Haftaya iş, hizmet, sağlıkla ilgili konulara odaklanarak başlayabiliriz. İş ve çalışma hayatımız daha önemli olacak. Çarşamba günü, esnek, farklı ve rutinin dışında ilişkiler içinde olabilir, esnek yapımızla ilişkilerimizde anlayışlı olabiliriz. Cumartesi günü sorumluluklarımız bize ağır gelebilir, bu da bazı işlerimizde sıkıntılar yaşamamıza neden olacak. Erkek, patron, otorite figürleriyle anlaşmak kolay olmayabilir. Yaşadığımız bazı olaylar karşısında hayatın bizi desteklemediği fikrine açık olabiliriz. Pazar günüyse güneş başak burcuna geçiyor ve kimliğimizde iş, çalışma vurgusu öne çıkmaya başlayacak.

BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; mutlu, zeki, eleştirel, entelektüel, güçlü bir insansınız. Güçlü sezgileriniz, bir zorlukla karşılaştığınızda her zaman size yol gösterecek. Ateşli karakterinizle sabırsızlık etmemeli ve sizi geliştirecek işlerde yolunuzu çizmelisiniz. Kaygılarınızdan sıyrılmaya çalışın. Bu sene, güzel şanslar ayağınıza gelecek.




Koç Burcu: Kafanızdaki planları iyi kurmalı, işlerinizdeki değişiklikler için görüşmelerinizi hızlandırmalısınız. Maddi konularda sorumluluklarınızı bilerek ilerliyorsunuz ve sizi mutlu edecek haberler almaya çok yakınsınız.




Boğa Burcu: Yaratıcılığınız iyi çalışacak, sanatla, tiyatro ve eğlence sektörüne dayalı her tür işiniz için konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz. Bir yandan da sevdiğinize karşı sorumlu olacaksınız. Eğlence alanlarınıza harcamalarınız artabilir.




İkizler Burcu: Ailevi konularda kafanızda halledilmesi gereken sorunlar olabilir. Bugün bu konulara çözüm bulmak için ailenize danışabilir, onlarla kaliteli bir iletişim içine girebilirsiniz. İşlerinizi hemen halledeceksiniz.




Yengeç Burcu: Günlük işlerinizi ve randevularınızı kolay halledeceksiniz. Yakın çevrenizle kafa kafaya verebilir, konuşmalarınızda pratik çözümleri ön planda tutabilirsiniz. İşin içinde eğlence olsa bile siz bugün sorumluluklarınızla hareket edeceksiniz.




Aslan Burcu: Aile hayatınız için parasal işlerinizi bu haftabaşı kolay halledeceksiniz. Bir para işinizin peşine düşebilir ve alacağınız varsa onun konuşmalarını yapabilirsiniz. Fırsatlarınız gierek daha da çoğalacak.




Başak Burcu: Biraz kendinizi öne çıkarmaya ve yaptıklarınızı sadece kendinizi için yapmaya ihtiyacınız var. Bugün, vaktinizi kendi keyif alanlarınıza yöneltmelisiniz. Bir yandan da yakın çevrenizin duygusal sorumluluklarını üstlenebilirsiniz.




Terazi Burcu: Sosyal çevrenizden ve arkadaşlıklarınızdan beklediğiniz destek, sizi ilişkilerinizde kırılgan yapabilir. Geçmişle ilgili konular gündeminize oturabilir. Geçmiş hatalarınızı iyi analiz etmeli, maddi konularda daha uygun davranmalısınız.




Akrep Burcu: Bugün bulunacağınız çevrelerde fikir paylaşımlarınızı arttıracaksınız. Arkadaşlarınızı eleştirirken, kendi hatalarınızı göz önünde tutarak ilerleyin, sözünüzü dinleyecekler.




Yay Burcu: Kariyerinizle ilgili konuşmalar ve görüşmeler hızlanırken, karşınıza gelecek fırsatlarda mükemmelliyetçi davranmak isteyeceksiniz. Biraz esnek olmaktan zarar gelmez. Özel hayatınızı daha çok sosyal ortamlarda yaşayacaksınız.




Oğlak Burcu: Uzak çevre ilişkileriniz devrede ve önemli konuşmalar ve


görüşmeler yapabilirsiniz. Gireceğiniz ortamlarda kendinizden ve yaptıklarınızdan bahsetmek ön planda olacak.

Kova Burcu: Ödenmesi gereken parasal işlerinizle haftanıza başlıyorsunuz. Üreteceğiniz çözümler uzun soluklu olabilir ve ne yapılması gerektiğini bileceksiniz. Partnerinizle sürtüşmeleriniz sizi zorlayabilir.




Balık Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda aklınıza düşen fikirleri iyice gözden geçirin ve planlarınızı hazırlayın. Farklı ve geniş plandan düşüncelerinizi sevdiğinizle paylaşın ve aşk fırsatlarını kalbiniz boşsa ıskalamayın.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR