Bugün ve yarın Ay İkizler burcunda olacak. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün. Kollektif zaman geçirmek, sosyal olmak, eğlenceli ortamlarda bulunmak, kısa seyahatler için bu tarihlerden yararlanın. Sosyal medya da işlerimizin üzerine eğilebiliriz. Meraklı yapımızla yakın çevremizde olan biten ne varsa haberdar olmak isteyebiliriz. El becerimiz yüksek olacağından, bu konulardaki işlerimizi tamamlamak için bu günleri kullanabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yapıcı, güçlü, zeki, donanımlı, yetenekli ve sosyal bir insansınız. Sinirleriniz devamlı ayakta olduğundan, insanları çok çabuk yargılıyorsunuz. Dışarıda olmak, sosyal ortamlarda bulunmak sizin için önemli. Bu sene, aile hayatınızda güzel şanslar yakalayacaksınız.




Koç Burcu: İletişiminizde eleştirel olsanız bile yakın çevrenizle yapacağınız kısa planlar sizi mutlu edebilir. Etrafınızda olup biten ne varsa bugün meraklı yaklaşımlarınız ön planda olacak.




Boğa Burcu: Para görüşmeleriniz için uygun bir gün olacak. İnatlaşmayacak, verilen teklifi çabuk benimseyeceksiniz. Yakın çevrenizde dönen olayları öğrendiğinizde hayretlere düşebilirsiniz. Aşk hayatınızda biraz daha az eleştirel olmaya çalışın.




İkizler Burcu: Bugün iş hayatınız hareretli aksa bile, vakit buldukça sevdiklerinizle yapacağınız aktiviteler gündeminizde olacak. İyi bir öğretmen olarak çevrenize ve ailenize yol gösterebilirsiniz ama olaylara eleştirel yaklaşmamak kaydıyla.




Yengeç Burcu: Yakın çevrenizle anlaşmak bugün kolay olmayabilir.Mantığınızı çoğu zaman devre dışı bırakıyorsunuz, eğer alınganlıklardan biraz uzak durabilirseniz, sorunların üstesinden daha kolay gelirsiniz.




Aslan Burcu: Arkadaşlarınızla yapacağınız planlarda iletişiminizi iyi kullanarak onlarla güzel bir gün geçirebilirsiniz. Maddi alanda üzerinde hala çalışmanız gereken bazı konularınız olabilir ve kafanızdakileri herkesi ikna etmek için kullanmamaya çalışın.




Başak Burcu: Bugün göz önünde olacağınız yerlerde birden fazla konuya el atacak, işlerinizi pratiklikle halledeceksiniz. Karşınıza çıkacak bir sürü fırsat var ama hangi fırsatın sizin için doğru olduğunu bilemeyebilirsiniz. Bu acaba çok düşünmekten olabilir mi?




Terazi Burcu: Yabancı insanlarla olan işbirliğiniz gayet olumlu bir şekilde ilerliyor. Onların planlarıyla, kendi düşüncelerinizi uydurmaya çalışıyorsunuz. herşeyi geldiği gibi almaya çalışın. Dış mekanlar ruhunuza iyi gelebilir.




Akrep Burcu: Hastaneye veya devlet kurumlarına yapacağınız ödemeleriniz devrede olabilir. Aynı zamanda sosyal çevrenizle duygularınızı bağdaştırmak biraz zor görünüyor. Çok açıldığınız bu dönem, bir çok alana harcamalar yapıyorsunuz.




Yay Burcu: Bugün arkadaş ortamlarınızda, sosyal olacağınız alanlarda başkalarıyla uyumlu ve pratik işler çıkaracaksınız. Özel hayatınıza dair konuşmalarınızı göz önünde olacağınız ortamlarda yapabilirsiniz. Abartıdan uzak durun.




Oğlak Burcu: Kuracağınız iyi iş ilişkileri, bugün hizmet alanlarınızda işinize yarayacak. Kafanızda bir sürü proje var ve siz bunları diğer insanlarla ortak olarak hayata geçirmek isteyeceksiniz. Hayal ettikleriniz ve elde ettikleriniz birbirinden farklı olabilir.




Kova Burcu: Değişik yerler görme isteğiniz bugün çok yüksek olacak ve hayata daha keyifle yaklaşacaksınız. Herkesi kontrol etmekten vazgeçerseniz hayat size daha rahat görünebilir. İş sorumluluklarınız üzerinizde baskı oluşturabilir.




Balık Burcu: Aile ortamlarınızda bugün kendinizi rahatlatmaya ihtiyacınız olabilir. Partnerinizle fikirleriniz uyuşmayabilir. Davranışlarınızı gözden geçirirseniz, bu gerçekten işinize yarayabilir.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR