Bugün devreye giren venüs- uranüs etkileşimiyle, farklı ve rutinin dışında ilişkiler içinde olabilir, esnek yapımızla ilişkilerimizde anlayışı deneyinleyebiliriz. Esnekliğimiz tam olacak. Parasal konularda da beklenmedik ama bizi destekleyen adımlar atmamız mümkün.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; eğlenceli, sosyal, girişimci, sempatik bir insansınız. Maddi konulara yaklaşımınız sizi ticaretle ilgili konularda başarılı kılacak. Aynı hassasiyet ve yaklaşımı özel hayatınızda yakalamanız zor gibi gözüküyor. Acele evlilik yapmaktan ve özel hayatınızla ilgili kararlar vermekten kaçının. Bu sene, ilişkilerinizde güzel etkileşimler söz konusu.




Koç Burcu: Aşk hayatınızda sıradışı ve farklı bir gün sizleri bekliyor. Yine yaratıcılığa dayalı işlerinizde de esnekliğiniz tam olacak. Sıkıntı yaşadığınız sorunları aşmanız kolay görünüyor. İletişime girdiğiniz insanlar size bir çok konuda şans getirebilirler.




Boğa Burcu: Aile hayatınızda değişimleri kolay karşılayacaksınız. Her zamankinden daha hızlı, beklenmedik ve farklı bir gün olabilir. Yine ailenizle aranızda sıkıntılar varsa halletmek için bugünden yararlanmalısınız. Parasal bir alışverişiniz olacaksa kendinizi iyi hissedeceksiniz.




İkizler Burcu: Sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla gireceğiniz güzel ilişkiler sayesinde planladığınızdan daha farklı ve değişik bir gün geçirmeniz mümkün. Birarada olacağınız insanlarla keyfinizi arttırabilir, planlar yapabilirsiniz.




Yengeç Burcu: İş alanlarınızda beklenmedik olaylarla parasal konularda şanslı etkilere sahip olacaksınız. Farklı ve sıradışı ilişkiler ve olaylar, beklediğinizden daha fazla para kazanmanıza veya parasal bağlantılar içine girmenize neden olabilir. Ya da eskiden konuşulan bir para işinize emek harcayabilirsiniz.




Aslan Burcu: Seyahatteyseniz, oldukça şanslı, sıradışı ve farklı bir gün sizleri bekliyor. Diğer alanlarda da bu etkiyi üzerinizde hissedebilirsiniz. Hayata iyimser ve biraz da keyifli baktığınız için kendinizle olan bağlantılarınızda güçlenecek. Sıkıntı yaşadığınız olaylara farklı bir gözle bakabilirsiniz.




Başak Burcu: Gizemli konu ve olaylar daha fazla ilginizi çekebilir. Başkalarına değişik şekillerde yardım edeceğiniz, sıradışı ve farklı bir gün sizleri bekiyor. Bozulan ilişkilere farklı gözlerle bakmak ve anlamdırmak bugünün etkilerinden sadece birtanesi.




Terazi Burcu: Sosyal ortamlarda ve kalabalık alanlarda oldukça değişken, sıradışı ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. Özel hayatınızdaki değişimleri çevrenize iyi bir şekilde aktaracaksınız. Yine arkadaşlarınızla aranızdaki sorunları halledebilirsiniz.




Akrep Burcu: İş alanlarınızda oldukça farklı ve sıradışı bir gün geçirebilirsiniz. Göz önünde yaşayacağınız ilişkileriniz, iş alanlarınızda size yeni kapılar açabilir. Diğer insanlardan alacağınız destekler yüzünüzü güldürecek. Bozulan iş ilişkileriniz varsa tamir edecek gücü ve esnekliği üzerinizde bulacaksınız.




Yay Burcu: Yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizde esnekliğiniz ve yeni şeyler tatma arzunuz size kazandırabilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız değişik ve farklı planlar gününüze neşe katacak. Bozulmalar yaşadığınız ilişkilerinizde güzel sonuçlar alabileceksiniz.




Oğlak Burcu: Bugün, aile hayatınızda oldukça farklı ve sıradışı bir gün yaşayabilirsiniz. Parasal konularda esnek olacaksınız. Heyecanınız yüksek olabilir. İş alanlarınızda duygularınızı saklamaktan kaçının.




Kova Burcu: Yakın çevrenizle yapacağınız ortaklı planlarınızda oldukça sıradışı ve farklı etkileriniz olacak. Yine sevdiğiniz insanla kısa vadeli değişik ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. İletişiminiz hızlı olacak ve esnek yapınızla sorunların altından kalkmasını iyi becereceksiniz.




Balık Burcu: İş alanlarınızda parasal konularda oldukça esnek ve farklı


bir gün sizleri bekliyor. İş ilişkileriniz, parasal olarak size güzel getirilerin kapısını açabilir. Bozulan iş ilişkilerini farklı bakış açınızla kolay tamir edebilir ve var olan parasal işlerinizde güzel sonuçlar alabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR