Bugün sabah saatlerinde daha hırslı, atılgan ve tez canlı olabilir, anlık tepkiler vermeye daha yatkın olabiliriz. Öğleden sonra ay başak burcuna geçecek ve yaptığımız çalışmalarda işimizden alacağımız keyif yüksek olabilir. Yine de duygusal olarak kolay açılamayabilir ve sorumluluklarımızın moralimizi kolay bozmasına izin verebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün sabah saatlerinde daha hırslı, atılgan ve tez canlı olabilir, anlık tepkiler vermeye daha yatkın olabiliriz. Öğleden sonra ay başak burcuna geçecek ve yaptığımız çalışmalarda işimizden alacağımız keyif yüksek olabilir. Yine de duygusal olarak kolay açılamayabilir ve sorumluluklarımızın moralimizi kolay bozmasına izin verebiliriz.




Koç Burcu: Bugün uğraştığınız herşeye, yaptığınız işlere aşkla sarılacaksınız, sevdiğiniz biri varsa bugün onunla vakit geçirmek sizi mutlu edebilir. Öğleden sonra ilgi alanınız daha çok iş alanlarınıza kayacak. Kafa dalgınlıklarına dikkat.




Boğa Burcu: Bugün öğlene kadar dinlenmek ve ağırlıklı olarak evinizde vakit geçirmek isteyeceksiniz. Öğleden sonra aşk hayatınız ve detayları öne çıkmaya başlayacak. Yine varsa çocuğunuzla ilgili konulara odaklanabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün, gezmek, dolaşmak, yakın çevrenizle hayatı paylaşmak sizi rahatlatacak. Öğleden sonra, dinlenmek veya ilginizi daha çok aile alanlarınıza kaydırmak isteyeceksiniz. Aile toplantıları, ziyaretler devreye girebilir.




Yengeç Burcu: Başarı kriterinizi, paraya göre veya kazanımlarınıza göre şekillendirmeyin, bunu başarırsanız kendinizi daha üst noktalarda bulma şansınız yüksek olacak. Öğleden sonra yakın çevre konularınız daha aktif olmaya başlıyor.




Aslan Burcu: Bugün, sabah saatlerinde kendiniz için bir şeyler yapmak arzusunda olacaksınız. Duygusal konularda atak olabilirsiniz. Bir kaç günün hareketliliği ardından artık kafanızı parasal konulara yöneltmeniz gerekecek.




Başak Burcu: Bugün sabah saatlerinde olaylara dışarıdan bakmayı tercih edebilirsiniz. Kendi kendinizin enerjisini düşürmezseniz, oldukça verimli bir gün olabilir zira öğleden sonra enerjiniz yerine gelmeye başlayacak.




Terazi Burcu: sabah saatlerinde yaşadıklarınızı sevdikleriniz ve çevrenizle paylaşacağınız bir gün geçireceksiniz. Öğleden sonra biraz isteksiz olabilirsiniz. Önemli işlerle uğraşmak yerine daha çok rahat ortamlarda bulunmalısınız.




Akrep Burcu: Bugün sosyal ortamlar ve kalabalık mekanlarda bulunabilirsiniz. Bu aralar düşünceleriniz yoğun olduğundan, yalnız kalmak istemeyecek, kendinizi dışarıya atacaksınız. Arkadaşlarınız size her konu da destek olacak.




Yay Burcu: Bugün rahatlamak ve sizi geliştirecek alanlarla ilgileneceksiniz. Kafanızda hangi yöne gitmeniz gerektiğini netleştiremiyorsunuz. Enerjinizi iyi kontrol edebilirseniz, bir çok işinizi bugün halledebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Kafanızda yapmak istediğiniz bir çok plan var ve bu yüzden maddi alanınızı iyice gözden geçirmeniz doğru olacak. Öğleden sonra dış ortamlar, seyahat ve eğitim konularınız öne geçmeye başlayacak.




Kova Burcu: Bugün sevdiğiniz insandan öğlen saatlerine kadar güzel haberler alabilir, planlar yapabilirsiniz. Öğleden sonraysa ortaklaşa para konularına yönelebilirsiniz. Bir ödeme veya alacak konusu gündeminizde olacak.




Balık Burcu: Maddi konularda kendinizi gayet iyi hissedeceksiniz. İşlerin planladığınız şekilde gerçekleşiyor olması, sizin biraz daha rahat nefes almanıza neden olacak. Yapılacak işlerinizi başka bir güne ertelememeye çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR