Bu Pazar günü oluşan merkür- venüs olumlu açısıyla fikirlerimizi, duygularımızla ya da duygularımızı aklımızla kullanabiliriz. Doğru ifadeler, konuşmalar sorunlarımızı konuşmak ve çözüme ulaştırmak, karşı tarafın gönlünü almak için kullanılabilir.




BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; düşünceli, kibar, sezgili ve liderlik özelliği belirgin, çekici bir insansınız. İnsanları çok kolay etki altına alıyorsunuz. Bu yüzden beraber olduğunuz insana ve çalıştığınız insanlara buyurganlığınızdan vazgeçmeli, kendi isteklerinizi dikte etmemeye özen göstermelisiniz. Bu sene, ilişkileriniz sizi çok mutlu edebilir.

Koç Burcu: Bu Pazar özel hayatınızda ve ilişkilerinizde en eğlenceli günlerden bir tanesi, sevdiğinizle iletişiminiz güçlenecek, kendinizi hem mutlu hissedecek ve yakın çevrenizle beraber keyifli planlar içinde olacaksınız.




Boğa Burcu: Haftasonu ev ve aile hayatınızda güzel konuşmalar ve görüşmeler içinde olacaksınız. Emlak işleriniz, eşya alımı, tadilat, dekorasyona kalkışma gibi kararlar veya konuşmalar yüksek olabilir.




İkizler Burcu: Bugün, iletişim halinde olacağınız kişilerle konuşmalarınız hızlanabilir. Onlardan alacağınız destekle çoşkulu ve şevkle, biraz da abartılı adımlarla ilerleyebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bu pazar, bazı fikirlerinizin sağlamlaştığını ve size para kazandırma şansı olduğunu görecek, konuşacak veya farkedeceksiniz. Şansınız ve fırsatlarınız bu alanlarınızda yüksek olabilir.

Aslan Burcu: Bu Pazar, sosyal çevrenizle konuşmalarınız hızlanıyor. Onlara kendinizi doğru ifade edecek ve kafanızdaki fikirleri aktarmaktan kaçınmayacaksınız. Bir yandan da çoşkulu, hevesli, abartılı tavırlar içine girebilirsiniz.




Başak Burcu: Haftasonu kariyerinizde ve toplumsal işlerinizde hareketleriniz, konuşmalarınız ve ilişkilerinizle herkesin sizin hakkınızda güzel konuşmasını sağlayabilirsiniz. Güzel iş oluşumları karşınıza gelecek.




Terazi Burcu: Bu Pazar tatilde, seyahatinizde veya yabancı ortamlarda güzel konuşmalar, teklifler, keyifli oluşumlar söz konusu olabilir. Gruplarla hareket etmek isteyecek ve işlerinizin karşılığını alacaksınız.




Akrep Burcu: Psikolojik çözümlemeleriniz ve derin bilgileriniz çevrenizdeki ve iş yaptığınız insanları etkileyebilir. Onlardan destek almasını başaracaksınız. Yine göz önünde olacağınız yerlerde parasal harcamalarınız keyfinizin yüksek olması nedeniyle fazla olabilir.




Yay Burcu: Bugün partnerinizle seyahatte, tatilde veya uzak yerlerde keyfinize diyecek olmayacak. Her tür sorununuzu konuşabilir ve ilişkinizde daha güçlü seviyelere geçebilirsiniz. Yine ortaklaşa yapılacak işlerinizde de şanslı bir haftasonu.




Oğlak Burcu: Bu pazar, işinizdeki yapılması gereken işlerinizin konuşmaları öne çıkabilir. Önemli para anlaşmaları işinizi daha sıkı tutmanıza neden olabilir.




Kova Burcu: Bugün aşk hayatınızda aradığınız mutluluğu, çoşkuyu, iyimserliği yakalayacaksınız. Kalbi boş olanlar fırsatların karşılarına geldiğini görecekler. Sevdiğiniz insanla konuşmalarınız ve iletişiminiz artıyor.




Balık Burcu: Bu Pazar, aile hayatınızdaki konuşmalarınız hem işinize, hem sağlığınıza olumlu yansıyabilir. Güzel haberler alabilir ve yapılması gereken işlerinizin üzerine keyifle eğilebilirsiniz.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR