Bu haftanın en zorlayıcı günü Cumartesi günü. Sorumluluklarımız bize ağır gelebilir, bu da bazı işlerimizde sıkıntılar ve sorunlar yaşamamıza neden olacak. Erkek, patron, otorite figürleriyle anlaşmak kolay olmayabilir. Yaşadığımız bazı olaylar karşısında hayatın bizi desteklemediği fikrine açık olabiliriz. İşlerimizi bugüne denk getirmemeye çalışalım




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iç sesiniz size her zaman yol gösterebilir ama siz kulak vermesini bilirseniz. Aklınız çok çalışıyor, bu yüzden insanlarla iletişiminizde zorluklar yaşayabilirsiniz. Sağlık, hizmet, politika ve işin içinde insan olan her tür işte başarılı olacaksınız. Bu sene, sağlığınıza ve ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.




Koç Burcu: Özel ilişkileriniz ve aşk hayatınız olumsuz etkilenebilir. Bu alanlarınıza dayalı para konularında sorumluluk üstlenmek istemeyebilirsiniz veya sevdiğiniz insanın üstlenmediğini görebilirsiniz. Birbirinizle anlaşmak kolay olmayabilir.




Boğa Burcu: Partnerinizin sorumlulukları veya sorumsuzlukları aile hayatınızı etkileyebilir. Özel hayatınızda anlaşmazlıkların sizi duygusal olarak aşağıya çekmesine izin vermemelisiniz. Ailenizdeki zorlanmaları, keyifli insanların yanında veya farklı ortamlarda bulunarak geride bırakabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bu Cumartesi, iş hayatınızın sorumlulukları yakın çevrenizdeki insanlarla bazı anlaşmazlıklar yaşamanıza neden olabilir. Yine sağlığınıza ve yakın çevrenizdeki insanların da sağlık durumlarına dikkat etmelisiniz.




Yengeç Burcu: Cumartesi günü bu haftanın en dikkat edilmesi gereken günlerinden birtanesi. Parasal konularda bazı sorunlar görülebilir. Aşk, eğlence veya çocuk sorumluluklarınız, maddi olarak size ağır gelebilir. Özel hayatınızda kolay tepki vermeye ve kavga yaratmaya hazır olabilirsiniz.




Aslan Burcu: İş veya sağlık alanlarınızda beklenmedik gelişmelerle güne uyanabilirsiniz. Aile hayatınızın sorumlulukları size ağır gelebilir, ekstra bir yükün altına girmek istemeyeceksiniz. Biraz da olaylar sizin elinizde olmayacak.




Başak Burcu: Yakın çevrenizdeki insanların sorumlulukları ve istekleri sizi bezdirebilir, iletişimsel olarak biraz zorlanabilir ve kendinizi ifade etmekten vazgeçebilirsiniz. Bu da var olan işlerinizde ve ilişkilerinizde elde olmayan bir takım sorunları ortaya çıkartabilir.




Terazi Burcu: Cumartesi günü, arkadaş ortamlarınızda parasal konularda sürtüşmeler ortaya çıkabilir. Birden fazla işiniz varsa bu alanlarda sorunlar oluşabilir. Maddi sorumluluklarınız, sosyal ortamlardaki bazı işlerinizi zorlayabilir. Önemli insanlardan beklediğiniz desteği alamayabilirsiniz.




Akrep Burcu: Sosyal ortamlarda şansınız yüksek olacak yalnız göz önünde olacağınız yerlerde erkek figürleriyle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. İş alanlarınızda da bu birkaç gün dikkatli olun. Hayat sorumluluklarınız istediğiniz gibi hareket etmenize engel oluşturabilir.




Yay Burcu: Uzaktaki akrabalarınız veya büyüklerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Sorumluluklarınızdan kaçmayın. Özellikle tehlikeli yer ve ortamlardan kaçınmanız gerekebilir. Seyahat halindeyseniz, tatildeyseniz yine çok dikkatli olmalısınız.




Oğlak Burcu: Bu haftasonu, arkadaşlarınızla yapacağınız işlerde ya da iletişiminizde bazı bozulmalar oluşabilir, para alışverişlerinize, borç almaya, vermeye bu günler dikkat etmelisiniz.




Kova Burcu: Bu tarihte, özel hayatınızda sevdiğiniz insanla iş yüzünden anlaşmazlıklara düşebilirsiniz. Yine iş sorumluluklarınız, özel hayatınızı olumsuz etkileyebilir veya bazı ortaklı işlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz.




Balık Burcu: Bu Cumartesi yapmanız gereken işlerinizin ve uzak çevrenizin sorumluluklarınız size ağır gelebilir. Beraber çalıştığınız insanlarla sorunlar yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda keyfiniz yerinde olsa bile beklenmedik olaylarla yaşayacağınız sorunları gözünüzde çok büyütmeyin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR