Bugün Merkür’ün -Kuzey Ay Düğümü’yle yapacağı olumlu açılarla geleceğimizi şekillendirebileceğimiz birgün olabilir. Fikirlerimizi kendi isteklerimiz, beklentilerimiz için devreye sokabiliriz. Gün içinde ayın uranüsten alacağı sert açılarla anlık tepkilere ve tavırlara dikkat edelim. Kolay sıkılmaya yatkınız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, olumlu, maceraperest, zeki bir insansınız. Mantıklı konu ve olaylar ilginizi daha fazla çekiyor. Hareketli yönlerinizi ve iş hayatınızı dengeli tutabilmek için sağduyulu davranmayı öğrenmelisiniz. Bu sene fikirlerinizi ortaya koyacaksınız. Şansınız birçok açıdan yüksek çalışacak.




Koç Burcu: Özel hayatınızda veya ortaklı işleriniz üzerine eğilmeli ve bu alanda iletişiminizi sağlam tutmalısınız. Ortaklaşa atılacak her tür adım size daha çok kazandırabilir. Ailenizle olan bağlantılarınızda davranışlarınıza dikkat edin.




Boğa Burcu: Maddi konulardaki düşüncelerinizi ve fikirlerinizi iş ve hizmet konularınıza aktarabilirsiniz. Gelecek adımlarınız için karşınıza güzel fırsatlar gelebilir. Yakınçevre iletişiminizde anlık tepkileriniz oluşabilir.




İkizler Burcu: Bugün fikirleriniz ve düşünceleriniz aşkınızı, çocuklarınızı ve size heyecan verici konu ve olayları belirleyebilir. Maddi konularda yapmak istediklerinizi devreye sokacak, sosyal ortamlarda çabuk tepkiler vereceksiniz.




Yengeç Burcu: Bugün, ailevi konularda bazı fikirleriniz ve düşüncelerinizin güzel çalıştığına şahit olacaksınız. Geçmiş konu ve olayların halledilmesi için de güzel birgün olabilir. İşlerinizden arta kalan vakitlerde kendiniz için harekete geçeceksiniz.




Aslan Burcu: Geleceğinize yönelik düşüncelerinizi ve fikirlerinizi yakın çevrenizdeki insanlarla paylaşabilir ve iletişimsel konularda harekete geçebilirsiniz. Bu süreçte yakın çevrenizdeki insanların söylediklerine kulak vermelisiniz.




Başak Burcu: Kariyer fikirleriniz ve düşünceleriniz maddi anlamda güzel sonuçlara gebe olabilir. Kendi para sisteminize odaklanmalı ve yapacaklarınız karşılığında paranızı bir kenara ayırmayı unutmamalısınız.




Terazi Burcu: Bugün karşınıza gelen fikirler, öğreneceğiniz yeni konular hayatınızın düzeni ve yapmak istedikleriniz için size güzel sonuçlar sunabilir. Kendinize daha fazla yatırım yapmalı ve öğrenmekten korkmamalısınız.




Akrep Burcu: Bugün, gizemli konulara, yaşanan olaylara derinden yaklaşım biçiminiz ruhaniyetinizi ve maneviyatınızı arttırabilir. Düşündüğünüz konuların karşınıza geldiğini göreceksiniz. Bu aralar öğrenmeye doyamıyorsunuz.




Yay Burcu: Bugün, ortaklaşa işleriniz için gelecek planlarınızı devreye sokmaya çalışın. Yeni arkadaşlar veya insanlar size hem özel hayatınızda, hem de iş alanlarınızda yardımcı olabilirler. Ortak para hesaplarınızın üzerine düşebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Gün içinde önemli iş görüşmeleri ve fikirleri geleceğinizi şekillendirebilir veya kariyeriniz için yeni sayfalar açılabilir. Sosyal ortamlarda önemli işlerinizi halledebilirsiniz. Partnerinizle bazı anlaşmazlıklara dikkat.




Kova Burcu: Bugün, aşkla yaptığınız yaratıcı işlerin karşılığını alacağınız birgün olabilir. Önemli bir seyahat sizi mutlu edebilir veya aşk hayatınızda gelecek adına adımlar atabilirsiniz.




Balık Burcu: Bugün ailevi kararlar ve konuşmalar, ortak parasal alanlarınıza olumlu bir şekilde yansıyabilir. Yaratıcılık ve sanat gerektiren işleriniz varsa sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR