Bugün ve yarın Ay Başak’ta dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Astroloji’de Başak burcu sinir ağı, mide ve bağırsakları temsil ettiğinden bu organlarımızı fazla yıpratmamalı, ağır yiyeceklerden uzak durmalıyız. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Genel anlamda ilişkilerimiz mesafeli olabilir, sessizliği isteyip, çok düşünüp az konuşabiliriz. Duygusal hayatımızda eleştirilere dikkat.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duygusal dalgalanmalarınız yüksek olduğundan aşk hayatınızda istediğiniz istikrarı bir türlü tutturamıyorsunuz. Fazla hayalperestsiniz ve sanata, edebiyata düşkünlüğünüz var. Seyahati, gezmeyi çok seviyorsunuz. Bu sene, hayatınızda önemli gelişmeler içinde olacaksınız.




Koç Burcu: Bu cumartesi tamamlanması gerekenlerin, yapılması gereken günlük rutin işlerinizin peşine düşebilirsiniz. İş alanlarınızda önemli başlangıçlardan kaçının. İletişim halinde olacağınız insanlara vereceğiniz sözlere dikkat.




Boğa Burcu: Bugün oldukça hareketli, aktiviteli, aşk dolu bir gün sizleri bekliyor. Bu alanlarda beklenmedik hızlı gelişmelere açık olacaksınız. Eğlenceye veya sevdiğiniz kişi için yapacağınız harcamalarda abartıdan uzak durun.




İkizler Burcu: Bugün eviniz ve aile ortamlarınızda keyfiniz yerinde olacak. Bu alanlarda önemli kararlar ve başlangıçlarınız oluşabilir. Hayatınıza dair kararları abartacağınız ve üstlendiklerinizden fazlasını yapacağınız bir gün.




Yengeç Burcu: Bugün akraba veya kardeşlerinizle beraber vakit geçirebilir, kısa vadeli planlar içinde bulunabilirsiniz. Parasal konularda kazançlarınız yüzünüzü güldürüyor. Bana bir şey olmaz düşüncesiyle, duygusal konularda abartıdan uzak durun.




Aslan Burcu: Kendinizi bu aralar oldukça iyi hissediyorsunuz. Maddi konularda önemli karar ve başlangıçlarınızı tutulmadan sonraya bırakmakta fayda var. Arkadaşlarınız veya dostlarınız için yapacağınız harcamalarınızı abartmamaya çalışın.




Başak Burcu: Hayatınızla ilgili kararların hızlandığı ve değiştiği bir dönem içindesiniz. Önemli kararlarınızı bu hafta almamaya özen gösterin. Duygusal olarak bugün, kalabalık ortam ve yerlerde kendinizi öne çıkarmayı seveceksiniz.




Terazi Burcu: Bu aralar hayatınızla ilgili bir çok konuda kendinizi isteksiz ve enerjisiz hissediyorsunuz. Bugün duygusal olarak farklı ortamlarda veya seyahatlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize güvenebilirsiniz..




Akrep Burcu: Bugün sosyal ortamlarınızda, değişik ortamlar, aktiviteler içinde bulunabilirsiniz. Göz önünde olmak hoşunuza gidiyor ama diğer yandan kendinizi biraz da olsa yorgun hissediyorsunuz. Parasal harcamalarınızı kontrollü yapın.




Yay Burcu: Bugün vaktinizin çoğunu kalabalık ortam ve yerlerde harcayabilirsiniz. Çok fazla hareketli olmanıza gerek olmadan, ortamların içinde olacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla abartılı ve keyifli planlar yapabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Gündeminizde olan bir seyahatle ilgili hazırlıklarınızı bugün tamamlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya geleceğiniz ve değişik yerlerde bulunacağınız bir gün sizleri bekliyor. Yemek alışkanlıklarınızda bugün abartmamaya çalışın.




Kova Burcu: Bugün iş alanlarınızda yapmanız gerekenler için kolay harekete geçeceksiniz. Ortaklaşa para harcamalarınızda bazı şeyleri gözden geçirmekten korkmayın. Duygusal hayatınızda sevdiğiniz insanla eğlenceli yer ve ortamlarda bulunmak sizi mutlu edebilir.




Balık Burcu: Bugün özel hayatınızda sevdiğiniz insanla rahat bir gün geçirebilirsiniz. Taşınma veya özel hayatınızla ilgili konulardaki kararlarınızı önünüzdeki haftaya bırakın. Ev hayatınızda duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR