Bugün ve yarın Ay Koç Burcunda dolaşıyor. Baharatlardan, sıcak yemeklerden kaçınmalı, su tüketmeli ve meyve yemeye özen göstermeliyiz. Baş ağrılarına dikkat etmeli, anlık duygusal çıkışlardan uzak durmalıyız. Yeni girişimler, hız ve risk gerektiren işleri başlatmak için uygun günler olabilir. Ama bu hafta genel olarak zorlayıcı bir hafta olduğundan önemli işlerimizi başlatmak kaçınmak yararımıza olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yaşlı insanlardan, akraba veya kardeşlerinizden her zaman yardım görecek, istediklerinizi yapabileceksiniz. Hile hurdadan mümkün olduğunca uzak durmalı, zihninizi yormaktan kaçınmalısınız. Hayatınızda sizinle uğraşan insanlar olabilir ama şansınız size hep yardım edecek. Bu sene, hayatınızda ilişkilerinizi iyice gözden geçirmelisiniz. Zorlanmalarınız olabilir.




Koç Burcu: Dinamik ve hareketli duruşunuz, etrafınızdaki kişiler tarafından pozitif algılanmayabilir. Sizin için alışılmışın dışında kalan bu davranışlarınız sebebiyle biraz bencil algılanma ihtimaliniz var. Neyse ki durumları kolay toparlayabiliyorsunuz.




Boğa Burcu: Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız paraya dayalı konuşmalar her zamankine oranla fazla olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla oldukça iyi anlaşıyorsunuz. Gün içinde duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz.




İkizler Burcu: Arkadaş çevrenizle yapılacak işlerinizin üzerine eğileceksiniz. Onlarla bir araya gelebilir, yaşadıklarınızı paylaşabilirsiniz. Olumsuzluğunuzu onlara yansıtmayın. Harcamalarda savurganlığa kaçma eğiliminiz yüksek.




Yengeç Burcu: Yakınlaşmak ve ilişkiye biraz da anlam katmak için bir adım atmaktan korkmayın. Sevgiliniz ile aranızdaki sürtüşmeleri, birbirinize zıt düşmenize sebep olan pürüzleri bir kenara bırakmanızın zamanı geldi.




Aslan Burcu: Farklı kültürleri, size uzak görünen insanları tanımak, asıl ilginizi çeken şey olabilir. Bu merakınızı doyuracak seyahatlerde veya konuşmalar içinde olabilirsiniz. Yaşadığınız sorunları aşmak için bundan daha iyi bir yol olamaz.




Başak Burcu: Aile konularında, güçlü ve planlı iletişim becerilerinizden faydalanarak, akşama kadar halledilmesi gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Gizemli konular, ilginizi bugün daha fazla çekebilir, hayatınızı anlamlandırmak isteyeceksiniz.




Terazi Burcu: Bugünün keyfini çıkartmaya odaklandığınızda, bazı şartların sizden yana olmadığını görebilirsiniz. Özel hayatınızda, ilişkide olduğunuz insana karşı anlayışı elden bırakmayın. Sosyal ortamlarda ilişkinizi tazeleyebilirsiniz.




Akrep Burcu: Bir süredir ertelemekte olduğunuz ama artık halledilme zamanı gelmiş olan işlerinizle uğraşabilirsiniz. Öte yandan, ani karar değişiklikleri kendiniz için yaptığınız programın ilerlemesini zorlaştırabilir. İlginiz tamamen işinizde.




Yay Burcu: Kendinizi iyi hissettiğiniz, neşeli, ortamlarda bulunmak bugün önemli olacak. Duygusal alanlarda, ihtiyaçlarınız ön plana çıkabilir. Ani ve hiç beklemediğiniz bir takım olayların sizi heyecanlandırmasına hazır olun.




Oğlak Burcu: Evinizde misafir ağırlamak ya da misafir olacağınız ortamlar içinde bulunmak söz konusu olabilir. Fakat tüm bu faaliyetler her zamankinden farklı veya umulmadık bir şekilde gerçekleşebilir.




Kova Burcu: Kafanızda dolanıp duran düşünceler ve sizi yönlendirmek isteyen çeşitli duygularınız, hareketlerinizden çok daha hızlı olabilir. Bazen iki kere düşünmek, günü kurtaran hamle olabilir. Tedirginliklerinizi kendinize saklayın.




Balık Burcu: Yaptığınız çeşitli alışverişlerde fazla açılmaya ve hesapsız hareket etmeye meyillisiniz. Harcamalarınızın arttığı bir dönemde olduğunuz için planlı ve dikkatli alımlar yapmaya çalışın. İş hayatınızda yaşanılanları kendinize dert etmeyin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR