Bugün sabaha karşı yengeç burcunda bir yeniay oluşacak. Ailevi konularda, güvenliğimizi içeren konularla ilgili yeni başlangıçlar devrede olabilir. Yeniay zamanı atılacak adımlar uzun soluklu olacağından, evimiz, ailemiz, yuvamız, güvenliğimizle ilgili her tür başlangıçlarımızı ve yeni adımlarımızı bu tarihten sonra yapmaya özen gösterelim. Yine bu Perşembe iletişimimizde ağzımızdan çıkanları kulaklarımız duymalı. Sert ifadeler, kolay tepkiler, anlık çıkışlar bulunduğumuz ortamlarda bizi zorlayabilir. Yine bize anlatılanlara kolay inanmama, ikna olmama, inatçılık ve şüphe mekanizması iletişimimizde ön planda olacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; akıllı, sempatik, dikkat çeken, meraklı bir insansınız. Haksızlığa gelemiyorsunuz. Meraklı yapınızla başkalarının işlerine burnunuzu sokmamaya özen göstermelisiniz. Sorunlarınıza gerçekçi yaklaşımlarla eğilin ve sorumluluklarınızdan kaçmayın. Bu sene, özel hayatınıza daha fazla mercek altında. Düşünmeden hareket etmeyin.




Koç Burcu: Bu yeniay, aileniz, yuvanız, gayrimenkul değerlerinizle ilgili konuları, kararları ve başlangıçlarınızı destekleyecek. Yine bu Perşembe aile hayatınızda sert söylemlere ve duygusal tepkilere daha açık olacaksınız. Sizinle Konuşmalarınızı ve tepkilerinizi iyi kontrol etmeniz gerekebilir.




Boğa Burcu: Bu yeniay iletişiminizi hızlandıracak. Satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, yayıncılık, iletişime dayalı her tür işinizle ilgili kararlarınızı bu tarih sonrası alabilirsiniz. Yine yakın çevrenizle ilgili konularda kararlarınız devrede olabilir.




İkizler Burcu: Bu yeniayda parasal konularda güzel teklif ve kararlara hazır olacaksınız. Maddi konulardaki başlangıçlarınızı ve kararlarınızı bu tarih ve sonrasında uygulamaya özen gösterin. Yine bu Perşembe maddi konularda agresif, sert konuşmalar içinde olabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Sizin burcunuzda bir yeniay oluşuyor. Her tür girişim, başlangıç, yeni kararlar ve adımlarınız için bu tarihte oluşan yeniaydan yararlanmalısınız. Bir yandan da bugün konuşmalarınızda ve söylemlerinizde sert çıkışlar, anlık tepkiler söz konusu olacak.




Aslan Burcu: Bu yeniayda diğer burçların aksine hiçbir şekilde harekete geçmeyin ve gelecek planlarınızı kurmaya çalışın. Herşeyi gözden geçirmeli, ve etraflıca planlar yapmalısınız. Yine bugün bilinçaltınız fazla yoğun olabilir. Duyacağınız bazı şeyler agresif ve sert söylemleri tetikleyebilir.




Başak Burcu: Bu yeniay organizasyona ve grupsal aktivitelere yönelik işleriniz ve gelirlerinizi arttırabilir. Arkadaşlarınızla beraber yapılacak işlerinizi devreye sokun. Geleceğinize yönelik her tür proje size kazandırabilir. Yalnız bugün arkadaş ortamlarınızda keskin, sert konuşmalar yapabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bu yeniayla beraber iş ve kariyer alanlarınızda önemli konular devreye girebilir. Toplumsal konularla ilgilenebilir, yaptıklarınızın insanlar tarafından görünür hale gelmesini isteyebilirsiniz.. Bugün toplum önünde ve iş hayatınızda sinirli, tepkisel konuşmalara dikkat edin.




Akrep Burcu: Geleceğinize dayalı her tür gelişim, seyahat, eğitim, ticaret ve girişimleriniz için bu yeniayı kullanmalısınız. Dış ortamlarda veya daha az tanıdığınız insanlarla olan iletişiminizde tepkili, sert ve sinirli davranışlar içinde olabilirsiniz.




Yay Burcu: Yeniayla beraber ortaklaşa para konularında karar ve başlangıçlarınızı devreye sokabilirsiniz. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın parasal konulardaki başlangıçları ve işleri de ön plana geçebilir. Ortak parasal konularda sinirli ve sert söylemlerden kaçının.




Oğlak Burcu: Özel ilişkilerinizde, ortaklaşa işlerinizdeki başlangıçlar ve adımlarınız devreye girebilir. Bir partnerle yürüteceğiniz projeler, danışmanlık almak istediğiniz konular varsa bu yeniayın enerjisinden yararlanmalısınız. Özel hayatınızda veya ortaklaşa işlerinizde sert söylemlerden kaçınmalısınız.




Kova Burcu: Yeniayla birlikte iş alanlarınızdaki önemli başlangıçlarınız için harekete geçebilirsiniz. İş değiştirme, yeni projelere başlama, sağlığınızı ilgilendirecek yeni oluşumlar içinde olma bu yeniayın etkilerinden olacak. Sağlığınızda mide sorunları, baş ağrıları gibi etkilere dikkat etmelisiniz.




Balık Burcu: Bu Yeniay aşk konularında devreye girmesi gerekenleri hayatınıza taşıyabilir. Aşkı arayanlar için bu tarihten sonra hızlanmalar görülebilir. Yine bu Perşembe bir flörtünüz varsa veya çocuğunuz varsa onlara karşı sert söylemlerden, ifadelerden kaçınmalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR