Bugün itibarıyla Satürn tekrardan Yay burcuna geçiyor. Yay burcu tarafından yönetilen 9. ev konularına bakarsak, önümüzdeki dönem seyahat, eğitim, yüksek eğitim, akademik konular, profesörler, felsefe konuları, uluslararası ticaret, yabancılar, yabancılarla yapılacak işler, din ve din adamları, medya sektörü ve patronları, yayıncılık ve matbaa sahipleri, ticaret, deniz aşırı ülkelerle yapılacak olan ticaret, ithalat, ihracat, hukuki konular, legal anlaşmalar, davaların önem kazanacağını, Satürn ün bu alanlarda dolaşması sonucunda, yukarıda saydığım konularda yeni düzenlemeler, yeni adımlar, kısıtlamalar ve daralmalar oluşabileceğini görüyoruz. Bu oluşumdan ilk önce 23 kasım ve civarında doğan Yaylar etkileniyor olacaklar.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iyiliksever, zeki, çoşkulu, çekici, güvenilir bir insansınız. Gençlik döneminizde sorumluluklarınızdan kaçsanız bile, orta yaş itibariyle kendinden daha mutlu ve sorumluluk seven bir insan olacaksınız. Bu sene, önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Sosyal çevrenizi iyi kullanın.




Koç Burcu: Satürn ün tekrar yay burcuna geçmesiyle birlikte mart doğumlu koçlar, hayattan büyük destek görmeye başlıyorlar. Yine seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, hukuksal ve ticaret alanlarınızda 2 yıl boyunca önemli sorumluluklarla karşılaşmaya hazır olacaksınız.




Boğa Burcu: Satürnün birkez daha yay burcuna geçmesiyle ortak para konularınızdaki yaklaşık 2 yıl sürecek olan serüveninizde yeniden devreye girmeye başlıyor. Değişim ve dönüşümlere açık olmalı, parasal alanda yeni fikirler geliştirmelisiniz.




İkizler Burcu: Evlilik ve ilişkilerinizde önemli sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu 2 yıllık süreçte evliliğiniz ve ilişkileriniz çeşitli aşamalardan geçecek, sorumluluklarınızdan kaçmamak ve olayları objektif bir şekilde değerlendirmek önemli olabilir.




Yengeç Burcu: Satürn iş, hizmet alanlarınızda size önemli sorumluluklar aldırtmaya başlayacak. 2 yıl boyunca işiniz ve gerçekten yapmak istedikleriniz konusunda önemli deneyimler elde edeceksiniz. Bir yandan da sağlığınızı iyi gözlemlemeli ve değişmesi gerekenleri bir an önce hayata geçirmelisiniz.




Aslan Burcu: Satürnün tekrar yay burcuna geçmesiyle birlikte aşk, eğlence ve çocuk sorumluluklarınız artmaya başlayacak. 2 yıl boyunca aşkı ciddi ve güvenilir adımlarla test etmeye başlayacaksınız. Yine çocuk konularında ciddi sorumluluklar üstlenebilirsiniz.




Başak Burcu: Bugünden sonra aile hayatınıza gereken özeni göstermelisiniz zira Satürn yine bu alanlarınıza girerek, ev ve aile konularında önemli sorumluluklar aldıracak. Yaklaşık 2 yıl boyunca davranışlarınızı gözden geçirecek, ailevi konularda önemli deneyimlere açık olacaksınız.




Terazi Burcu: Bugün itibarıyla, yakın çevre sorumluluklarınız devreye girmeye başlayacak. İletişimsel konularda bazı kısılmalar, daralmalar oluşsa bile, bu süreçte etrafınızda olup biten her tür olayın sorumluluklarını siz taşıyabilir, çok önemli deneyimler kazanabilirsiniz.


Akrep Burcu: satürn birkaç yıl boyunca sizi parasal konularda test etmeye başlayacak. Paranızın değerini anlayacak, bu konularda elde edeceğiniz deneyimleri yaşayacağınız olaylarla göreceksiniz. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmak önemli olacak.




Yay Burcu: Bugünden sonra hayatınızı yeniden yapılandıracak, geleceğiniz adına önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Artık hayatınızın ipleri sizin elinize geçiyor, sorumluluklarınıza sırtınızı dönmeyin ve karşınıza gelen bu hayat tecrübesini en iyi şekilde değerlendirin.




Oğlak Burcu: Bugün itibarıyla satürn yay burcuna geçerek birkaç yıl boyunca sizin kadersel alanınızda size önemli sorumluluklar öğretmeye başlayacak. Bu dönemden sonra artık önemli bir temizlik dönemine giriyor olacaksınız.




Kova Burcu: Sosyal çevre ve arkadaşlık çevrenizde birkaç yıl boyunca yaşayacağınız bazı testler ve mücadeleler devrede olacak. Satürn size bu alanlarınızda bazı dersler verecek. Kimlerin gerçek arkadaşınız olup olmadığını bazı olaylar sonucunda gözlemliyor olacaksınız.




Balık Burcu: Bugünden sonra artık Satürn sizin kariyer alanlarınıza giriş yapacak. Bu tarih ve sonrası yaklaşık iki yıl boyunca kariyerinizle ilgili sonuçlara, testlere ve sorumluluklara açık olacaksınız. Ektiklerinizi biçeceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR