Bugün tüm gün boyunca duygusal yetersizliklerimiz yüksek olabilir. Sorumluluklarımız ve yapmak zorunda olduğumuz herşey duygusal olarak bizi zorlayabilir. Öğleden sonra iletişimimiz hızlanıyor ve daha çok yakın çevremizde olup bitenlere odaklanıyoruz. Ruh halimizi yukarıya taşıyacak insanlara yönelmemiz en doğrusu.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün tüm gün boyunca duygusal yetersizliklerimiz yüksek olabilir. Sorumluluklarımız ve yapmak zorunda olduğumuz herşey duygusal olarak bizi zorlayabilir. Öğleden sonra iletişimimiz hızlanıyor ve daha çok yakın çevremizde olup bitenlere odaklanıyoruz. Ruh halimizi yukarıya taşıyacak insanlara yönelmemiz en doğrusu.




Koç Burcu: Bugün maddi konularda bazı duygusal tatminsizlikleriniz olabilir. En ufak konunun veya sorunun moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Öğleden sonraysa yakın çevrenizde olup bitenlere büyük bir merak ve istekle yaklaşacaksınız.




Boğa Burcu: Özel hayatınızda moralinizi hemen aşağıya çekecek birşeyler bulmakta gecikmiyorsunuz. Belki de sevdiğiniz insanın sizin kadar sorumlu ve düşünceli olmaması tek sorun.Tüm bu hisler öğleden sonra yerini parasal konulara bırakabilir.




İkizler Burcu: Sabah saatlerinde iş sorumluluklarınızla uğraşamak üzerinizde bir ağırlık yaratabilir. Öğleden sonraysa işlerinizi halletmiş bir şekilde kendi yapacaklarınıza odaklanacaksınız. Aile hayatınızda güzel gelişmeler sizi mutlu edebilir.




Yengeç Burcu: Sosyal ortamlara yetişmekte ve verdiğiniz sözleri tutmakta zorlanabilirsiniz. Sorumluluklarınız bugün duygusal olarak size ağır gelebilir. Şöyle bir arkanıza yaslanıp olayları gözden geçirmeye ihtiyacınız var.




Aslan Burcu: Toplum için veya kendi özel kariyeriniz için yapmanız gerekenler bugün başka sorumluluklarınızla çakışabilir. Duygusal olarak kendinizi yüksekltmekte zorlanacaksınız. Öğleden sonra sosyal ortamlarda para harcamalarınız oluşabilir.




Başak Burcu: Düşüncelerinizde değiştirmekte zorlandığınız konularda bugün üzerinizde duygusal baskılar oluşabilir. Yakın çevrenizle konuşmalarınızda kolay demoralize olabilirsiniz. Öğleden sonra kalabalık yerlerde iyi organize olmaya bakın.




Terazi Burcu: Harcama yapmanız gereken kalemler, bugün duygusal anlamda sizi zorlayabilir. Dış ortamlarda da herşeyi düşünerek hareket edeceksiniz. Fikirlerinizi etrafınızla paylaşırken bugün ölçünüz olmayabilir.




Akrep Burcu: Özel hayatınızda karşı tarafın beklentileri veya kendi hayatınızın sorunları kolay demoralize olmanıza neden olabilir. Biraz da olayları abartıyor olabilirsiniz. Katılmanız gereken bir davet için harcamalarınız olabilir.




Yay Burcu: Yapmanız gereken işleriniz bugün gözünüzde büyüyebilir ve siz duygusal anlamda yorgunluk hissedebilirsiniz. Öğleden sonra özel hayatınızda duygu çoşkunluklarınız artacak. Sevdiğinizle kalabalık yerlerde olmak isteyebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Gelecek sorumluluklarınız bugün hayattan alacağınız keyfi bir parça da olsa kısabilir veya siz çok çabuk konuşulan konular üzerine demoralize olabilirsiniz. Bir kere isteksizliğinizi üzerinizden attınız mı, sizi kimse tutamaz.




Kova Burcu: İş hayatınızın sorumlulukları, sıkıntı çektiğiniz konular yüzünden aile yaşantınızı olumsuz etkileyebilir. Duygusal yetersizliklerinizle başa çıkmayı öğrenmeli ve eğlenceli ortamlarda daha fazla vakit geçirmelisiniz.




Balık Burcu: Yakın çevre bağlantılarınızda ve iletişiminizde bugün herşey gözünüze batabilir. Zihinsel olarak huzursuz olabilirsiniz. Öğleden sonraysa aile hayatınızda partnerinizle planlarınız devreye girebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR