Haftaya ay yay burcundayken seyahat, eğitim, akademik konular, yabancılarla yapılacak işler, din veya felsefe gibi yüksek düşünce içeren konulara meraklı olarak başlayabiliriz. Daha az tanıdığımız insanlarla paylaşımlarımız yüksek olacak. Cuma günü venüs aslan burcuna kayarak gerilemesine devam edecek. Bir yandan da öğlen saatlerinde kova burcunda bir dolunay yaşanacak. Toplumsal konuların ve özgürlük temasının artacağını görebiliriz. Pazar günü esnek ve farklı bir iletişim içinde olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; nazik, kibar, iyiliksever, anlayışlı,ince bir insansınız. Akrabalarınız, arkadaşlarınız ve hatta tanımadığınız insanlardan hayatınız boyunca fayda ve yarar göreceksiniz. Seviliyorsunuz ve insanlara göstereceğiniz incelik sizi hep ileriye taşıyacak. Bu sene geleceğinizi etkileyen önemli işlerde başarı sağlayabilirsiniz.




Koç Burcu: Aşk hayatınızda yeni hareketlenmeler ve kıpırtılar söz konusu. Farklı ve sıradışı olan herşey daha fazla ilginizi çekecek. Çocuk isteyenler için konuşmaların hızlanacağı bir dönem olurken, bugün değişik ve farklı fikirler sizi daha çok heyecanlandırabilir.




Boğa Burcu: Aile hayatınızda esnek, rahat konuşmalar ve çözümler devrede olacak. Olayların hızlandığına şahit olabilir, yeni yöntemlerle olayların üzerine gitmekte çekinmeyebilirsiniz. Ortaklaşa para konularınıza yönelik bir haftabaşı geçirebilirsiniz.




İkizler Burcu: Sosyal çevreniz yeni işlerin, görüşmelerin kapısını aralayabilir. Arkadaşlarınızdan göreceğiniz destekle, ortaklaşa işlerinizde değişik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Özel hayatınızda heyecanınızı sevdiğinizle paylaşacaksınız.




Yengeç Burcu: İş konularında şansınız yüksek. Ticarete dayalı işlerinizde farklı yöntemler denemekten çekinmeyecek veya farklı tekliflerle karşılacaksınız. Esnek olduğunuz müddetçe atacağınız adımlar sizi ileriye taşıyacak.




Aslan Burcu: Sanata dayalı kreatif işlerinizde, medya, eğitim veya seyahat konularında hayata rahat bakış açınızla farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Siz şartlara esnek yaklaştıkça önemli bir anlaşma gündeme gelebilir.




Başak Burcu: Düşündükleriniz ve hissettikleriniz doğru çıkabilir, 6. Hissiniz kuvvetli çalışacak ve size bir çok konuda yol gösterecek. Aile hayatınız için yapılacak harcamalar veya para mevzuları bugün gündeminizde.




Terazi Burcu: Haftanıza iletişiminiz yüksek bir şekilde başlayacaksınız. Özel hayatınızın detaylarını ve yaşadıklarınızı yakın çevrenizle paylaşabilirsiniz. Olayları kendi bakış açınızla değiştirmeye çalışmayın zira oyun oynamayı seveceksiniz.




Akrep Burcu: İş hayatınızda çok farklı ve değişik bir teklifle karşılaşabilirsiniz. İş alanlarınıza farklı yaklaşımlarınız, diğer iş verenlerin dikkatlerini çekecek ve belki de istediğiniz sonuçları almaya sizi yaklaştıracak.




Yay Burcu: Bugün kendi isteklerinizi ön planda tutarak, aşk hayatınızda oldukça esnek ve rahat davranacaksınız. Yine yaratıcılığa veya sanata dayalı bir işle uğraşıyorsanız önemli görüşmeler yapabilir, dış ortamlarda daha enerjik olabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün hayatı geri plandan izlemek ve çok da olaylara dahil olmadan yolunuzda gitmek isteyebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda esnek ve farklı etkiler altında olacaksınız, değişiklikler bazen size iyi geliyor.




Kova Burcu: Sosyal çevrenizle girişeceğiniz iletişime dayalı işlerinizde önemli görüşmeler devrede olabilir. Özel hayatınızda da oldukça anlayışlı ve güzel bir gün yaşanacak. Gelecek planlarınıza odaklanmanız sıkışık olduğunuz ekonomik durumunuzu unutmanıza neden olabilir.




Balık Burcu: Bugün, iş görüşmeleriniz varsa parasal anlamda güzel anlaşmalar yapabilirisiniz. Geleceğinize etki edecek projelerde konuşmalarınız hızlanacak. Fikirlerinizi biraz daha derli toplu bir şekilde ortaya koymaya ne dersiniz?





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR