Bugün ve yarın Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Astrolojide, Oğlak burcu, kemikler, eklem yerleri, dizler ve dişleri yönetir.O yüzden bu bir kaç gün hassas olan bu organlarımızla ilgili ameliyat olmamakta fayda var. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Manikür, pedikür, ağda, epilasyon işlerine girişebilirsiniz. Ağda ve epilasyonun etkisi kalıcı olur. Bugünlerde kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmeyin.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duygusal, etkiliyeci, rahat, fedakar ve düşünceli bir insansınız. Özel hayatınızda şansınız yüksek olacak ve evliliğiniz sayesinde rahat bir yaşam süreceksiniz. Politika, hukuk, insanları ilgilendiren her konuda iş yapabilirsiniz. Bu sene, etkili işler ve görüşmeler devrede olabilir.




Koç Burcu: Bugün iş hayatınızda ve ön planda olacağınız ortamlarda kendinize olan güveniniz tam olacak. Bazı işlerinizde güç peşindesiniz ama insanların söylediklerine fazlasıyla takılıyorsunuz. Daha güçlü yanlarınızı ön plana çıkartın. Güzel gelişmeleriniz var.




Boğa Burcu: Bugün dış ortamlarda kendinizi tedirgin hissedebilir, duygularınızdaki güç isteğinizle hareket edebilirsiniz. Rahat ve eğlenceli ortamları tercih etmeniz gününüzü daha etkili bir şekilde geçirmenize neden olabilir.




İkizler Burcu: Maddi konularda ve ortaklaşa yapılacak aktivitelerde güvenli ve etkili hareket edeceksiniz. İşinizi iyi yapıyor olmanız, bazı noktalarda sizi rahatlatacak. Sosyal ortamlarda duygu değişimlerinden kaçının.




Yengeç Burcu: Özel yaşantınızda karşı taraftan çok şey bekliyorsunuz ve bugün ilişkinize güvensiz yaklaşmamaya çalışın. Etkili iletişimle keyfiniz yüksk olacak. Yaşayacağınız güzel oluşumları görmezden gelmeyin.




Aslan Burcu: Bugün iş hayatınızda ve günlük işlerinizde, organize olmanız kolay olabilir. Bir işe kafayı taktığınızda sizi kimse yolunuzdan çeviremiyor. Dış ortamlarda bulunacağınız yerlerde ani duygu iniş çıkışlarınız olabilir ama parasal görüşmeler sizi memnun edecek.




Başak Burcu: Bugün aşk hayatınızda güç sizden yana olacak. Sevmek ve sevilmek ihtiyacınızı, gereksiz şüphe ve kaprislerle yormayın. Duyacaklarınız ilginizi çekecek ve hayatınızı istediğiniz gibi yönlendireceksiniz.




Terazi Burcu: Bugün eviniz ve aileniz sizin için herşeyden önemli olacak ama yine de kendinizi tam anlamıyla güvende ve huzurlu hissedemeyebilirsiniz. Özel ve iş hayatınızı sorgulayabilir ve durumları gözden geçirebilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün çevresel iletişiminiz ve yakın akrabalarınızla güç paylaşımınız yüksek olacak. Yine de içinizi huzursuz eden bir şeyler var. Sosyal çevrenizdeki güzel gelişmeler işlerinizdeki pürüz ve sorunları görmezden gelmenizi sağlayabilir.




Yay Burcu: Bugün maddi konularla ilgili olacaksınız. Para harcamak istediğiniz bir çok kalem olmasına karşın, herşeyi en ince detayına kadar düşünmek sizi yorabilir. Güzel kazançlarınız ve etkili görüşmelerinizin olacağı bir dönemdesiniz.




Oğlak Burcu: Bugün şartlar sizin istediğiniz gibi gelişiyor. Güvensiz ve sorgulayıcı tavırlarınızı bir kenara bırakmalı ve hayatınızın keyfini sürmelisiniz. Seyahat, medya, eğitim konularında güzel şanslar yakalayabilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün güçlü duygularınızla ve olumsuz yönlerinizle başetmesini bilecek, çevrenizdeki insanları çok önemsemeyeceksiniz. İş alanlarınızda bazı şeyleri gözünüzde çok büyütmeyin. İletişiminizde ani tepkiler verebilirsiniz.




Balık Burcu: Sosyal çevrenizde ve arkadaş ilişkilerinizde bugün güçlü yönlerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz.Yine de grupsal işlerinizde disiplinli ve programlı olmalısınız. Parasal konularda ani tepkilerden kaçının ve keyifli ortaklıklara kapınızı açın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR