09-10 Eylül Ay Aslan burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor.Bedenimizdeki enerjiyi tüketmemiz gerek. Çocuklar ve gençlerle vakit geçirmek keyif verir. Ay aslan burcundayken saç bakımı, makyajla ilgili konularda başarılı sonuçlar almamız mümkün.. Kendimizi ortaya koymamız daha kolay olacaktır. Kişisel isteklerimize odaklanabiliriz. Arkadaşlıklar bugünlerde bizim için önemli hale gelir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; cazibeli, sağlıklı, yaratıcı, zeki, yenilikçi bir insansınız. İnsanların ve çevrenizin dikkatini kolaylıkla çekiyorsunuz. Aldığınız sorumlulukları yerine getirmeyi seviyorsunuz. Arzularınızı zaman zaman kontrol etmeniz gerekebilir. Bu sene, maddi konularda farklı fırsatlar karşınıza gelebilir.




Koç Burcu: Partnerinizle vakit geçirmek sizi mutlu edebilir. Sanata ve artistik oluşumlara dayalı işlerinizde rahat tavırlarınızla başarı sizin olacak. Hayatınıza yön verirken bir çok alandan faydalanacaksınız.




Boğa Burcu: Çevrenizin içinde olduğu şartların sizin hayatınızda da işinize yaradığını göreceksiniz. Bir çok güzel gelişmeler içindesiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar, bir çok konuda sizi destekliyor.




İkizler Burcu: Bugün, gezmek, dolaşmak, yakın çevrenizle hayatı paylaşmak ve sıkı bir iletişim içine girmek sizi rahatlatacak. Geleceğinize yatırım yaptığınız işlerinizi bugün devreye sokabilirsiniz.




Yengeç Burcu: İletişimdeki yakın akrabalarınızla konuşmalarınız hızlanabilir. Aile hayatınızda huzurunuz ve keyfiniz yerinde olurken, iş alanlarınızdaki değişimlerle iyi başedeceksiniz.




Aslan Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlar sizin yaşam enerjinizden besleniyor. Bugün değişik kültürlere, insanlara ilginiz fazla olabilir, verdiğiniz kadarını, insanlardan almaya çalışın.




Başak Burcu: Geri planda durulacak, yazma, çizme işlerinin ön plana çıkacağı bugün, kendi sosyal çevrenizdeki insalar size yeni fikirlerle gelebilirler. Onların fikirlerine sırtınızı dönmeyin.




Terazi Burcu: Çevrenize fikirlerini sorarken, kendi düşüncelerinizi göz ardı etmemeye özen gösterin. Bugünlerde kendinizi güzelleştirmek için yola çıkabilirsiniz.




Akrep Burcu: Fikirlerinizi iyi organize ederseniz, bugünü bir çok açıdan oldukça verimli kılabilirsiniz. İş hayatınızda göstereceğiniz performans yüksek çalışacak. Yalnız çalışacağınız işlerde iyi olacaksınız.




Yay Burcu: İşinize bağlı olarak seyahatleriniz, görüşme ve konuşmalarınız artabilir. Aşk hayatınızdan güzel destekler alıyorsunuz ama kafanız bazı konularda hala karışık.




Oğlak Burcu: Bugün, ortaklaşa harcamalar ve giderler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Ailenizden aldığınız güzel destek ve yardımlarla, önünüzü rahat görecek, korkularınızı geride bırakacaksınız.




Kova Burcu: Özel hayatınızda bir yandan romantik güzel etkiler yaşarken, diğer yandan da çabuk parlamaya meyillisiniz. İş görüşmelerinizi ve konuşmalarınızı bugün yapmaya özen gösterin.




Balık Burcu: Maddi konularda kendinizi gayet iyi hissedeceğiniz bugün, iş alanlarınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. Kafanızdaki planları hayata geçirmek için onay beklemekten vazgeçin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR