Haftamıza ay terazi burcundayken, özel hayatımıza ve ilişkilerimize odaklanarak başlıyoruz. Bu hafta hem özel, hem de iş ilişkilerimiz önem kazanıyor. Perşembe günü merkür terazi burcunda gerilemesine başlıyor. Ortaklaşa işlerimizde, ilişkilerimizde, hayatımızda denge sağlamamız gereken alanlarda iletişim sorunlarına açık olacağız. Cuma günü satürn tekrardan yay burcuna geçiyor. Seyahat, yüksek eğitim, akademik konular, uluslararası ticaret, yabancılarla yapılacak işlerde sorumluluklar devreye girmeye başlayacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; aşırı duygusal yapınız nedeniyle, özel yaşantınızda zaman zaman zorluklar yaşamanız mümkün. Sizi kimsenin anlamadığını düşünüyorsunuz. Hayalperest yönünüzü, yaratıcı alanlarınızı iş hayatınıza yönlendirirseniz, başarılarınız artar. Bu sene, hayatınızda önemli adımlar atacaksınız.




Koç Burcu: Özel hayatınızda ve birebir ilişkilerinizde güçlü duygularınızı ortaya koymak isteyebilirsiniz. Ortaklaşa iş yapanlar için önceliklerini gözden geçirecekleri birgün olabilir. İş hayatınızda önemli gelişmeler altındasınız.




Boğa Burcu: Günlük işleriniz ve iş hayatınızda yapacaklarınız daha fazla vaktinizi alabilir. Özel hayatınıza daha fazla vaktinizi vereceğiniz bu süreçte işlerinizi mantıklı ve işe yarar bir şekilde ele almalısınız.




İkizler Burcu: Bu haftabaşı özel hayatınıza dayalı konulara daha fazla odaklanacaksınız. Aile hayatınızdaki heyecan verici gelişmeleri sevdiklerinizle paylaşmak ve anlamlı sonuçlar elde etmek önemli olabilir.




Yengeç Burcu: İletişimsel konuların hızlandığı ve bilgi alışverişinin yüksek olacağı bu hafta ailevi konulara daha fazla vaktinizi ayırabilirsiniz. Önemli ve mantıklı konuşmalar devrede olabilir. Maddi konularda hem kazanmaya, hem de harcamaya meyillisiniz.




Aslan Burcu: Maddi konuların, parasal değişim ve şansların aktif olacağı bu hafta kişisel adımlarınızla krizleri fırsatlara çevirebilirsiniz. İletişiminiz yakın çevre temaslarınız bu hafta başı ön planda olabilir.




Başak Burcu: Hayatınızda önemli olaylar cerayan ederken, geçmişin ve geçmişten gelen ilişkilerin sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.Olaylara bakış açınız mantıklı ve akılcı olacak. Bu etkiyi parasal işlerinize aktarmasını başaracaksınız.




Terazi Burcu: Bu haftabaşı kendi kişisel girişimleriniz ve işinize yarayacak önemli oluşumlar üzerinizdeki isteksizliği geride bırakmanıza neden olabilir. Heyecanlı ve bir anlamda beklediğiniz haberleri alacaksınız. Bazı kadersel oluşumlara hazır olun.




Akrep Burcu: Bu aralar yeni yerlerde, yeni insanlarla olan paylaşımlarınız fazla olabilir. Sosyal bir kelebek gibisiniz ve gireceğiniz ortamlarda duyacağınız ve sizin hakkınızda konuşulan konuları kafanıza takmamaya çalışmalısınız.




Yay Burcu: Bugün bulunacağınız sosyal ortamlarda bazı konuşmalarınız sizi huzurlu ve dengeli kılabilir. Kariyerinizdeki hızlı gelişmeleri yeni bulunacağınız çevrelerle tamamlayabilirsiniz. Sağlığınızı fazla zorlamamalısınız.




Oğlak Burcu: Hızlı ve iş hayatınızda konuşmalarınızın ve görüşmelerinizin yüksek olacağı bir haftaya başlıyorsunuz. Önemli bir seyahat veya eğitim fırsatı yüzünden işlerinizdeki sıkışmaları iyi organize etmelisiniz.




Kova Burcu: Bugün dış ortamlardan alacağınız haberlerle haftanıza başlıyorsunuz. Halletmeniz gereken birçok işiniz olmasına rağmen önceliğinizi ortaklaşa parasal konulara yöneltmeniz sizin yararınıza olabilir.




Balık Burcu: Parasal ödemelerinizi halletmek ve not aldığınız maddi konulara eğilmek bu haftabaşı daha önemli olabilir. Özel hayatınızda oluşan beklenmedik olayları daha net gözlerle görmeniz bu hafta önemli olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR