Haftaya ve eylül ayına biraz yanıltan etkilerle merhaba diyoruz. Bu Salı enerjimiz düşük çalışabilir, yanılgılara ve aldanmalara karşı hazırlıklı olmalıyız. Bir yandan da eski ilişkilerimiz, aşk hayatımız önem kazanabilir. Yine de verilecek kararlarda dikkatli ve temkinli olmaya çalışalım. Bu haftasonunda venüsün düzelmesiyle birlikte artık ilişkilerimizde ve yaşadığımız bazı ilişki ve para sorunlarında rahat nefes almaya başlayacağız




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duyarlı, akıllı, yetenekli, idealist bir insansınız. İşin içinde sizi ilgilendiren bir şey olduğunda oldukça cömert olabiliyorsunuz. Sadece kendi kafanıza göre davranmaktan vazgeçmeli, hatalarınızdan ders alarak, yolunuza devam etmelisiniz. Deniz aşırı ülkelere yolculuklarınız olabilir. Bu sene iş hayatınız fazlasıyla aktif olabilir.




Koç Burcu: Haftaya kişisel istekleriniz ön planda olarak başlayacaksınız. Ev ve aile hayatınızda, özel ilişkilerinizde bugün bir takım iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. İç dengelerinizi sağlam tutmalı, işle kendi isteklerinizi ayırmalısınız.




Boğa Burcu: Haftaya geçmiş konu ve olaylarınız ön planda olarak başlayacaksınız. İş ve sağlık alanlarınızdaki iletişim sorunlarına çok takılmamalısınız. En azından konuştuklarınızla yaptıklarınızın örtüşmesine özen gösterin.




İkizler Burcu: Haftaya arkadaş çevrenizle ilgili konular ön planda olarak başlayacaksınız. Sosyal ortamlarda gözler sizin üzerinizde olacak. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla aynı fikirleri paylaşmayabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Haftaya iş alanlarınızdaki koşturma ve mücadeleleriniz yoğun olarak başlayabilirsiniz. Kendi hayatınıza dair aldığınız kararlarda, ailenizin veya sevdiklerinizle düşünceleriniz bir olmayabilir.




Aslan Burcu: Bugün dış ortamlar, uzakta bulunan insanlarla olan temasınız yüksek olabilir. Yakın çevrenizdeki konuşmalarla, kendi fikirleriniz bugün örtüşmeyebilir. Maddi yükümlülükleriniz içsel streslere sebep olabilir.




Başak Burcu: Haftaya ortaklaşa para konularınız devrede olarak başlayacaksınız. Banka işleriniz, ortak harcamalarınız veya parasal konuşmalar sizi meşgul edebilir. Kişisel isteklerinizi bugünlerde dengelemeye çalışmalısınız.




Terazi Burcu: Haftaya özel ilişkileriniz veya ortaklı işleriniz devrede olarak giriş yapacaksınız. Bugün bazı fikirleriniz, ortak payda da sevdiğiniz insan tarafından kabul görmeyebilir. Enerjinizi yüksek tutmaya özen göstermelisiniz.




Akrep Burcu: Haftaya iş, hizmet ve sağlık alanlarınız aktif olarak başlayacaksınız. Kafanızdaki bazı fikirleri özellikle bugün iş alanlarınızda uygulamaya kalkmayın, istediğiniz sonuçlara ulaşmakta zorlanabilirsiniz.




Yay Burcu: Bu haftaya aşk hayatınız, yaratıcılığa dayalı işleriniz aktif olarak giriş yapacaksınız. İçinizdeki rekabet ve mücadele duygusu sosyal ortamlarda biraz zorlanmanıza neden olabilir. Fikirlerinizi sevdiklerinize kabul ettirmeye çalışmayın.




Oğlak Burcu: Haftaya eviniz veya ailevi konularınız ön planda olarak başlayacaksınız. Aile hayatınızın detayları, bugünlerde vaktinizi ve enerjinizi onlara harcamanıza neden olabilir. Güzel iş görüşmeleri devrede.




Kova Burcu: Haftaya yakın çevre ilişkileriniz ve iletişim alanlarınız devrede olarak giriş yapacaksınız. Bu Pazartesi bazı planlarınızı ve fikirlerinizi istediğiniz gibi uygulamakta zorlanabilirsiniz. Hayatınızda bir sürü değişimler içindesiniz.




Balık Burcu: Haftaya parasal konular ön planda olarak giriş yapacaksınız. Maddi konularda bugün ortağınız veya partnerinizle aynı fikirler içinde olmanız zor gibi. Özel hayatınızdaki oluşumları bugün geri plana çekmemelisiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR