak Burcu: Ailevi konularda kendi ailenize ve başkalarına yardım etmek önem kazanabilir. Yapacağınız bu yardımlar size kalıcı güzel adımlarla geri dönecek. Bugün itibarıyla kimliğinizi, kariyer ve iş alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız.




Kova Burcu: Arife gününde seyahat planlamalarınızı etraflıca oluşturabilirsiniz. Grupsal işlerinizde hayat sizi destekleyecek. Bugün itibarıyla yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim, hukuk alanlarınız önem kazanmaya başlıyor.




Balık Burcu: Bu hafta arife gününde ortak para alanlarınızda güzel gelişmeler altında olacaksınız. Ailenizle bu bayramda parasal anlamda keyifli olacaksınız. Bu tarihten sonra ortaklaşa para alanlarınız önem kazanıyor. Banka, kredi, borç, vergi, stopaj, prim gibi konularla uğraşılarınız artabilir.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR