Bugün oldukça farklı ve esnek birgün olacak, değişimlerden hoşlanabilir, söz sahibi insanlarla iyi anlaşabiliriz. Yine bu tarihte devrede olan merkür-neptün karşıtlığıyla iletişimimizde sorunlara, dağınıklıklara, kafa karışıklıklarına hazır olmalıyız. Bazı sözler, konuşmalar veya yapacağımız anlaşmalar gerçekçi bir temele dayanmıyor olabilir. Bu da yanıltıcı anlaşmalar içerisinde olmamıza neden olabilir. Bu yüzden önemli görüşme ve anlaşmaları başka bir güne bırakmakta fayda olacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; cömert, savurgan, para konularında becerikli bir insansınız. Savurgan yönünüz yüzünden kazandıklarınızı kaybetme noktasına gelebilirsiniz. İyi niyet, anlayış ve sabır sizi yeniden toparlayacaktır. İyi para kazanma becerinizi hayırlı ve güzel işler için kullanmalısınız. Bu sene, önemli işlerinizde gözünüzü dört açın.




Koç Burcu: Bugün eğlenceli, keyifli aşk olgusunun öne çıkacağı, değişik ve farklı konuları daha kolay benimseyeceğiniz birgün olabilir. Bir yandan da iş hayatınızda yanılgılara ve karmaşık düşüncelere açık olacaksınız. Bu yüzden önemli görüşmelerden kaçının.




Boğa Burcu: Esnekliğiniz ve hayata geniş açıdan bakma arzunuzla keyfiniz yüksek olacak yalnız aşk hayatınızda veya çocuk iletişiminizde kafanız biraz karışık olabilir. Sosyal çevreniz tarafından kolay yönlendirelebilir ve aldanmalara açık olabilirsiniz.




İkizler Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla, iletişim halinde olacağınız kişilerle, sosyal ortamlarda güzel planlar içinde olabilirsiniz. Bir yandan da iş koşullarınız veya aile büyüklerinizden bir tanesi, ailevi meselelerde sizi yanlış yönlendirebilir.




Yengeç Burcu: Bugün, maddi konularda önemli insanlardan uzun zamandır istediğiniz ve aradığınız desteği bulacaksınız. Maddi konularda şans ve esneklik sizden yana olacak. Farklı düşünmek ve hareket etmek size çok şey kazandırabilir.




Aslan Burcu: Seyahat, akademik konular, eğitim, medya, ticari işlerde hayat karşınıza farklı seçenekler sunabilir. Esnek olacaksınız. Maddi konularda yanılma ihtimaline bu tarihte dikkat edin, önemli bir para harcamasında veya bir para görüşmesinde bulunmayın.




Başak Burcu: Ortaklaşa parasal işlerinizde de güzel gelişmeler altında olabilirsiniz. Bir yandan da özel hayatınızda bazı konuşmalar üzerinizde hayalkırıklıklarına sebep olabilir. Ortaklaşa atacağınız adımlarda dikkatle ve özenle ilerleyin ve gerçekçilikten uzaklaşmayın.




Terazi Burcu: Sosyal çevrenizdeki insanlarla ortaklaşa ve farklı bir iş üzerine çalışabilir veya bu işinizi devreye sokabilirsiniz. Yalnız iş hayatınızda net olmayan koşullar sizi yanlış yönlendirebilir. Karşınıza gelecek olan işlerde yanıltıcı etkilere karşı dikkatli olun.




Akrep Burcu: İş hayatınızda farklı, etkili güzel oluşumlara hazırlıklı olunBir yandan da sosyal ortamlarda kolay aldanmalara açık olabilirsiniz. Bu yüzden önemli görüşmelerde hemen karar vermeyin ve koşulların üzerinden birkaç sefer geçmeye çalışın.




Yay Burcu: Medyadan, eğitimsel konulardan, seyahatbalanlarınızdan keyif alacaksınız. Esnek olduğunuz müddetçe aşk hayatınızda da gelecek planları devrede olabilir. Yine bu tarihte bazı görüşmelerinizde aldatıcı etkilere karşı hazırlıklı olun. gerçekçilikten uzaklaşmayın.




Oğlak Burcu: Aile hayatınızda güzel gelişmeler içindesiniz. Hayata esnek yaklaşımınız parasal konularda güzel kararlar almanıza neden olabilir. Bir yandan da yanlış yapmaya ve aldanmalara açık olacaksınız, önemli işlerinizi ve görüşmelerinizi başka bir tarihe ertelemelisiniz.




Kova Burcu: Sevdiğiniz insanla yakın çevrenizle beraber ortak, esnek ve farklı hareket edebilirsiniz. İletişimsel işlerinizi de çabuk ve etkili halledeceksiniz. Maddi konularda hızlı ve düşüncesiz kararlar almayın yanılma ihtimaliniz çok yüksek. Para işlerinizi bugün konuşmamalısınız.




Balık Burcu: İş hayatınızda parasal konularda esnek ve farklı yaklaşımlarınız size çok şey kazandırabilir. Yaptığınız işlerin karşılığını göreceksiniz. Bir yandan da özel hayatınızda bazı konuşmalar üzerinizde hayalkırıklığı yaratabilir. Konuşmalarınızda net olmaya çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR