Bugün çok şanslı birgün. Gökyüzünde oluşan güneş- jüpiter birleşimiyle, şanslı bir gün geçireceğiz. Hayatı oldukça keyifli, şanslı ve mutlu algılayabiliriz. Bir yandan da işlerimiz, yapacaklarımız, planlarımız önem kazanabilir. Bugün itibarıyla, merkür terazi burcuna geçecek. 2 hafta boyunca iletişimimizde dengeli, sosyal, tarafsız ve biraz da kararsız olabiliriz. Olayların iki yönünü de görmek isteyebiliriz. Ayrıca iletişimimizde ilişkiler ve denge öne çıkmaya başlıyor.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; girişken, zeki, sanata düşkün bir insansınız. Ortalığı karıştıran bir havanız var ve yakın çevre ilişkileriniz çok kuvvetli. Yeteneklerinizi iyi kullanmayı öğrenmeli, kendinize olan güveninizi arttırmalısınız. Özel yaşantınızda duygusal iniş çıkışlarınız çok fazla. Bu sene, oldukça şanslısınız, hayatınızda yeni fırsatlar oluşacak.




Koç Burcu: Şanslı, gelişime yakın işler karşınıza gelebilir. Karşınıza çıkacak bir iş fırsatı yüzünüzü güldürecek veya alacağınız bir iş veya proje teklifi ayaklarınızı yerden uçurabilir. Kendinizi işiniz konusunda şanslı ve mutlu hissedeceksiniz.




Boğa Burcu: Aşk hayatınızda, çocuğunuzla ilgili konularda, riskli işlerde, sanatsal faaliyetlerde yolunuz çok açık. Aşk hayatınızda hoşlandığınız insandan alacağınız teklif sizi bulutların üzerine uçurabilir. Ya da bir sanat işi sizi mutlu edecek. Bir diğer olasılıkta çocuk isteyenler için devreye girebilir.




İkizler Burcu: Bugün ev, emlak konularında fırsatlar içinde olabilirsiniz. Aile hayatınızda misafir ağırlamak, sevdiklerinizle beraber olmakta önem kazanabilir. Sevdiklerinizle eğlencenin doruklarına çıkabilir veya hayal ettiğiniz istediğiniz o eve, gayrimenkula kavuşabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün satış, reklam, pazarlama, ulaşım ve teknoloji ve iletişim alanlarınızda çok şanslı etkileriniz var. Bu işlerden biriyle uğraşmıyorsanız yakın çevrenizle akraba veya kardeşlerinizle keyfinize diyecek olmayabilir.




Aslan Burcu: Bu hafta özellikle bugün parasal konularda oldukça şanslı etkileriniz var. Maddi konularda kazanımlarınız artıyor. Eliniz bollaşacak ya da önemli parasal bağlantılarla bu zenginliği ruhsal olarak hissedeceksiniz.




Başak Burcu: Bu hafta hayatınızda güzel şanslar ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hayat siz oldukça iyimser ve şanslı davranacak. Kişisel düşündüklerinizi hayata geçirmek, istediklerinizi yapabilmek adına kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz. Şansınızı iyi kullanın.




Terazi Burcu: Maneviyatınız çok kuvvetli olabilir, hayat sizi birçok olumsuzluklardan koruyacak, bunu yaşayacağınız olaylarla gayet iyi gözlemleyeceksiniz. Maddi konularda da bugün harekete geçmeniz kolay görünüyor.




Akrep Burcu: Arkadaşlarınız ve çevreniz sizin için güzel planlar oluşturabilir veya gireceğiniz çevrelerde bakışları üzerinize çevirebilirsiniz. Grupsal organizasyonlar, aktiviteler ve etkinlikler devrede olabilir.Kendinizi sosyal ortamlarda mutlu ve şanslı göreceksiniz.




Yay Burcu: Bugün kariyer ve iş alanlarınızda şans sizden yana. yaptığınız işlerin karşılığını alacak ve yaptıklarınızla adeta toplum içinde ışıldayacaksınız. Kalabalık ortamlarda ve sosyal yerlerde daha fazla bulunmaya özen gösterin.




Oğlak Burcu: Bugün yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, geziler, yabancılarla yapılacak her tür işinizde şans sizden yana. Bu tarihte talih kuşunu çok yakınınızda hissedeceksiniz. Önemli teklifler oluşabilir.




Kova Burcu: Bugün, ortaklaşa para alanlarınızda şanslı ve umutlu etkileriniz yüksek olacak. Partnerinizin veya eşinizin hayatındaki güzel para değişimleri sizin hayatınızı da güzelleştirebilir. Elinize bir para geçebilir veya parasal işlerinizde aradığınız şansı bulabilirsiniz.




Balık Burcu: Bugün özel hayatınızda önemli bir teklif ve hayati konuşmalar devrede olabilir. Hayatınızda birisi varsa o insanın hayatında da harika gelişmeler yaşanabilir. Bu tarihte hayatı bir oktav üsten yaşayacak, harika hisler içinde olacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR