Bu Pazar Ay Başak’ta dolaşıyor. İlişkilerimiz mesafeli olabilir, sessizliğe eğilimli olabilir, çok düşünüp az konuşmayı tercih edebiliriz, genel olarak iş yapmak veya sağlığımızı ilgilendiren konularla uğraşmak önemli olacak. Bir yandan da eleştirel yönlerimiz ortaya çıkabilir. Yine iş buluşmaları, Yeni gelen haftanın toplantılarını ayarlamak, gözden geçirmek, yanımızda çalışanların planlarını yapmak için uygun zamanlar olacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; eğlence ve şov dünyasında kendinize bir yer edinebilirsiniz. Yakın çevrenizle ve akrabalarınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Anlaşmalarınızı yaparken hayatınız boyunca dikkatli olmaya özen gösterin. Bu sene, karşınıza çıkacak fırsatlar sizi mutlu edebilir.




Koç Burcu: Bugün yapılması gerekenler ve tamamlanması icap eden işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Aşkınızla paylaşımlarınız artarken, eğlencede, sportif faaliyetlerde bulunmak, çocuğunuzla vakit harcamak size iyi gelecek.




Boğa Burcu: Bugün aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda kendinizi ortaya koyacaksınız. Seyahatteyseniz, herşey planladığınız gibi olabilir. Huzurunuz ve hayata eğlenceli bakışınız yüksek olacak.




İkizler Burcu: Bu Pazar ev ve aile ortamınız için yapılması gerekenler vaktinizi alabilir. Bir misafir ağırlayabilir veya siz misafir olabilirsiniz.Yakın çevrenizle yapılacak güzel planlar keyfinizi arttıracak.




Yengeç Burcu: Yakın çevre iletişiminiz bugün hızlı olabilir. Kafanız devamlı meşgul olacak ve hep planlarınızı gözden geçireceksiniz. Bu Pazar harcamalarınızı iyi kontrol etmelisiniz.




Aslan Burcu: Bu Pazar yapacağınız harcamaları gözden geçireceksiniz. Elinize geçmesi muhtemel, konuşulmuş bir paranın planlarını yapabilirsiniz. Keyfini çıkaracağınız sakin, huzurlu ve nefes alacağınız ortamlara ihtiyacınız var.




Başak Burcu: Bu pazar, gerek aşk hayatınızda, gerekse kişisel isteklerinizde keyfiniz yerinde olacak. Herşeyin tam olmasını isteyebilir ve bunun için harekete geçebilirsiniz. Bugünlerde herşeyi düşünüyor ve kafanızda kurguluyorsunuz.




Terazi Burcu: Bugün isteksiz ve biraz da tembel etkiler altında olabilirsiniz. Bazı sorunları mantığınızla çözmek işe yarayabilir. Sosyal ortamlarınız çok aktif ve yapacağınız işleri iyi planlamak size kazandırabilir.




Akrep Burcu: Bugün sosyal ortamlarda ve arkadaş meclislerinde vaktinizi harcayabilirsiniz. Yakın çevreniz, arkadaşlarınızla yapacağınız planlar devrede olurken, onlarla yapacağınız mantıklı konuşmalar iş hayatınızda yaşadığınız sorunları farketmenize neden olabilir.




Yay Burcu: Bugün kalabalık ortamlar, alışveriş merkezleri daha çok vaktinizi alabilir. Hesabınızı iyi yaparak bugünü geçirmeniz ve alışveriş yapmanız daha çok işinize yarayabilir. Keyfiniz yüksek olacak ve planlarınızı uygulayabileceksiniz.




Oğlak Burcu: Bu pazar uzak ortamlarda, seyahatlerde veya tatil ortamlarınızda keyfiniz yüksek olabilir. Sevdiğiniz insanla her konuda beraber hareket etmeyi becerecek ve daha az samimi olduğunuz kişilerle iletişiminizi arttıracaksınız.




Kova Burcu: Bugün duygularınızı istediğiniz gibi ifade etmekte sizin için kolay olmayabilir. Sevdiğiniz insanla bir arada olacak ve konuşmalarınızı arttıracaksınız. Bir yandan da ortaklaşa para konularında hesaplı davranmak isteyeceksiniz.




Balık Burcu: Bugün özel hayatınız ve ilişkilerinize göre gününüzü planlayabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki güzellikler ve heyecanlı oluşumlar, yüzünüzü güldürüyor. Bir sağlık sorunu geride kalmaya başlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR