Bugün gece saatlerinde balık burcunda bir dolunay oluşacak. Bu dönemde fazlasıyla duygusal, dış etkenlere karşı daha fazla hassas olabiliriz. Başkalarına yardım etmek, kendimizden daha farklı olan insanlar için birşeyler yapmak doğru olabilir. Yine sanatsal konu ve olaylar daha fazla etrafımızda cereyan edebilir. Balık burcu aşkınlık, bırakmak ve akışla gitmek anlamına geldiğinden bu dolunay 3 gün önce ve sonrasında kötü alışkanlıklarımızdan kurtulmak için uygun bir enerji oluşacak. Kontrol ettiğimiz, aşırı titizlik gösterdiğimiz ve mükemmel olsun diye uğraştığımız her tür iş ve ilişkimizin kontrolünü bırakmak bu dolunayın en önemli mesajı olabilir. Fazlalıklardan kurtulmanın zamanı bu dolunayla birlikte geldi.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, etkileyici, anlayışlı, kibar, özel bir insansınız. Hayat boyu başarılarınız duygusal ilişkilerinizden ve etkili dostluklarınız gelecek. Şanslı bir insansınız ve insanlara nasıl yaklaşmanız gerektiğini biliyorsunuz. Karşı cinse ilginiz yüksek ve hep duygularınızın peşinden gitmeye müsaitsiniz. Bu sene, ilişkiler hayatınızda önemli olabilir. İlişkileriniz size şans katacak.




Koç Burcu: Dolunay, kadersel alanda beklenmedik duygusal oluşumları ve olayları hayatınıza taşıyabilir. Başlattığınız işlerin, projelerin ve sağlık düzenlemelerinin sonuçlarınız alacak, ne ektiyseniz onu biçeceksiniz. Ayrıca bir olayın içyüzüyle karşılaşabilirsiniz.




Boğa Burcu: Dolunay etkisiyle, arkadaşlarınızla veya sosyal çevre ilişkilerinizde gerginlikler ve hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Aşk yaşantınızla ilgilenmeniz gerekirken, kendinizi sosyal ortamlarda veya arkadaşlarınızın konularıyla ilgilenirken bulabilirsiniz




İkizler Burcu: Kariyer ve iş evinizde oluşan dolunay, iş hayatınızda stresli oluşumları hayatınıza taşıyabilir.Ya da evinizle ilgilenmeniz gereken zamanlarda, ortaya çıkacak bir iş yada sorumluluk size rahat soluk aldırmayabilir. Her durumda ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekecek.




Yengeç Burcu: Dolunayla birlikte, uzaklardan alacağınız bir haber üzerinizde stres yaratabilir. Ya da ortaya çıkacak bir seyahat, birebir görüşmelerinizi, randevu veya işlerinizi sıkıntıya sokabilir. Her durumda duygusal olarak içinizde oluşan stresleri, gitgelleri iyi organize etmelisiniz.




Aslan Burcu: Dolunay, ilişkilerinizde senin paran, benim param veya malım sürtüşmesi ve alınganlığı yaşatabilir sevgili aslanlar. Belki de para biriktirmeyi hayal ederken, ortaya çıkacak bir ödeme sizi gerginleştirebilir. Veya eşinizin, sevgilinizin hayatında parasal sorunlar oluşabilir.




Başak Burcu: Dolunay, özel yaşantınızda birkaç gün sevdiğiniz insanla didişmeleri, alınganlıkları ve stresleri hayatınıza taşıyabilir. Bu dönem kendinize dönük bir dönem içinde olduğunuzdan, karşı tarafın sizi baskıladığını, sıktığını veya üzerinize çok fazla geldiğini düşünebilirsiniz.




Terazi Burcu: Dolunay, iş hayatınızda bazı sorunları ve stresleri hayatınıza taşıyabilir.Ya da sağlığınızla ilgili konuları gündeminize oturtabilir. Bu dönem içinde sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekecek. İsteksizliğiniz ve halsizliklerinizin neden olduğunu görmeye başlayacaksınız.




Akrep Burcu: Bu birkaç gün sosyal ortamlarda veya özel hayatınızda stresli ve gergin günler geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki kararsızlıklarınız, net olmayan koşullar sizi zorlayabilir. Arkadaş ortamlarınızda duyacaklarınızı hemen yargılamaya kalkmayın, ani kararlardan kaçının.




Yay Burcu: Dolunay, sizin ev ve aile evinizde gerçekleşiyor. Evinizle ilgili konularda duygusal kararlar eşiğinde olabilir, ya da ailenizle stresli ve gergin birkaç gün geçirebilirsiniz. İşiniz ve aileniz arasında denge kurmak sizi zorlayabilir.




Oğlak Burcu: Bugün oluşan dolunay nedeniyle, programınız biraz karışık olabilir. Bu dolunayda, tam bir seyahate gidecekken, ortaya çıkacak yeni koşullar sizi engelleyebilir, ya da siz uzaklardayken yakın çevrenizden, sevdikleriniz ve akrabalarınızdan duygusal haberler alabilirsiniz.




Kova Burcu: Dolunay sizin maddi alanınızda oluşuyor. Sahip olduklarınız, alacaklarınız ve kazanımlarınız konusunda hassas birkaç gün geçirebilirsiniz veya bu alandaki uğraşılarınız insan ilişkilerine bağlı olabilir. Enerjinizi iş alanlarınıza yoğunlaştırın. Alacak, verecek dengesini iyi kurmaya çalışın.




Balık Burcu: Aldığınız kararlarda bu birkaç gün ekstra hassas olabilir, alınganlığınızı gereksiz yere ilişkinize yansıtabilirsiniz. İlişkilerinizdeki değişimler, bu birkaç gün sizin kendi hayatınızı derinden etkiliyor olacak. Özel hayatınızda önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR