Bugün aktif olan Mars- Uranüs olumlu etkileşimiyle yeni aktiviteler, oluşumlar açısından oldukça güzel bir gün olacak. Günlük rutin işler bizi sıkabilir, kendimizi sınırlayan görev ve sorumluluklardan kurtularak hareket edeceğiz. Bu da bize farklı konular için rahat davranma ve risk alma imkanını sağlayacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sorumlu, güvenli, bilinçli, enerjik bir insansınız. Aldığınız sorumlulukları yerine getirmeyi seviyorsunuz. Arkadaşlarınızı ve çevrenizdekileri büyük bir titizlikle seçiyorsunuz. Özel hayatınızda fevri ve dengesiz davranışlarınız olabilir. Bu sene, hayatınızda değişik fırsatlarınız oluşacak.




Koç Burcu: Bugün aşk hayatınızda şanslı etkileriniz olacak. Yine yaratıcılığa ve sanata dayalı işleri olanlar için harika şanslarla karşılaşılacak bir gün olabilir. Bu alandaki yeni işleriniz için harekete geçebilirsiniz.




Boğa Burcu: Ailenizle ilgili konularda yeni oluşumlar gündeme gelebilir. Ailevi konularda harekete geçmek ve işlerinizi rahat organize etmek için uygun koşullar altında olabilirsiniz. Yine emlak alım, satımla ilgili konularda şansınız yüksek olacak.




İkizler Burcu: Bugün sosyal çevreniz ve yakın çevre konularında şanslı bir gün olacak. Geleceğe dair işleriniz için rahatlıkla harekete geçebilirsiniz. İletişimsel alanlarda güzel ve değişik fırsatlarınız devreye girebilir.




Yengeç Burcu: Maddi konularda yeni fırsatlarla karşılaşabilir, yeni yöntemleri devreye sokabilirsiniz. Bu tarihte, parasal konularda yeni oluşumlar için güzel etkiler altında olacaksınız. Parasal konularda her zamankinden farklı düşünmek ve davranmak size kazandırabilir.




Aslan Burcu: Seyahat, eğitim veya medyaya dayalı işleriniz için farklı yöntemlerle harekete geçebilirsiniz. Yaratıcılığınız yüksek olacak ve hayata farklı gözlerden bakıyor olacaksınız. Girişimleriniz için gereken gücü ve farklı fırsatları yakalayacaksınız.




Başak Burcu: Eşinizin veya sevdiğiniz insanın maddi hayatında beklenmedik gelişmeler sizi de heyecanlandıracak. Elinize bir miktar ortaklaşa kullanmak adına para geçebilir. Yine psikolojik adımlar, sizi dönüştürecek yeni hamleler içine girebilirsiniz.




Terazi Burcu: Ortaklı işlerinizde ve sosyal çevrenizde şans sizden yana gözüküyor. Her zamanki tavırlarınızdan farklı davranacak, yeni oluşumlar içinde yer alacaksınız. Özel hayatınızda da rahat ve esnek tavırlarınızla partnerinizle hem kendi, hem de onun isteklerine kulak vereceksiniz.




Akrep Burcu: İşinizde yeni yöntem ve metotlarla hareket edebilirsiniz. Büyümek ve işinizi geliştirmek adına atılan adımlar bu tarihte kolay olacak. Görüşme ve anlaşmalarınız için güzel bir gün zira fırsatlarınız beklenmedik bir şekilde karşınıza gelebilir.




Yay Burcu: Dış ortamlara bağlı işlerinizde, seyahat, eğitim alanlarınızda özel ve sizi harekete geçiren farklı şanslara sahip olabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz sizi tatmin etmeyebilir ve işinizde önemli değişimlerin ihtiyacını görüp karşılayabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün ev ve aile hayatınızın ortaklaşa harcamalarında yeni yöntemler ortaya çıkabilir. Günlük rutin işlerden sıkılabilir, sizi harekete geçirecek alanlara yönelebilirsiniz. Değişik fırsatlar işinize yarayabilir.




Kova Burcu: Sevdiğiniz insanla iletişiminizde taze ve yeni alanlar ön plana çıkacak. Ortaklı işiniz varsa ortağınızla beraber hareket etmekten mutluluk duyacaksınız. İş ve hizmet alanlarınız çok yoğun ve devamlı bir şeylerle uğraşma ihtiyacındasınız.




Balık Burcu: Yaptığınız işlerin karşılığını farklı ve güzel bir şekilde almaya müsait olacaksınız. Oldukça yaratıcı, rahat ve keyifli geçecek olan gününüz, akşam saatlerinde yerini hareketli ve telaşlı koşturmalara bırakabilir. İlginç teklifler gündeminizde olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR