Bu birkaç gün boyunca Ay Aslan burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Bedenimizdeki enerjiyi tüketmemiz gerek. Astrolojide Aslan burcu kalp, nabız, sırt ve dolaşım sistemini yönettiğinden bu iki gün o organlarımız inanılmaz hassas olacaktır. Tansiyon ve kalp problemi olanlar ekstra dikkatli olmalılar. Beslenmede protein günleri, zengin besinler tüketme meylinde olabiliriz. Protein alımında aşırıya kaçmamalı, bol sıvı tüketmeli, acı ve bol baharatlı yemeklerden kaçınmalı ve meyve yemeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, kuvvetli, iradeli, araştırmacı, aktif bir insansınız. Başkalarının yanında çalışmaktan çok sizin profesyonel anlamda kendi kariyeriniz olmalı. Öğrenme ve öğretme güdünüz iyi çalışıyor, herkesle kolay anlaşıyorsunuz. Bu sene, şansınız çok açık ve istediklerinizi gerçekleştirmemeniz için hiçbir engel yok.




Koç Burcu: Bugün iş hayatınızda kurduğunuz olumlu arkadaş ilişkileriniz devrede olacak, çevrenizdekilere güçlü duygularla yaklaşabilirsiniz. İletişimsel ve kreatif işlerinizde güzel sonuçlara ulaşmanız mümkün. Aşk sizi daha da harketlendirebilir.




Boğa Burcu: Bugün vaktinizin çoğunu evinizde harcamak ve dinlenmek niyetinde olacaksınız. Aşk hayatınızda beklentilerinizi ve arzularınızı olumlu bir şekilde gözden geçireceğiniz bir gün olacak. Keşfetmek ve farkına varmak sizi geliştiriyor.




İkizler Burcu: Duygusallığınız bugün yüksek olacak ve etrafınızdaki herkesin sorunlarıyla uğraşmak isteyeceksiniz. Harekete geçmek size zor gelmeyebilir. Keyifli ve bir o kadar rahat bir gün sizleri bekliyor.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızda iletişimin, özellikle doğru iletişimin ne kadar önemli olduğunun farkına varacağınız bir gün olacak. Sahip olduklarınıza ve sevdiklerinize değer vermeyi ihmal etmemelisiniz.




Aslan Burcu: Hisleriniz, mantığınız doğrultusunda çalışacak. Bugün güzel gelişmelere şahit olacaksınız. Hayatınızdaki değişimleri kolay dile getirecek ve arkadaşlarınızla paylaşacaksınız. Enerjinizi yüksek tuttuğunuz müddetçe bugün keyfiniz süper olabilir.




Başak Burcu: Bazı konuşmalar bugün kulağınıza gelebilir. Aşk hayatınızda herşeyi irdeleyeceğiniz ve ilişkilerinizi düzelteceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Göz önünde olmaktan keyif alacaksınız.




Terazi Burcu: Arkadaşlarınız arasında yol gösterici ve iyi bir dinleyicisiniz. Bugün dinlemekten ziyade duygularınızı paylaşmak ve konuşmak ihtiyacındasınız. Geleceğiniz konusunda heyecanlı gelişmeler oluşabilir.




Akrep Burcu: Çevrenizden çok etkilenmezseniz, bugün kalabalık ortamlarda önemli konuşmalar gündeme gelebilir. Kişisel adımlarınızda ve girişimlerinizde güçlü ilişkiler kurarak ilerlemek istiyorsunuz, bunu başaracaksınız.




Yay Burcu: Uzak çevrenizden kulağınıza gelecek olan konuşmalar yeni kararlar almanıza vermenize neden olabilir. Maddi konularda güzel gelişmeler yaşayacağınız bir gün içindesiniz. Seyahat planları bu aralar daha fazla ilginizi çekiyor.




Oğlak Burcu: Ortaklaşa harcamalarınızda ne gibi kararlar alacağınızı iyi biliyorsunuz. Bugün sevdiğiniz insana veya partnerinize yol gösterebilirsiniz. İş alanlarınızda konuşmalarınızla etkili ve keyifli bir gün olacak.




Kova Burcu: Tutkularınız ve yapıcı sevginiz bugün sizi ilişkileriniz konusunda yönlendirecek. Aşık olduğunuz insana karşı derin duygular içinde olacaksınız. Özlediğiniz duyguları yaşamanız ve yaşatmanız sizi hayata döndürüyor.




Balık Burcu: Çevrenizdeki insanların genel ve sağlıkla ilgili durumlarını merak ediyor, gereken ilgiyi onlara gösteriyorsunuz. Özel hayatınızı sevdiklerinizle ve ailenizle paylaşacağınız bir gün olacak. İş hayatınızda güzel gelişmeler içindesiniz.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR